آفتابنیوز : آفتاب: *کمتر از یک سال تا انتخابات ریاست جمهوری یازدهم زمان باقی است و از همینک بسیاری از رجال و جریانات سیاسی در حال گرم کردن خود هستند تا در کارزار رقابت های انتخاباتی سال 1392 حضور یابند.
یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری مجال و مجلای سئوالات و پاسخ های مختلفی خواهد بود که هر گروه و جریانی که بتواند از این آزمون سربلند بیرون بیاید احتمالا پذیرای شاهین اقبال عمومی خواهد بود. یک پرسش مهم در انتخابات آینده این است که مطالبات بر زمین مانده مردم و رهبری از رئیس دولت چیست؟
* در مسیر تشکیل دولت اسلامی در 33 سال گذشته افت و خیز های فراوانی وجود داشته است. حتی برخی از دولت ها کمی با اصل نظام و انقلاب اسلامی زاویه داشته اند که البته نظام اسلامی مستقر با سعه صدر کامل تمام اندیشه ها و تفکرات مغایر را نیز در دل خود هضم کرده است.
*در این مسیر استعلایی تصور بسیاری از نیروهای معتقد به انقلاب این بود که پس از به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و استقرار نظام اسلامی احمدی نژاد اولین کسی است که در مسیر احیای دولت اسلامی گام بر می دارد. خیز مطلوب احمدی نژاد در دولت نهم این امید را زنده کرد. وی در یکی از سخنرانی هایش در سفر استانی به کرمان گفت:
"من در سفرهای قبلی برخی ویژگیها و وظایف دولت اسلامی را عنوان کرده بودم که از جمله آنها گسترش وحدت و تقویت توحید کلمه در سایه کلمه توحید است. وظیفه عدالتگستری حفظ عزت ملی، ترویج فرهنگ خدمتگزاری به ملت، ترویج اخلاق نیکو و حسنه، ترویج برادری، محبت و مهرورزی و سازماندهی تلاش همگانی برای برپایی جامعه نمونه، الگو و شاهد نیز از جمله ویژگیها و وظایف دولت اسلامی است. همچنین دفاع از مظلومان، ایستادگی در برابر ستمگران و صیانت از منابع ملی و خزانه عمومی ملت هم از دیگر وظایف دولت اسلامی به شمار میرود."
*اما از حرف تا عمل فاصله بسیار است. به تدریج مشخص شد که دولت احمدی نژاد نیز با آرمانها و اهداف اسلام عزیز فاصله دارد و حتی در برخی از مواضع دچار انحرافاتی شده است. لذا دولت احمدی نژاد باز ما را به نقطه صفر بازگرداند. امروز تشکیل دولت اسلامی مطالبه بر زمین مانده مردم و رهبری است. پیروزی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تابعی از پاسخ تئوریک و پراتیک جریانات سیاسی به این مطالبه مغفول و مظلوم است.
*دولت نهم و دهم راه را از آنجا اشتباه آمدند به جای آنکه اسلام را از اسلام شناس واقعی اخذ کنند به نسخه های بی سر و ته یک مشت غیر متخصص دراسلام شناسی رجوع کردند. برای اصولگرایان اولین و اساسی ترین اصل، اسلام عزیز است. اسلام ناب را باید از رهبری معظم و مراجع معزز فرا گرفت. احمدی نژاد در یکی دو سال گذشته از رهبری و مراجع فاصله گرفته است.
* اصولگرایی بازتولید تفکر و خط امام خمینی(ره) و اندیشه های مقام معظم رهبری است. اصولگرایی به دنبال بسط ید ولایت در اداره کشور است. اما احمدی نژاد از افکار امام و رهبری زاویه گرفت.
از یک طرف انقلاب خیلی بزرگ و مردمی را در سی سال گذشته دیده ایم که چقدر آرمانهای بشردوستانه و جهانی ، همراه با صلح و دوستی بوده است . و بلافاصله دیدیم که نفوذ دشمنان داخلی و خارجی که منجر به اختلافات بین مسئولین و تک رویها و تکبرهای بی اندازه و به دنبال آن سوء استفاده از بیت المال و ندادن حق مردم بود .
دورماندن از اهداف اولیه انقلاب که استقلال و خودکفائی در کشاورزی و صنعت و دامپروری و تولیدات داخلی بوده است
( همان چیزهایی که رهبری هم اشاره به آنها دارند ) .
برای همین است که امثال آقای خاتمی و خیلی از مردم سردرگمند که قرار این مسائل حاشیه ای هرگز نبود.
یک بار دیگر ، به عنوان یک شهروند ، خواستار دخالت مراجع
محترم ، با صلاحدید و شوراهای خیلی قوی ( که در قرآن بزرگ آمده است ) در امور داخلی مملکت ، اعم از بی عدالتی ها ، منیت گرائی ها ،تکبر و غرور کاذب و هماهنگی در داشتن شوراهای بین مسئولین و عدالت و مساوی دانستن حق یک
روستایی ، کارگر ، با مسئولین و عدم تبعیض حقوقی و اجتماعی و از همه خیلی خیلی مهمتر ....... برگشت به
اهداف اولیه انقلاب اسلامی ایران ، باشند . و در این رابطه به
آبرو و مقام هیچ کس ، توهین و خلل وارد نشود ، الا دزدان
بیت المال که سناریو را برای اهدافشان ، این طور تنظیم کرده اند. البته تمامی دولتهای قبل و دولت فعلی ، حسن نیت داشته ولی متاسفانه همکاری و هماهنگی نداشته اند ، یعنی همدل هستند ولی همزبان خیر .
به امید روزی که عملکرد مسئولین در کشورمان ، زیبنده نام عزیز جمهوری اسلامی ایران باشد ، تا آرامش خاطر هم مردم عزیزمان و هم شهیدان عزیزمان باشد . انشاءالله .
وگرنه كشور ما تا اين حد از همه جهات به بحران نرسيده بود .
آسایش دوگیتی ، تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت ، با دشمنان مدارا
و باید با کمی افتادگی و تواضع ، شروع می کردند وازدولتمردان قدیمی هم برای هماهنگی در کارها و گرفتن تجارب ، کمک میگرفتند . و شوراها را عملی می کردند .
ضمنا" در حال حاضر ، با توجه به تحریم ها ، ایشان به آن صورت ، نمی توانند ، کاری از پیش ببرند . تا مگر انشاءالله
سایه جنگ ، از سر مملکتمان برداشته شود و همه چیز عادی شود .
آنکس که نداند و بداند که نداند درجهل مرکب ابدالدهر بماند
پرداختن به مسائل حاشیه ای بجای حل مشکلات واقعی مردم خود به معظلی تبدیل شده است تمامی این مسائل نه تنها ما را به نقطه صفر نزدیک میکند بلکه باعث افزایش بی اعتمادی مردم نسبت به سیاستهای منفعلانه مسولین خواهد شد