آفتابنیوز : آفتاب: محمود احمدی نژاد در پایان جلسه روز چهارشنبه این هفته هیأت دولت، پیرامون برخی اتفاقات هفته اخیر همچون بازداشت برخی اطرافیان خود و نیز مسائل فیمابین دولت و مجلس واکنش نشان داد.
به گزارش آفتاب، در اینباره علی مطهری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به چند سوال تابناک پاسخ داد:
آقای رئیسجمهور در مصاحبه اخیر خود به دستگیریها و بازجوییهای برخی اطرافیان خود اعتراض کردند، آیا شما این اعتراض را وارد میدانید؟ ایشان گفتند: «این حرکت سیاسی است و برای فشار به دولت انجام میشود.» به نظر من این قضاوت درست نیست و ناشی از بدبینی ایشان به دستگاه قضای کشور و دشمنپنداری دیگران است. در ماجرای مرحوم کردان هم ایشان میگفتند این یک کار سیاسی است، در حالی که یک کار کاملا ارزشی بود. نظام و گروههای سیاسی و مردم خیر رئیسجمهور را میخواهند و تلاش میکنند ایشان را از یک جریان فکری و رفتاری غلط جدا کنند. در نهایت آقای احمدینژاد باید میان آرمانهای انقلاب اسلامی و آرمانهای آقای مشایی یکی را انتخاب کند. مثلا انقلاب اسلامی به دنبال احیای تمدن بزرگ اسلامی است و آقای مشایی به دنبال بازگشت به ایران باستان است. این دو با هم قابل جمع نیستند. یا درباره آزادیهای اجتماعی، آقای مشایی متمایل به آزادیهای غربی است.
رئیس جمهور گفتند: «اتهامات فراوانی از قول افراد دستگیر شده زده شد و برخی از اشکالات در این دستگیریها وجود داشت که من به رئیس قوه قضاییه اعلام کردم»، نظرتان در این باره چیست؟
ممکن است این ایراد ایشان وارد باشد ولی مسأله این است که چرا آقای رئیسجمهور در موارد مشابهی که قبلا درباره مخالفان دولت رخ داد به عنوان مدعیالعموم اعتراض نکردند و فقط درباره دوستان خود اعتراض میکنند. دیدم که آقای جوانفکر هم به زندانی شدن آقای امیریفر اعتراض کرده است. این اعتراض شاید وارد باشد، اما چرا آقای جوانفکر تاکنون به موارد مشابه در مورد مخالفان دولت اعتراض نکرده است؟
آقای احمدینژاد کابینه خود را خط قرمز خود اعلام کردند، آیا این حرف منطقی است؟ خیر، منطقی نیست. خط قرمز باید قانون و آرمانهای انقلاب اسلامی باشد نه دوستان و رفقا. اگر اتهامی متوجه عضوی از کابینه است باید مانند دیگران احضار و بازجویی شود و رئیسجمهور نباید مقاومت کند. مطابق قانون اساسی همه آحاد ملت، حتی مقام رهبری در برابر قانون یکساناند. آقای احمدینژاد گفتهاند: «در واقع کابینه خط قرمزی است که اگر بخواهند به آن دستاندازی کنند، دیگر من باید وظیفه قانونی خود را انجام دهم و این حتما به کشور آسیب میزند.» اولا نظام جمهوری اسلامی چنان ریشهدار است که آسیبی به کشور وارد نمیشود و ثانیا این حرف آقای رئیسجمهور با حرفی که دو هفته پیش گفتند متناقض است. ایشان گفته بودند: «همه در برابر قانون یکساناند و من تنها رئیسجمهوری هستم که اعلام کردهام اگر اتهامی متوجه نزدیکان من شود باید با آن برخورد شود.» به هر حال همه باید در مقابل قانون خاضع باشیم و اگر جایی احساس کنیم اغراض شخصی دخالت دارد و حق قوه ای ضایع میشود، باید به رهبری که طبق قانون اساسی تنظیم کننده روابط میان قوا هستند مراجعه کنیم.