آفتابنیوز : آفتاب: فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه: «جی کارنی» سخنگوی کاخ سفید در واکنش به اظهارات شب گذشته «محمود احمدینژاد» رئیسجمهوری ایران در نشست مطبوعاتی وی با خبرنگاران ایرانی و خارجی گفت که وخامت سریع اوضاع اقتصادی در ایران که منجر به افزایش ناگهانی قیمت مواد غذایی شده است، نمایانگر آن است که دولت ایران تحت «فشار زیادی» قرار دارد.
وی مدعی شد: تردیدی نیست که ما در 36 ساعت گذشته شاهد آن بودیم که نظام تحریمهایی که عملی شدهاند، تأثیر منفی چشمگیری طبق آنچه انتظار میرفت، بر اقتصاد ایران داشته است.
کارنی با اشاره به سخنان احمدینژاد گفت: رئیسجمهور [اوباما] بر این باور است و شرکای ما بر این باور هستند که نظام تحریمها رویکرد صحیحی است. مردم ایران از این مسئله آگاه هستند که چه کسی مسئول پیامدهایی است که برای اقتصاد ایران رخ داده است که این پیامدها در نتیجه ناسازگاری نظام ایران در جهت امتناع از عمل به تعهدات این کشور حاصل شده است.
این گزارش به بخشی از سخنان احمدینژاد در خصوص برنامه هستهای ایران اشاره کرد که گفته بود: ما مردمی نیستیم که از موضوع هستهای عقبنشینی کنیم. اگر برخی فکر میکنند که میتوانند به ایران فشار بیاورند، به طور قطع در اشتباه هستند و باید رفتار خود را اصلاح کنند.
خبرگزاری فرانسه در خصوص وضعیت بالا رفتن قیمت دلار و ارز در ایران گزارش داد که احمدینژاد در کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران گفت که این مساله اقتصادی بخشی از جنگ اقتصادی است که توسط غرب علیه جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است و یک جنگ روانی در بازار ارز به حساب میآید.
«ویکتوریا نولاند» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در خصوص نوسانات بازار ارز در ایران مدعی شد: از دیدگاه ما، کاهش ارزش ریال نشاندهنده موفقیت فوقالعاده فشار بینالمللی است که ما بر اقتصاد ایران وارد کردهایم. ایران تحت فشار زیادی قرار دارد.
آمریکا و همپیمانان غربی این کشور در تلاش هستند تا فشارها علیه ایران را به دلیل داشتن برنامه هستهای افزایش دهند و گزارشهای رسیده حاکی از آن است که اتحادیه اروپا در صدد است با تشکیل نشستی در «لوکزامبورگ»، تحریمهای جدیدی علیه ایران را بررسی کنند.
چرا سازمان مدیریت و برنامه ریزی احیا نمی شود؟
کمک گرفتن از اقتصاددانان غرور دولت را می شکند؟
آنطور کرنش و نرمی در برابر رژیم آمریکا بهتر بود یا کمک گرفتن از اقتصاددانان دولت های قبلی؟
1) تحريم ها بي تاثير نیستند ولي نه تا اين حد . بلکه عمده دليل اين نابساماني متوجه مديران و مسئولان فعلي ميباشد.
2)آمريکا و نوکران گوش به فرمانش بزگرترين خيانتها را دارند به ملت ايران ميکنند. بيشترين فشار مستقيما رو دوش مردم است و در برخي جاها هم که مسئولين کم ميارند مسئوليت اين نابساماني را کلهم به گردن تحريم ها ميندازند در صورتيکه بيشتر از تحريم ها مسئولين مقصرند
3) خوب بفرض آمريکا به هدفش رسيده (البته به گفته خودشان) حالا خوشحالند که مردم نحت فشارند ؟ خوب مردم گرسنه چيکار بايد بکنند . نتيجه اين تحريم ها نفرت بيش از حد مردم ايران از حکومت آمريکا و همراهانش خواهد بود.
4) درسته که اعتراض و نقد و نارضايتي در کشور داريم ولي همه آنها در چهارچوب نظام در قالب اصلاح و اصلاحات است نه براندازي . برا همين حکومت آمريکا و حکومت هاي همراهش به بيراهه ميرند و اونها اين مردم را هنوز نشناخته اند.
يه کمپين ملي جهت حمايت از پول ملي راه اندازي شود تا تمام اقشار مردم بتوانند به هر نحو ممکن مسئولين را کمک رساني کنند از لحاظ فکري،مالي،عملکردي،تبليغي،آموزشي،اطلاع رساني،توجيهي ، برنامه ريزي ، اعتماد بخشي و ...
من اولين نفرم که از منتقدانم ولي اماده حمايت و کمک هستم