کد خبر: ۱۴۹۴۶۶
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸
از تریبون نماز جمعه عنوان شد:

اسلام، عید نوروز را تایید کرده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به جایگاه سنت در سیره علوی، افزود: اسلام، نوروز ایرانیان را به دلیل صله رحم و پاكیزگی تایید كرده است. نوروز عید ملی است كه اسلام آن را تایید كرده است. 

وی با بیان اینكه نوروز عید ایرانیان قدیم بوده و از زمان آریاییها ، هخامنشیان و ساسانیان وجود داشته، اظهار داشت: سنت تكریم و جشن نوروزی از فلات ایران برخاسته و به مذهب و قومی ارتباط ندارد. 

به گزارش ایرنا، تقوی با اشاره به اینكه روزه گرفتن در اول نوروز مستحب است، گفت: نوروز، روز گشایش و امید است و پیشوایان ما نیز از این سنت استقبال كرده اند. این نوع سنت ها كه موجبات پیوستگی و محبت را در جامعه فراهم می آورد مورد تایید اسلام بوده و در مقابل اسلام با سنت های باطل مبارزه می كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶
0
0
همه ی دین شناسان نیک می دانند کدام وسیله برای تایید اعتقادات وفرهنگهای فرقه ای ، طایفه ای وقومی گوناگون ونسبت دادن این اعتقادات وفرهنگها به دین خدا بجز جعل حدیث ونسبت دادن آن بدروغ به پیامبران ومعصومان واولیای صالح خدا ، در دسترس وآسان تر بوده است . بنا بر این در اثبات حقیقت هر مدعایی می باید به وسیله ای روی آورد که بسادگی خدشه پذیر نباشد وخواص وعوام بتوانند بی تردید آن را بپذیرند .
باتوجه به این که بهرمندی از خوشیهای ولذتهای موجود روی زمین ودر وجود وسرشت بشر که توسط قرآن تحریم نشده اند ، طبق فرمایش صریح خداوند منان در قرآن کریم ( سوره اعراف ، آیه 32 ) یکی از هدفای اساسی خداوند مهربان در آفرینش زمین وآفریده های روی آن بوده وهست وبا در نظر گرفتن این اصل کلیدی که خداوند برای بشر بویژه مومنان حتی در عبادتها آسایش وآسانی ونه مشقت وسختی را خواسته است ( سوره بقره ، آیه 185 ) بنا بر این در هر جشن ومراسم بشری اگر بهرمندی از لذایذ وخوشیهای دنیا آمیخته با نا فرمانی از احکام خداوند نباشد ودیگران در هر سطح ومنزلتی از قرب ونزدیکی به او ( من دون الله ) در کارهای منحصر به او به هر نحوی در اینگونه بهرمندیها شریک با او معرفی نشوند چنین بهرمندیها جزو یسر مطلوب خداوند مباح بشمار می آیند ، خواه حدیث ویا روایتی در تایید آنها آمده یا نیامده باشد .
نمی توان هیچ خوشی ولذتی از خوشیها ولذایذ دنیا را که در دین حرام شناخته نشده اند فقط بعلت این که در زمانی بهرمندی وبرخورداری از آن محدود به قوم کافر یا مشرکی بوده با ظن وگمان وبدون دلیل قاطع ومستحکم حرام پنداشت به این دلیل که خداوند ورسول او بهرمندی از برخی از خصلتهای نیکوی مشرکان جاهلیت را ( بنا به اقرار اکثریت دین شناسان از صدر اسلام تا امروز ) برای مسلمانان حلال ویا مباح دانستند واین خصلتها را تایید نمودند .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین