آفتابنیوز : 
وي در جمع دانشجويان دانشگاه تربيت معلم به تشريح بايدها و نبايدهاي پروندهي هستهيي ايران پرداخت و گفت: در حال حاضر پروندهي هستهيي ايران از حالت عادي به تنش رسيده است، آن هم تنشي سياسي كه اگر به شوراي امنيت برود از تنش سياسي فراتر رفته و بلافاصله به تنش اقتصادي و سياسي ميرسد و طبيعتا هر تنش سياسي ميتواند به تنش حادتري ختم شود.
وي افزود: اگر روال پرونده اينچنين جلو برود آنها بيشتر ضرر ميكنند؛ چون جلوبندي اقتصادي آنها ضعيف است؛ زيرا اگر قرار باشد ايران تحريم اقصادي شود نبايد كسي به ايران كالا بفروشد. پس آنها از تحريم اقتصادي ميگذرند و به تحريم نفتي ميرسند تا از ايران كسي نفت نخرد و اين در حالي است كه سهميهي نفت و گاز جهان فرسوده شده و هزينهي بازسازي آن بالاست. نكتهي بعدي اينكه نفت فقط براي مصرف سوخت نيست. نفت و گاز براي توليد كالاست و توليد اين كالا از توليدات صنعتي در گرو نفت و گاز است؛ به اين معنا كه با هر كار كوچكي قيمت نفت بالا ميرود و اگر اينها با ايران درگير شوند كمتر از 3 ماه قيمت نفت به 400 دلار ميرسد؛ چون 67 درصد انرژي جهان از مقابل سواحل ايران ميگذرد. ما عراق و افغانستان نيستيم كه در فشار قرار گيريم، تمام خطوط نفت پيراموني كه نفت صادر ميكنند از ايران ميگذرد.
عباسي در بخش ديگري از سخنان خود احتمال وقوع جنگ بين ايران و آمريكا را هم ضعيف دانست و گفت: ويژگيهاي وقوع جنگ چهار حالت است. امكان ائتلاف بينالمللي در مورد حمله به ايران تا اطلاع ثانوي امكان به وجود آمدن آن نيست چون تجربهي عراق براي آنها از لحاظ بينالمللي نه از لحاظ قبول مردمشان تجربهي خوبي بوده و عملي كردن حمله به ايران در سطح جهاني ممكن نيست چون اگر ايران ناامن شود همهي دنيا ناامن ميشود. از سويي آمريكا براي حمله به ايران به يك ميليون نيرو نياز دارد چون ايران مثل عراق نيست كه نه ارتش داشته باشد و نه حكومت و نه پايگاه مردمي.
وي در پايان گفت: بحث ايران به اين برميگردد كه اين اعتمادسازي بايد حد و حدود داشته باشد.