آفتابنیوز : 
براي تحليل نتايج انتخابات هم نشستهاي متعدد درون و برون حزبي با حضور صاحبنظران، استادان و دانشگاهها و سران ساير احزاب و گروهها برگزار شد و به بحث و گفتوگو دربارهي چرايي اين اتفاق پرداختيم.
در كنار بحث تحليلي انتخابات يك سوال مهم مطرح شد و آن اين كه آيا ميتوان مستقل از روند تحولات كشور در دورهي حكومت هشت سالهي اصلاحطلبان به نقد و بررسي نتايج انتخابات نهم پرداخت يا نه؟ گروهي از دوستان بر اين باور بودند كه بدون تحليل عميق و همهجانبه از هشت سال اصلاحات نميتوان به نقد انتخابات پرداخت. اما به دليل شرايط روحي و رواني حاصل از انتخابات، بررسي تحليلي انتخابات مستقل از دوران هشت ساله پيگيري شد.
وي افزود: با تاكيدي كه وجود داشت مبني بر اين كه نيازمند تحليل دوران هشت سالهي اصلاحات هستيم، دوستان دفتر سياسي با توجه به اين كه يكي از پيشنهاددهندگان جدي اين مطلب من بودم، مسووليت نقد و بررسي اين دوران را به اينجانب محول كردند. انشاءالله كه بتوانيم با همكاري دوستان درون حزب و نيز كمك دوستان بيرون حزب يك نقد علمي و جامع از دورهي هشت ساله و موارد توفيق و ناكامي ارائه دهيم.
بديعي در پاسخ به سوال خبرنامه مشاركت دربارهي احتمال طرح موضوع نقد اصلاحات در كنگرهي آتي اين حزب، گفت: «با توجه به تنگي وقت و اهميت موضوع بررسي اين دوران و اين كه بايد از ارزيابي شتابزده در تحليل اين دوران اجتناب كرد، جز در حد كليات و احتمالا يك تعامل به شكل نظرسنجي از اعضاي كنگره امكان بحث عميقتر و همه جانبهتر راجع به اين موضوع در كنگره قطعا فراهم نيست و در برنامهي كنگره هم قرار ندارد.
مسوول تيم نقد هشت سالهي اصلاحات در پايان اين گفتوگو دربارهي اقدامات مقدماتي انجام شده و چشمانداز ارائهي تحقيق نهايي، گفت: «اقدامات اوليه در جهت انجام اين تحليل و تحقق شروع شده. مقدمات تهيه يك پرسشنامه در ارتباط با ضعفها و قوتهاي اصلاحات براي قرار گرفتن در اختيار اعضاي كنگره به عنوان هدف كوتاه مدت خود براي اين تحليل قرار دادهايم. هدف ميانمدت ما هم به جمعبندي رساندن اين تحليل تا پايان سال 84 است.