آفتابنیوز : آفتاب: اما در شرایطی که انتظار میرفت با به رسمیت شناختن این انتخابات توسط نهادهای بین المللی، کشورهای اروپایی و حتی امریکا، توطئه های ضد حکومتی، لا اقل برای مدتی کمرنگ شود، روز جمعه انتشار خبر کشتار وحشتناک مردم در یک روستا و انتساب آن به ارتش سوریه در کنار چند خبر دیگر در مورد اقدامهای تروریستی دردسر جدیدی برای بشار اسد ایجاد کرد.
در تصاویری که از این حادثه منتشر شد، شهروندان این روستا که اکثرشان شامل زنان و کودکان بودند، مورد هجوم گروههای مسلح قرار گرفته بودند که تعدادی از آن ها پس کشتن، سرشان از بدنشان جدا شده بود.
خبر و فیلم های این حادثه اولین بار توسط دو رسانه حامی شورشیان سوریه منتشر شد و رسانه های غربی نیز بلافاصله با بازنشر آن، انگشت اتهام را به سوی حکومت مرکزی سوریه و ارتش این کشور نشانه گرفتند. این در حالی است که بررسی شیوه اجرای این قتل عام، گرایشهای مردم این روستا به نظام سوریه و طیفی که بیشترین سود را از این جنایت میبرد، نشان از واقعیت دیگری دارد.
بهدنبال این جنایت، فرانسه ایفای نقش میکند و خواستار تشکیل هرچه سریعتر نشست شورای امنیت و طرح بحث سوریه شد. امارات نیز در اقدامی مشابه خواستار تشکیل جلسه فوق العاده اتحادیه عرب شد. و در نهایت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامی مضحک برای تکمیل این پازل، از حوادث شهر "حوله" ابراز تنفر کرد و جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان را به عنوان عاملان اصلی این جنایت معرفی کرد. شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز در واکنش به کشتار روز جمعه روستای حوله در سوریه که مخالفان به دولت سوریه نسبت می دهند نشستی فوق العاده تشکیل داد و دولت بشار اسد را به خاطر استفاده از سلاح های سنگین در جریان آن کشتار محکوم کرد. همهی این اتفاقها و واکنشها به آن نیز در ظرف چند روز مانده به سفر کوفی عنان رخ میدهد.
اما حادثه تلخ روستای "حوله" بنابر شواهد و قرائن موجود، نمیتواند کار ارتش سوریه باشد. در روستای "حوله" بسیاری از زنان و کودکان را سربریده اند. ارتش سوریه که بنا بر ادعای شورشیان، تا بن دندان مسلح است و آن هم سلاحهای سنگین که شورای امنیت شب گذشته خواستار خارج کردن آنها از مناطق مسکونی شده است، چرا باید از این روش خشن استفاده کند؟ یا اگر کار ارتش سوریه باشد، آیا فرماندهان سوری ارتش، اینقدر احمق هستند که جنازه های کشته شدگان را جمع آوری نکنند و آنها را رها کنند تا دوربین های شورشیان سر برسند و پس از فیلم برداری آن را برای شبکه های ضد سوری مانند العربیه ارسال کنند؟
از همه مهمتر کشتار خانواده ها و مردمی که حتی علیه حکومت مرکزی یک تظاهرات مسالمت آمیز نیز برگزار نکرده و در آن منطقه به طرفداران نظام حاکم بر سوریه مشهور بودند، چه سودی میتواند برای ارتش داشته باشد؟ اما با نگاهی وسیع تر و رصد تحرکات غرب، به نظر میرسد رژیم صهیونیستی و متحدانش از برگ برنده ای که دولت سوریه در انتخابات پارلمانی به دست آورده، به شدت هراس دارند، چرا که با امتیازی که بشار اسد به دست آورده بود، میرفت تا "طرح صلح سازمان ملل برای سوریه"، از طرف حکومت مرکزی به طور کامل اجرا شود و نوبت به شورشیان برسد که طرح صلح را اجرا کنند و در نهایت یک سال تلاش غرب برای سقوط این حکومت به سرانجام نرسد.
به گزارش رجانیوز،بنابر این واضح است که کشورهای غربی با کمک رژیم صهیونیستی، ترکیه، عربستان، قطر و شورشیان سوری، سعی دارند همزمان با سفر کوفی عنان به سوریه، هم طرح عنان را که به نفع ثبات و اصلاحات در سوریه بود، به شکست کامل بکشانند، هم با ایجاد کشتارهای دست جمعی، افکار عمومی را برای ایجاد فشار بیش از پیش به حکومت سوریه آماده کنند و از طرف دیگر با تهدید به انفجارهای پیاپی از جمله انفجار حرم حضرت رقیه (س)، این کشور را به یک جنگ داخلی قومی- مذهبی بکشانند، تا مفتی های وهابی نیز فرصت را غنیمت بشمرند و با صدور فتواهایی علیه حکومت سوری و شیعیان، جنگی تمام عیار در سوریه به راه اندازند.