آفتابنیوز : آفتاب: امروز مربیان پیش دبستانی استان اصفهان با تجمع مقابل مجلس خواستار استخدام در وزارت آموزش و پرورش شدند.
مربیان شعار میدانند: ما تا جواب نگیریم از این مجلس نمی ریم، شعار هر مربی استخدام استخدام. در برخی از این پلاکاردهای این مربیان خطاب به علی لاریجانی، رییس مجلس آمده است: "از حقوق مربیان پیش دبستانی حمایت کنید" و "ما مربیان پیش دبستانی با داشتن سابقه و مدرک دانشگاهی خواهان اجرای عدالت و امنیت شغلی هستیم".
ما قولی برای استخدام نمی دهیم
موضوع استخدام در آموزش و پرورش هنوز هم خبر ساز است. حاجی بابایی پس از دو ماه از تصدی وزارت آموزش و پرورش با حضور در جمع خبرنگاران با تشریح برنامههای خود، اعلام کرد که با سابقه 14 سال نمایندگی مجلس از بدنه آموزش و پرورش به عنوان وزیر انتخاب شده است و به مشکلات این وزارتخانه آشنایی کامل دارد.
پس از آن سال 90 ، تفاهم نامه ای با سازمان بهزیستی امضا شد و پیش دبستانی به آموزش و پرورش واگذار شد. در این زمان مربیان پیش دبستانی تصور می کردند که آنها هم جزو کادر آموزش و پرورش می شوند اما چنین نشد و همان زمان فاطمه قربان معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس اعلام کرد که این وزارتخانه مطابق قانون هیچ تعهدی برای استخدام مربیان پیشدبستانی ندارد، زیرا دوره پیشدبستانی یک دوره غیراجباری و غیررسمی است که بهصورت غیردولتی و با مشارکت مردمی اداره میشود، به همین جهت آموزش و پرورش در قبال آنها هیچ تعهدی برای استخدام ندارد، چرا که این افراد نیروی موسسه غیردولتی محسوب میشوند و نیروی آموزش و پرورش نیستند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش به دلایل 15 روز بیمه بودن مربیان پیشدبستانی در طول ماه اشاره می کند و می افزاید: چون ساعت کاری آنها 5 روز در هفته و هر روز 3 تا 5/3 ساعت است، بنابراین براساس قانون کار، بیمه آنها نیز نصف ماه محاسبه میشود و در رابطه با بقیه روزها نیز ما هیچ تصمیمی نمیگیریم و هیچ پیشنهادی هم نمیدهیم اما بعضی از مربیان پیشدبستانی خودشان مابهالتفاوت کمی را پرداخت میکنند تا بیمه آنها در ماه کامل شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش در حالی با ارائه این توضیحات، مشکلات مربیان پیشدبستانی را کماهمیت جلوه داد که حقوق بسیار کم و نداشتن مزایای شغلی موجب نارضایتی شدید این افراد شده، به طوری که گروهی از آنها از این موضوع که مدیران مدارس آنها را به عنوان معلم قبول ندارند نیز گلایه دارند.
تکلیف آموزش و پرورش درباره مهدکودکها
حاجی بابایی درباره وظایف آموزش و پرورش درقبال مهدکودکها می گوید:آنچه که قانون درباره پیشدبستانی به آموزش و پرورش محول کرده است، صدور مجوز، نظارت بر عملکرد پیشدبستانی، تدوین محتوا و کتب و همچنین تایید صلاحیت مربیانی است که در این مراکز فعالیت میکنند، همان گونه که تایید صلاحیت معلمان آزاد مدارس غیر انتفاعی نیز توسط آموزش و پرورش انجام میشود، اما این وزارتخانه تعهدی در قبال "بیمه" و یا "استخدام" آنها ندارد.
به گزارش خبرآنلاین،وی با تاکید بر اینکه این وزارتخانه در سراسر کشور بر محتوا و صلاحیت عمومی مربیان و گزینش آنها نظارت دارد، می گوید:مطابق قانون، فرصت سه سالهای به مهدکودکها و مراکز پیشدبستانی فعلی که به صورت یکجا اداره میشوند، داده شده تا خود را با شرایط عنوان شده در دستورالعمل هماهنگ کنند، چرا که از سال 92، مجوز تمامی مراکز پیشدبستانی فقط از سوی آموزش و پرورش صادر میشود.
نداشتن در کار ، بدترین گزینه هایی که برای برهم زدن روحیه
یک انسان ، کافی است .
باید این شغل و شغل معلمی را نه از روی بیکاری ، بلکه با عشق ، ادامه داد ، چون با مشکلات معیشتی و کم بودن حقوق ، اگر عشق و دلسوزی ، نسبت به بچه ها و دانش آموزان نباشد ، باید فاتحه آموزش در کشور را خواند .