کد خبر: ۱۵۵۰۲۲
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۸

آقای رئیس جمهور تبلیغاتش را آغاز کرد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: باراك اوباما با آغاز رسمي تبليغات انتخاباتي‌‌اش در اوهايو، از حاميان خود خواست تا همچنان به وي ايمان داشته باشند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا روز شنبه دقيقا شش ماه و دو روز مانده به برگزاري انتخابات رياست جمهوري اين كشور به حاميان خود در دانشگاه ايالت اوهايو گفت: اگر مردم از شما بپرسند اين كمپين انتخاباتي درباره چه چيزي است به آنها بگوييد كه اين كمپين همچنان درباره "اميد" است. به آنها بگوييد كه كمپين همچنان درباره "تغيير" است.

وي تاكيد كرد: من همچنان به شما ايمان دارم و از شما مي‌خواهم كه همچنان به من ايمان داشته باشيد.

اوباما تاكيد كرد: ما مي‌خواهيم تجارت‌ها موفق باشند، ما مي‌خواهيم كارآفرينان و سرمايه‌گذاران وقتي كه ريسك مي‌كنند وقتي كه شغل ايجاد مي‌كنند و به اقتصاد ما رشد مي‌دهند، پاداش بگيرند. اما معيار حقيقي موفقيت ما چيزي بيش از حساب و كتاب ترازنامه مالي و گزارش سه ماهه سود است.

اوباما افزود: من اهميتي نمي‌دهم كه شما با چه روشي آن را توضيح دهيد، شركت‌هاي سرمايه‌داري مردم نيستند؛ اين خود مردم هستند كه مردمند.

رئيس جمهوري آمريكا خاطرنشان ساخت: مساله واقعي كه تفاوتي در زندگي شما و در زندگي فرزندانتان ايجاد مي‌كند اين نيست كه حال و روز امروز شما چطور است بلكه مساله اين است كه فردا حال و روز شما چطور خواهد بود.

وي عنوان كرد: مساله اين است. آيا اگر كه آمريكايي‌هاي بيشتري تحصيلات بهتر داشته باشند ما حال و روز بهتري نخواهيم داشت؟ مساله اين است كه آيا ما حال و روز بهتري نخواهيم داشت اگر كه وابستگي كمتري به نفت خارجي داشته باشيم و به مهارت خودمان وابسته باشيم؟ مساله اين است كه آيا حال و روز ما بهتر نخواهد بود اگر كه ما در كشور خودمان سازندگي را آغاز كنيم؟ و همين طور مساله اين است كه اگر ما كسري بودجه را بدون از بين بردن چيزهايي كه بايد رشد دهيم، كاهش دهيم، حال و روزمان بهتر نخواهد بود؟

اوباما هم‌چنين با انتقاد از میت رامنی، رقیب جمهوری خواه خود گفت میت رامنی در صورت پیروزی آمریکا را به عقب خواهد برد.

با این همه اوباما اذعان کرد که رقابت‌های ریاست جمهوری در ماه نوامبر تنگاتنگ خواهد بود.

اوباما گفت می‌داند که بسیاری در آمریکا از کندی تغییراتی که او وعده داده بود، ناراضی‌اند.

روز جمعه اوباما انتقادهای میت رامنی را در خصوص آمار بیکاری و نرخ اشتغال زایی رد کرد.

نرخ بیکاری از اوایل سال ۲۰۰۹ تاکنون حدود ۸ درصد مانده است.

باراک اوباما در میان هلهله و کف زدن‌های هزاران نفر از حامیانش و بعد از معرفی توسط میشل اوباما همسرش به میان مردم آمد.

رییس جمهوری آمریکا در جواب منتقدانش گفت او بحران اقتصادی آمریکا را به ارث برده و با اذعان به اینکه بسیاری از آمریکایی‌ها مشکل اقتصادی دارند از رای دهندگان خواست برای ادامه پیشرفت‌های اقتصادی بار دیگر به او رای بدهند.

اوباما گفت: "این صرفا یک انتخابات معمولی نیست. این انتخابات ممکن است انتخاب بین هستی یا نیستی طبقه متوسط باشد." به گفته او آمریکا بیش از آن رنج کشیده که بخواهد دوباره به گذشته بازگردد.

او افزود: "انتخاب اصلی در این رقابتها همین است و من برای همین می‌خواهم یک دور دیگر دیگر رییس جمهوری آمریکا شوم."

اوباما میت رامنی رقیب خود از حزب جمهوری خواه را "مرد خانواده و تاجری خوب" توصیف کرد اما گفت او از مدیر کلی "درس‌هایی غلط " آموخته و سیاست‌هایش تنها به نفع ثروتمندان خواهد بود.

وی گفت: "به نظر من او از تجربیاتش درس‌هایی غلط آموخته. او واقعا فکر می‌کند که اگر مدیرکل‌ها و سرمایه گذاران ثروتمند مثل او پول دربیاورند بقیه ما هم خود به خود رشد می‌کنیم."

روز جمعه میت رامنی فرماندار سابق ماساچوست و نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری در مقاله‌ای اوباما را متهم کرد که در مبارزه با بیکاری شکست خورده است.

به گزارش بي.بي.سي، میت رامنی در این مقاله که در روزنامه محلی کلیولند اوهایو منشتر شده بود، نوشته: "البته من هم مثل همه آمریکایی‌ها می‌دانم که تو بحران اقتصادی را به ارث برده‌ای. اما سه سال برای تغییر فرصت داشتی و آنچه در این مدت انجام دادی مشخص است. سیاست‌هایت شکست خورده؛ نه تنها در اوهایو بلکه در تمام کشور."

آمار رسمی روز جمعه نشان می‌دهند که اقتصاد آمریکا در ماه آوریل توانسته ۱۱۵ هزار شغل تازه ایجاد کند. این میزان نسبت به ماه گذشته کمتر و بر خلاف انتظار تحلیل گران بوده است.

اوهایو ایالتی مهم در انتخابات ریاست جمهوری پیش روست. اوباما بعد از این ایالت در میان رای دهندگان ویرجینیا، ایالت حساس دیگر در انتخابات سخنرانی خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین