آفتابنیوز : آفتاب: وکیل اسفندیار رحیممشایی میگوید از تعداد زیادی مسئول ارشد نظام شکایت کرده که در میان آنها، مسئولان ارشد قوه قضائیه و چند چهره سابق نظامی نیز به چشم میخورد.
علی اصغر حسینی، درباره شکایت از منصور ارضی بهخاطر توهین و تهدید به قتل رئیس دفتر رئیسجمهوری، توضیح داده: "طرح شکایت از 10 نفر به دلیل توهین و افترا به رئیس دفتر رئیسجمهور انجام شده و طی مدت اخیر اشخاص مختلفی علیه دولت سخن گفتند و خصوصاً به موکل من اتهام زده و اهانت کردند اما قانوناً نمیتوانم قبل از صدور رای درباره پروندهها، اسامی آنها را افشا کنم."
در روزهای اخیر، سایت رسمی دولت، اعلام کرده وکیل مشایی به دادستانی تهران درباره توهین و تهدید به قتل اسفندیار رحیم مشایی، شکایت کرده است. اکنون این وکیل میگوید علاوه بر 2 مداح مذکور(حدادیان و ارضی)، از برخی مسئولان ارشد قوای دیگر مانند دستگاه قضایی نیز شکایت کرده است و همچنین برخی چهرهها که قبلاً نظامی بوده و اکنون مسئولیت نظامی ندارند، با شکایت مسئولان دولت مواجه شدهاند.
وی تاکید کرده بود به دلیل افترا، توهین و تهدید به قتل، خواستار مجازات منصور ارضی شده بود. طبق قانون مجازات اسلامی، در صورت اثبات این جرایم، فرد مجرم به شلاق یا زندان و جریمه محکوم خواهد شد.
وکیل رحیم مشایی میگوید مخالفان موکلش توانستهاند در جامعه، علیه مشایی جوسازی کنند و به همین دلیل دستگاه قضایی در حق او کملطفی میکند: "تنها خواستار رسیدگی عادلانه و فوری به شکایات موکلم از اتهامزنندگان و توهینکنندگان به او هستم، جوی که علیه موکل من در جامعه بهوجود آمده، باعث شده دستگاه قضا در حق وی کملطفی کند و واقعاً یک سال برای رسیدگی به یک پرونده کیفری زمان خیلی زیادی است."
این وکیل برای "کملطفی" دستگاه قضایی، دلایلی را مطرح کرده است: "شکایت اول ما از آقای ارضی دردادسرای ناحیه 12 ثبت شده و رسیدگی به آن به شعبه فرهنگ و رسانه به عنوان یکی از بخشهای دادسرای ویژه کارکنان دولت ارجاع شده اما با گذشت یک سال متاسفانه به آن رسیدگی نشده است. تعلل در رسیدگی به شکایت مذکور باعث شد مداح دیگری عبارات توهینآمیز وی را تکرار کند که سخنان وی به صورت گسترده از طریق بلوتوث در سطح جامعه منتشر شد که اقدام وی مصداق بارز توهین به مقامات رسمی و جرم عمومی بود و از این شخص نیز شکایت کردهایم."
وی وظایف مدعیالعموم در تعقیب منصور ارضی و حسین حدادیان را چنین یادآور شد: "سال گذشته هم آقای ارضی در شب قدر در مسجد ارک عبارات موهنی نسبت به رئیسجمهور و رئیس دفتر ایشان به کار برد که جرم عمومی تلقی میشود و انتظار میرفت مدعیالعموم بر اساس وظیفه خود در پیشگیری از جرم به این مسأله رسیدگی میکرد. اما با وجود اهانتهایی که به رئیسجمهور و رئیس دفتر ایشان شده، به این موضوع رسیدگی نمیشود."
وی درباره مراجع رسیدگی به شکایات وی به وکالت از مشایی گفت: "تا این لحظه بنده مجموعاً به وکالت از موکلم از 10 نفر شکایت کردم که اکثراً در دادسرای کارکنان دولت در حال رسیدگی است و دو فقره نیز در دادگاه ویژه روحانیت در جریان است."
حسینی در ادامه تاکید کرده: "به هر حال جرمی اتفاق افتاده و به رئیسجمهور و رئیس دفتر ایشان توهینهایی شده که اصلاً باید دادسرا راساً به این موضوع رسیدگی میکرد و سؤال ما اینست که واقعاً جرم این افراد بیشتر عفت عمومی را جریحهدار و اخلاق حسنه را مخدوش میکند یا مثلا اینکه مطلبی در ضمیمه یک روزنامه منتشر شود؟"
در ماه گذشته، روزنامه ایران، ویژهنامهای به نام "خاتون" را منتشر کرد که درآن، بحث حجاب ایرانی و چادر را نقد کرده بود. این ویژهنامه با واکنش قوه قضائیه منتشر شد و برای علی اکبر جوانفکر، مدیر عامل موسسه ایران و مشاور مطبوعاتی رئیسجمهوری به عنوان متهم، کیفرخواست صادر شد.