کد خبر: ۱۷۳۸۴۷
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۲

پناهنده شدن یک فیلمبردار را جدی بگیریم؛ جدی نگیریم!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: چند روز پس از آنکه خبر پناهنده شدن یک فیلمبردار ایرانی به آمریکا در جریان سفر هیئت دولت به نیویورک، توجه فراوانی را در میان رسانه ها به خود جلب کرد، منابع اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مدعی شده اند که وی اطلاعات مهمی را از مراکز حساس ایران، به ویژه مراکز هسته ای در اختيار آمريکا قرار داده است. 

سایت خبری «دبکا فایل»، وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مدعی شده حسن گلخنبان، فیلمبردار ایرانی، فيلم و اطلاعاتی را از تأسيسات مهم و حساس هسته ای ايران به سازمان «سيا» انتقال داده است.

«دبکا فايل» می نویسد سال گذشته در زمان حضور احمدی نژاد در سازمان ملل که حسن گلخنبان نيز برای نخستين بار او را همراهی می کرد، نيروهای اطلاعاتی آمريکا توانستند با گلخنبان ارتباط بگيرند و او را متقاعد کنند که فيلم ها و عکس های لازم را بگيرد و در نخستين فرصت بگريزد؛ پيشنهادی که عملی نيز شد و تا تحقق آن، يکسال طول کشيد.

گفتنی است پیش از این نیز وجود برخی شواهد و مدارک، از مشکوک بودن ماجرای پناهنده شدن این فیلمبردار به آمریکا حکایت داشت. از جمله اینکه گلخنبان بر خلاف بسياری از اعضای هيئت ايرانی، برای خود سيم کارت جداگانه ای خريده بوده و با آن تماس های لازم را انجام می داده است.

علاوه بر این، همسر و فرزندان حسن گلخنبان نيز در روزهايی که وی در نيويورک به سر می برد، ايران را به سوی ترکيه ترک کرده بودند تا آنها نيز بعداً در آمريکا به پدر خانواده بپيوندند.

به گزارش تابناک،به هر حال، هرچند مطلب منتشر شده در سایت دبکا فایل هنوز تنها در حد یک ادعاست که صحت و سقم آن مورد تأیید یا رد قرار نگرفته، اما در اصل موضوع که پناهندگی حسن گلخنبان به آمریکاست، تردیدی وجود ندارد. از سوی دیگر، واضح است که اخذ پناهندگی، آن هم از کشوری که در تقابل آشکار با ایران قرار دارد، بدون دادن پاره ای امتیازات و اطلاعات، مقدور نمی باشد؛ حتی اگر - بر خلاف ادعای دبکا - در این زمینه توافقی از پیش میان طرفین وجود نداشته باشد.

به این ترتیب، به نظر می رسد انکار و سکوت درباره این موضوع و یا تحلیل آن صرفاً در قالب مفاهیمی از قبیل جنگ روانی، چندان راهگشا نباشد و به جای آن، پذیرش اصل مسئله و سعی در رفع عوامل مسبب و زمینه ساز آن، راهبرد بهتری در این زمینه به شمار آید. تنها در چنین صورتی و با آسیب شناسی کامل مسئله است که می توان جلوی وقوع حوادث این چنینی را در آینده گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
0
0
خدا می داند چه تعداد دیگری منتظر فرصت و امکان برای پناهندگی هستند. باید ریشه قضیه را جستجو کرد. چرا در کشوری که مدعی هستیم آزاد ترین و مردمی ترین است اینقدر افراد در پی فرار و پناهندگی باشند؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
0
0
همانطور که تحریم ها هیچ اثری بر اقتصاد ندارند این جور مسائل پیش پا افتاده هم قاعدتا نمی توانند تاثیری داشته باشند که بخواهند جدی گرفته شوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
0
0
بهتره جدی نگیریم تا به این ترتیب مشت محکمی بر دهان استکبار زده باشیم. چون ثابت شده کم محلی به استکبار خیلی خوب جواب می ده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
0
0
باز يك آدم بدبخت نتوانست گراني و هزار مشكل ديگر را در كشور تحمل كند و به يك كشور ديگر پناهنده شد و طبق معمول هميشه اتهامات مختلف جاسوسي و .... به او زده مي شود و اين سناريو همچنان ادامه دارد
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
0
0
فرار کدومه هجرت از جای سخت و حفظ جان و ناموس و دین خود از یک مکان غیر مطمان قابل سرزنش نیست شما هم فرصت داشتی اینکارو میکردی .تهمت زدن هم عادی تو ایران و خارج.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
0
0
به نظرم هنوز برخی نمی دونن پناهندگی با مهاجرت معمولی فرقش چیه.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین