آفتابنیوز : با این حال وزارت خارجه کانادا «اتهامات بی اساس» را در مورد دست داشتن کانادا در این اقدام رد کرد و گفت: این اتهامات تماما بی پایه بوده و کانادا از هیچ گونه تروریسمی چه در ایران و چه در هر جای دیگر حمایت نمی کند. ما در برابر سازمان تروریستی مخالف ایران هم مواضع سختی داریم.
این اظهارات در پاسخ به گفته های دادستان کل استان خوزستان مطرح شد که کانادا و انگلیس را متهم به دست داشتن در بمب گذاری های اهواز می کرد و می گفت بمب گذاران اهواز تحت تعلیم کانادا و انگلیس بوده اند و از طریق اینترنت با هم تماس داشتند.
این در حالی است که کانادایی های بسیاری عضو مجاهدین خلق هستند که خود گروهی مبارز است و قصد براندازی حکومت ایران را دارد ولی دولت کانادا این گروه را در ماه می در فهرست سازمانهای تروریستی خود قرار داد.
لیکاف، سخنگوی وزارت خارجه کانادا گفت که ایران هیچ اطلاعاتی در مورد نقش کانادا در این بمب گذاری ها از طریق رسمی، در دست ندارد و به هیچ شکلی نتوانسته اتهامات علیه کانادا را اثبات کند.
در ماههای گذشته کانادا به علت نقض حقوق بشر و برنامه هسته ای ایران، موضع سختی در برابر تهران گرفته است و مهم ترین مسئله آزار دهنده میان دو کشور این است که ایران حاضر به قبول تقاضای کانادا در مورد قتل زهرا کاظمی، عکاس کانادایی که در سال 2003 در ایران به قتل رسیده است، نیست.
این فراز و فرودها هم چنان ادامه دارد به طوری که روز گذشته هم مجلس عوام کانادا ایران را متهم به تداوم نقض حقوق ابتدایی انسانها کرد. یکی از نمایندگان مجلس، به موضوع اعدام دو هم جنس باز ایرانی اشاره کرد و آنها را قربانی نقض حقوق بشر در ایران دانست و این در حالی است که ایران خود امضا کننده قوانین بین المللی در این مورد است. او گفت: مردم سراسر جهان باید در این مورد واکنش جدی نشان دهند.