کد خبر: ۱۳۷۳۰۸
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴

ضرورت فعال شدن چهره‌ها و گروه‌های مرجع در وضع کنونی

حجت الاسلام علی عسگری
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- حجت الاسلام علی عسگری*: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استقلال واقعی کشورمان، نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران همواره با تهدید کشورهای سلطه‌گر و قدرت‌های استکباری مواجه بوده است. سابقه 32 سال تجربه تاریخی ملت پیروز و انقلاب‌آفرین ما نشان‌گر این است که دشمنان قسم‌خورده مردم ایران دست‌بردار از آتش‌افروزی بر علیه ملت ایران نبوده و نیستند و در این میان هرگاه تهدید و خطرآفرینی دشمن به بالاترین حد خود رسیده، دل‌سوزان نظام به‌ویژه شاگردان فکری و رهروان واقعی امام خمینی‌(ره) احساس خطر نموده و راه برون‌رفت از تهدید و چالش، یعنی وفاق همه‌جانبه امت اسلامی را گوش‌زد نموده و نقش‌آفرین بوده‌اند. 

متأسفانه در سال‌های اخیر نظر به وضع سیاسی پیش‌آمده در کشور، حساسیت‌ها و تهدیدهای روانی و عینی آمریکا و عوامل استکباریش، کار را به جایی رسانده که فرقه‌ای انحرافی و سیاسی‌کار ظهور نموده و سبب حذف جمع کثیری از نخبگان و لایه‌های عقل‌گرا و کارآمد از شاکله قدرت شده‌اند. 

رفتارهای سوداگرانه دلالان غربی و آمریکا در تعامل با جریان انحرافی به طور مجدد احیاء و مورد بازسازی قرار گرفته و سیاست «چماق و هویج»، به پررنگی گراییده است، به‌طوری که، تهدید آشکار از سویی و مماشات پیچیده با افراد خام جریان انحرافی از سوی دیگر، به عنوان سیاست عینی آمریکا و هم‌پیمانان وی در رابطه با ایران، امروز خودنمایی می‌کند. 

گزارش ضدایرانی ناظر حقوق بشر سازمان ملل که جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم نمود و ماجرای ساختگی طرح ترور سفیر عربستان با سندسازی علیه سپاه قدس ایران، تنها بخش ناچیزی از ماجرای سیاست شیطانی غرب در رابطه با ایران است و به این سناریو اضافه کنید مطلبی را که طی چند روز گذشته افغان‌ها علیه ایران مدعی شدند. آنان اعلام نمودند راکت‌هایی از جانب نیروی مرزی ایران به سمت کشورشان شلیک شده است و از ستمگری غیردوستانه تهران در قبال کابل گله‌مندی نمودند. 

مسائل یادشده بدون توجه به وضعیت منطقه و مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی داخل ایران که مردم با آن دست به گریبان هستند، نبوده و نشان از پیچیدگی کار دشمن دارد. موضع‌گیری سنجیده و قاطع مقام معظم رهبری سبب شد تا وزیر محترم امور خارجه نقش مؤثر و حکیمانه‌ای اتخاذ نموده و پاسخ تهدیدها و ماجراجویی‌های اخیر را به موقع بدهد، لکن متأسفانه دیدیم که یکی از تریبون‌دارهای افراطی کشور که میدان‌دار برخی تخریب‌ها و تهدیدهاست، گفت: «ما هیچ وقت قصد ترور سفیر عربستان را نداریم، چون اساساً او را مهم نمی‌دانیم و اگر بخواهیم، می‌توانیم خود ملک عبداله را هم ترور کنیم؟!» و تأسف‌بارتر این‌که یکی از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی نیز با چنین لحنی در این خصوص سخن گفته است. 

واضح و روشن است که دیپلماسی پنهان و آشکار نظام جمهوری اسلامی ایران همیشه بر پایه سه اصل مهم عزت، حکمت و مصلحت طراحی شده و عقلانیت بر آن حکمفرما بوده است. در شرایط فعلی با توجه به مسائل حساس جهانی و منطقه‌ای، کمترین ناپختگی سیاسی و برخواسته از احساس و افراط به زیان کشور عزیزمان ایران خواهد بود.
 
نباید گذاشت ضعف‌ها و کم‌ظرفیتی‌های بعضی از عوامل افراط‌گرا که به اسم اصول‌گرایی و انقلابی‌گری خودنمایی می‌کنند، برای ملت ایران مخاطره‌آمیز شود. به ویژه آن که در آستانه انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی قرار داریم و در چنین وضع خطیر و حساسی، توجه به منافع ملی و مصالح کلان نظام باید بیش از گذشته، منظور نظر قرار گیرد و بهانه را از دست دشمن برباید. امری که دل‌سوزان نظام همیشه بدان تأکید دارند و هویت ایرانی ـ اسلامی کشورمان در وضع فعلی در گرو آن است. 

تعبیر زیبای رهبر معظم انقلاب اسلامی در کرمانشاه این بود که: «نگاه مشتاق ملت‌های منطقه معطوف به ملت و مردم ایران است». مردم ایران با کمک نخبگان دل‌سوز ظرفیت الگوسازی برای نظام مردم‌سالار دینی در جهت خواست مردم کشورهای اسلامی منطقه با پرهیز از خشونت و رفتار خلاف منطق و عقل را داشته و دارند.
 
بسیار ضروری و غیرقابل انکار است که در این رابطه اتاق فکر نظام با حضور عالمان آگاه، باتجربه و نخبگان سیاسی فعال شود و چهره‌هایی از عقلای قوم اعم از جدید و قدیم به مانند آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و یادگار امام حاج سید حسن خمینی، بیش از گذشته فعال باشند و راهبرد ارائه کنند. محور مقبول و کارآمد موضوع یاد شده، می‌تواند نهاد مستشار عالی رهبری ـ مجمع تشخیص مصلحت نظام ـ و ریاست آن قرار گیرد. 

واقع و حقیقت مطلب این است که مردم و رهبری الگو و نمونه خوبی از خود ارائه داده‌اند و سفر اخیر مقام معظم رهبری به کرمانشاه و نحوه ارتباط عاطفی و استقبال مردم از معظم له، بهترین سند زنده و روشن بر این مدعاست. اشکال در مدیریت میانه و کارشناسی‌های نظام است. بسیار ضروری است که سیاست‌های مطلوب و راهبردها به درستی تعیین و برای اجرای درست آنها، نهادهای نظارتی به ویژه رکن چهارم نظام یعنی نظارت مردمی از طریق احزاب و مطبوعات فعال گردند. 

شکی نیست که در وضع کنونی کشور، کاستی‌ها و ناکارآمدی‌های سیاسی و اجرایی نظام به حلقه‌های نوپا و اغلب تندرو، فاقد عقلانیت و تدبیر مربوط می‌شود. باندهای نوظهوری که وحدت ملی را در مقاطع مختلف از جمله انتخابات با انحصارطلبی‌های خود به چالش کشانده و طلبکار مردم و نظام نیز می‌باشند.
 
بهترین راه‌حل مسئله فعال شدن چهره‌ها و گروه‌های مرجع سیاسی است که به امام خمینی(ره) و رهبری، قانون اساسی، اسلام و انقلاب ایمان راسخ دارند و می‌توانند بهترین یار رهبری، مردم و نظام باشند. افراد و مجموعه‌هایی که عدالت و انصاف را با حکمت دینی و آرمانی در هم آمیخته و دل‌سوزی حقیقی و طرح فکر را بهتر از دایه‌های دروغین و مشکوک، منظور نظر قرار می‌دهند. 

*نماینده سابق مشهد در مجلس شورای اسلامی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین