آفتابنیوز : آفتاب: سهیلا جلودارزاده با بیان خاطراتی از زمان حضور خود در دانشگاه امیر کبیر به عنوان دانشجو، گفت: امیدوارم مسیری که شهدا رفتند و بنایی که ساختهاند و درحال تخریب است را دوباره بازسازی کنیم و انقلاب را جلو ببریم.
جلودارزاده در همایش "انتخاب اصلح در مجلس نهم"گفت: به ما یاد داده بودند قسط از عدل جلوتر است عدالت یعنی هرچیزی سرجای خودش قرار بگیرد و قسط یعنی هرچیزی را در جای خود قرار بدهید و برای ادای قسط باید وارد عمل شد.
جلودارزاده با اشاره به تشکیل کمیته کارگری در دانشگاه امیرکبیر در زمان انقلاب خاطرنشان کرد: کار این کمیته کمک به کارگران کارخانههایی بود که در زمان انقلاب اعتصاب کرده بودند وظیفه هر کارخانه با یک دانشجو بود و بعد از انقلاب نیز شوراها و انجمنهای اسلامی را در کارخانهها تشکیل دادیم تا فضایی ایجاد شود و کارگران دوباره به کار بازگرددند.
وی خاطرنشان کرد: امروز میشنویم که حقوق کارگر کفاف زندگیاش را نمیدهد و بخشی از کار کارگر ما را کارگر خارجی اشغال کرده است، به نظر میرسد بعد از گذشت ۳۳ سال از انقلاب از جای اولی که ایستاده بودیم عقبتر هستیم.
جلودارزاده گفت: ۶۰۰ کارگر شهاب خودرو اخراج شدند و ۱۲۰۰ کارگر در سال گذشته بیکار شدهاند به نظر میرسد صنعت ما با مشکل مواجه شده و آینده این صنعت به خطر افتاده است.
وی با اشاره به اینکه خداوند اجر عمل محسنین را ضایع نمیکند، گفت: ۳۰ سال است که میگوییم باید به تولید، کارگر و سرمایه ایرانی توجه کرد و به نظر میرسد کارد به استخوان رسیده است که رهبری نیز امسال را با این نام نامگذاری کردند.
وی همچنین درباره ائتلاف خانه کارگر با صدای ملت گفت: این ائتلاف را انجام دادیم تا راه جدید برای خروج از بن بستها را پیدا کنیم و راهی برای رسیدن به آزادی، دستیابی راحت به اطلاعات و امنیت ایجاد کنیم.
سهیلا جلودارزاده در پاسخ به این سوال که آیا احتمال میدادید رای بیاورید؟ گفت: من جز خدمت کاری نکرده بودم و عاقلانه این بود که تایید شوم، هر چند در مرحله اول تعیین صلاحیتها رد شدم که اشتباه بود.
جلودار زاده در ادامه همایش "انتخاب اصلح در مجلس نهم" افزود: من در مجلس ششم نفر هفتم لیست تهران بودهام و مردم میدانند که در حد توانم برایشان کار کردم و اگر حضور مردم درانتخابات کاهش یافته، به دلیل دلسردی آنها از وضعیت فعلی است که امیدوارم این دلسردی را برطرف کنیم.
وی با برشمردن فعالیت اقتصادی و رشد اقتصاد کشور در دولت اصلاحات، گفت: در دوران اصلاحات ارزشی به پول ما داده شد که فکر میکردیم فقر و تنگدستی را دیگر نمیبینیم اما همه آن کارهای ناتمام ماند.
جلودار زاده درباره تفکرات افرادی که در خارج از کشور هستند درباره خودش، گفت: من به تشخیص خودم عمل میکنم و برای همه ایرانیان شرایط عادلانه میخواهم.
وی همچنین در بخش دیگری از صحبتهاش گفت: تجربه فضای فعلی نشان میدهد که این فضا فضای خوبی نبوده است دولتی که از روشهای بسته و توأم با فشار استفاده میکند توان نظارتی و مزایای اجتماعی را از دست میدهد و به مسیر انحرافی میرود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل انحرافی تضعیف کردن درآمدهای نفتی ایران بوده است، خاطرنشان کرد: این دولت حتی نتوانست ارزش نفت ایران را حفظ کند و فعالیتهای عسلویه را به سرانجام برساند.
این نماینده سابق مجلس گفت: دولت با استفاده ابزاری از طرحهای غیر مفید دوران طلائی نفت ایران را به دوران رکود، فقر و کاهش ارز ش پول تبدیل کرده است اما فکر میکنم با تمام این شرایط میتوان در مجلس آینده خوب عمل کرد.
وی درباره حضور کارگران خارجی در کشور که مانع ایجاد اشتغال برای کارگران داخلی شدهاند، گفت: هر ملتی در محدوده جغرافیایی قوانینی وضع میکند که خودش بهتر زندگی کند، در ایران نیز بر اساس قوانین کشور باید برای نیروی کار داخلی شرایط کار ایجاد کرد، و اگر منابع بیشتری بود به نیروی کار خارجی داده میشود. اگر دولت آنقدر قوی شود که برای جوانان ما کار پیدا کند پذیرای کارگران خارجی هم میشویم.
جلودارزاده با انتقاد از نحوه برگزاری انتخابات در تهران گفت: انتخابات تهران انتخاباتی غیر علمی، غیر منطقی و نامناسب است و تا صد سال دیگر هم اگر ساختارش این باشد درست نمیشود.
وی افزود: احزاب در کشور ما هنوز پانگرفتهاند در حالی که پرداخت یارانه به احزاب در مجلس ششم به تصویب رسید و عملی نشد.
جلودارزاده با اشاره به ممانعت از برگزاری جلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، گفت: قرار بود جلسهای برای تصمیم طیف اصلاحات در مورد انتخابات تشکیل شود که از برگزاری آن ممانعت کردند و مادامی که اینگونه باشد نمیتوان یک رقابت عادلانه انتخاباتی داشت.
محمود دهقان نیز در این همایش در مورد اینکه چرا افراد سرشناس نتوانستند در دور اول رای آورده و به مجلس وارد شوند، گفت: در دو لیست اصلی افرادی مشهور و پرنفوذ حضور دارند که از لحاظ هویت، شیوه کار و تفکر با هم نزدیک هستند و طبیعی است که آرا بین این افراد پخش میشود و در نهایت در مرحله اول رای نمیآورند.
وی با اشاره به اینکه اصل انتخابات از نظر بعد داخلی و بین المللی برای ما حایز اهمیت است ،تصریح کرد: میدانید که چند ماهی بیشتر از به وجود آمدن جبهه پایداری نگذشته است و برای تشکیل آن باید به عقب بازگردیم.
وی افزود: زمانی که خاتمی سرکار آمد، اصلاحطلبان پله پله عرصههای مختلف ارتباطی با مردم را تصرف کردند و بعد محبوبیت آنها افت کرد و در نهایت با رای مردم کنار گذاشته شدند.
این کاندیدای مجلس نهم خاطرنشان کرد: به نوعی مردم نشان دادند که دیگر اقبالی به این سیستم ندارند و دوران جدیدی شروع شد و احمدینژاد با شعارهای جدید و تیپ جدید وارد عرصه سیاسی کشور شد و همه وی را در تلاش برای دستیابی به ارزشهای مردم و رهبری میدانستند و حتی آقا نیز فرمودند که این دولت آمده تا شعارهای انقلابی را زنده کند.
مجتبی رحماندوست نیز در ابتدی سخنان خود با اشاره به اینکه با جبهه پایداری مناظرهای تاکنون انجام ندادهام، گفت: نکتهای که در این میان به آن اشاره میکنم این است که ما هیچ کدام نماینده مجلس نبودهایم و تلاش میکنیم در این دور وارد مجلس شویم و باید برای اولین بار اندیشههایمان را درمرحله عمل وارد کنیم و تاکنون سابقهای در مجلس نداریم که بخواهیم از آن دفاع کنیم و مناظره انجام بدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا احساس تکلیف کردهاید که نامزد انتخاباتی شدهاید، گفت: نه احساس تکلیف نکردم و براین عقیدهام که بارمان با نامزد شدن سنگینتر شده است، اگر مصلحت باشد که در مجلس باشم امیدوارم بتوانم به تکلیفم عمل کنم.
دهقان عضو جبهه پایداری در رابطه با حضور جریان انحرافی در دولت گفت: دولت خیلی در اوایل پرتلاش ظاهر شد و این تلاش وی به گونهای بود که دوست و دشمن در داخل و خارج از کشور به آن اعتراف میکردند، ولی در دو سال اخیر رخوتهایی در این دولت دیده شد، که همه آن ناشی از این است که گروهی به بدنه دولت نفوذ کردهاند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، دهقان که در همایش "انتخاب اصلح در مجلس نهم" سخن میگفت، افزود: اگر رئیس دولت خود را از این حلقه و افراد آن جدا نکند قطعا پیش از پیش آسیب خواهد دید.
وی در رابطه با اهداف جبهه پایداری نیز گفت: جبهه پایداری برای تقویت گفتمان تیر سال ۸۴ به میدان آمده است گفتمانی که نباید آن را تضعیف کنیم، بلکه باید تقویتش نیز کرد ولی اگر کسی بخواهد از قطار این گفتمان پیاده شود خودش پیاده شده است نه گفتمان.
دهقان در ادامه تصریح کرد: اگر رئیس جمهور بخواهد پشت سر مشایی جلو برود قطعا راهی را انتخاب خواهد کرد از شعار اصیل انقلاب فاصله خواهد گرفت.
وی در ادامه گفت: جبهه پایداری میگوید که مخالف فتنه ۸۸ است و افرادی نیز که میخواهند در عرصه سیاسی نظام وارد شوند باید مرز خود را با این گروه مشخص کنند، جبهه پایداری به دنبال پیروی محض از رهبری انقلاب است.
رحماندوست نیز در ادامه این در رابطه با اختلافات میان جبهه پایداری و جبهه متحد گفت: اینکه بگوییم اختلافی وجود ندارد درست نیست، قطعا اختلافی میان جبهه پایداری و جبهه متحد وجود دارد وگرنه یک لیست ارائه میکردند.
وی در ادامه بیان کرد: راه ورود به مجلس در جمهوری اسلامی ایران راه یافتن به دورن لیستها است لذا من برای اینکه وارد لیست شوم فقط با دوستان جبهه پایداری مشورت کردم و در جبهه متحد با هیچ فردی رایزنی نداشتم و حتی از آنان نیز نپرسیدم که آیا اسم من در لیستشان اضافه شده است یاخیر؟
رحماندوست کار در دانشگاه ادبیات و هنر، سیاست خارجی و دیپلماسی و مشاور رئیس جمهور در امور ایثار گران را از عرصههایی دانست، که تاکنون در آن فعالیت کرده و وارد عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی شده است.
سهیلا جلودارزاده نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی نیز در این مناظره سه نفره بیان کرد: مردم از بازیهای سیاسی خسته شدندهاند، مردم دوست دارند مشارکت سیاسی داشه باشند، ولی به دلیل اینکه مشارکتهای سیاسی قانونمند نیست در عرصه سیاسی شرکت نمیکنند.
وی در ادامه در رابطه با اینکه چرا از شهر تهران ۵ نفر مستقیم وارد مجلس شدهاند، گفت: این ۵ نفر به این دلیل مستقیم وارد مجلس شورای اسلامی شدهاند که ارتباط درون شهری خود را فعال کرده بودند و تقسیم شدن اصولگرایان به جبهه متحد و پایداری نیز دلیل دیگری بود که باعث شکسته شدن آرا در بین کاندیداهای مجلس شورای اسلامی شده بود و اگر اصولگرایان با یک لیست در عرصه انتخابات شرکت میکردند قطعا این تعداد که برای دور دوم راهی انتخابات شدهاند تعدادشان کمتر از این میبود.
وی شرکت نکردن اصلاح طلبان و رای ندادن در انتخابات را دلیل دیگر رای آوردن این ۵ نفر بیان کرد.
جلودارزاده همچنین در پاسخ به این سوال که شما رای خود را از کجا آوردهاید، گفت: رای من رای کارگران بود.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: من این را قبول ندارم که هر مسالهای که میشود به ولی فقیه زمان ربطش دهید، مثلا گفته شود گفتمان سوم تیر از اصول انقلاب و رهبری حمایت میکند این در حالی است که در سال جاری که به نام سال تولید و حمایت از سرمایه کار است هنوز با توجه به اینکه ۴۰ روز از صحبتهای رهبری میگذرد هنوز یک ریال واردات کم نشده است و ما باید مواظب باشیم که امسال نیز همچون سال اصلاح الگوی مصرف سال جهاد اقتصادی و غیره در حافظه افراد باقی نماند و یا اینکه در گوشه تلویزیون حک نشود.
وی در ادامه بیان کرد: زمانی ما میتوانیم بگوییم پیرو ولایت فقیه باشیم که اعتبارات این ملت را خرج پشتیبانی نهاد خود نکنیم، چراکه این ملت خون ریختند تا انقلاب و گفتمان انقلاب و ولایت فقیه زنده بماند.
وی در ادامه بیان کرد: حمایت از گفتمان رهبری آن است که از نهادهای دولتی برای انتخابات هزینه نکنید، آیا واقعا این چنین رفتاری امروزه در نهادهای دولتی و نظامی ما رعایت میشود.
جلودارزاده در ادامه با بیان اینکه رهبری هیچگاه نگفتد آزادی بیان نداشته باشید و هیچ گاه نگفتد منابع کشور و ثروتمندی کشور را خرج واردات کالا کنید، گفت: ما باید اعتماد را در کشور بالا ببریم ، احزاب سیاسی در چارچوب قانون اساسی حرکت کنند و فعالیتهای سیاسی ملت ایران براساس قانون اساسی باشد.
به گزارش ایلنا، وی در ادامه بیان کرد: اگر نمایندگان در انتخابات رای نیاوردند بهتر است اعتراض کنند، اما اگر دیدند اعتراضاتشان راه به جایی نبرد بیایند خود را قوی کنند نه به اقدامات دیگر دست بزنند.
...