آفتابنیوز : آفتاب: از تاریخ پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از سال 57، فضای رسانهای کشور نسبت به فضای ایجاد شده از سال 88، محدود نشده بود و علیرغم آنکه انقلاب اسلامی، فرازوفرودهای مختلفی از انواع دخالتهای بیگانگان تا رفتارهای مسلحانه طیفی از طرفداران بنیصدر را بر پیکر نوپای انقلاب اسلامی لمس مینمود، ولی نسبت به فضای موجود رسانهای، مردم منتقد و آنهاییکه دردی برای گفتن دارند، مورد فشار و ... نگرفته بودند.
1- فضای رسانهای یکسویه و متملق وابسته به افرادی تعریفشده که چاره و هدفی جز سفیدنمائی مطلق کذایی ندارند، آهستهآهسته باعث غلبه شدن فرهنگ تملق و دروغ و فرصتطلبی، بجای انعکاس واقعی رخدادها میشود که در اینصورت در واقع، برای ترمیم بیماریهای عفونی، انگار از مسکن استفاده نمودهایم ... .
2-طیف وسیعی از مردم باتوجه به سطح آگاهیهای روز جامعه، با مفاسد و فرصتطلبی ... آشنایی ملموسی دارند و چون مردم تجربه درد دارند، فلذا یکسویهنمودن فضای رسانهای، نه تنها آنها را وادار به سکوت و بیخیالی نمینماید، بلکه انگیزهای مضاعفی را در آنها، برای رفتارهای کنترلنشدهای را بهوجود میآورد و از اینجاست که بیگانگان درکمیننشسته، از این سوءمدیریت موجود درجهت اهداف خاص خود بهرهبرداری خواهند نمود.
3-انتقاد درون جریانی موجود در رسانههای طیف اصولگرا تحت هیچ شرایطی افکار عمومی منتقد شیوه مدیریتی موجود را اقناع ننموده و بلکه تداعی نوعی باندگرایی در افکار عمومی مینماید و در چنین شرایطی وجود رسانههای مستقل به عنوان سوپاپاطمینان حاکمیت عمل مینماید، ولی با رفتارهای افراطی ... در نهایت مخاطبان منتقد ... که این روزها بحث مفاسد اقتصادی نیز شائبه دستداشتن افرادی از دولتمردان را به افکار عمومی تداعی مینماید، آهستهآهسته به رسانههای اپوزیسیون ضدانقلاب گرایش پیدا خواهند نمود و... این در حالیست که با وجود رسانههای وفادار به حاکمیت ولی منتقد، بهراحتی میتوان از موجسواری اپوزیسیون برانداز پیشگیری نمود.
4- اگر همین فضای یکسویه رسانهای ادامه یابد، به خودیخود طیف قابلتوجهی از مردم و افکار عمومی به نحوی تشویق به سکوت و کنارهگیری از فعالیتهای اجتماعی شده و در نهایت مشارکت مردمی در صحنههای اجتماعی و انقلابی نیز با تکصدائیها همراه خواهد گشت.
منبع: وبلاگ حسن فاتحی