آفتابنیوز : آفتاب: *براساس اصل 88 قانون اساسی جمهوری اسلامی، حداقل نیاز به امضای یکچهارم کل نمایندگان برای سوال از رئیسجمهور وجود دارد و خبرها به حدنصاب رسیدن سوال از احمدینژاد را تایید میکنند، اما اخبار واصله از مجلس حکایت از آن دارد که علیرغم نگرانیهای عمومی از ادامه وضع نابسامان اقتصادی، برای اجرایی شدن طرح سوال از رئیسجمهور تردیدهای بسیاری وجود دارد. بر این اساس برخیها به تجربه اولین سوال از رئیسجمهور اشاره میکنند و «شوخی پنداشتن» سوال مجلس از رئیس دولت را یادآوری میکنند تا باز هم بحث ضمانت اجرایی برای این قانون مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.
* اگر قرار باشد، دوباره مدتی بحث سوال از رئیسجمهور، وقت مجلس را بگیرد و در نهایت نتیجهای قابل قبول برای اصلاح وضع موجود در پی نداشته باشد، طبیعی است اقدامی عقلانی نخواهد بود.
*لذا، میبایست مجلس هر چه سریعتر فکری برای جامع و مانع بودن مراحل اجرایی اصل 88 صورت دهد در این میان برخی نمایندگان هم معتقدند که ممکن است دوباره اظهارات رئیسجمهور همانگونه که در کنفرانس خبریاش اتفاق افتاد، تبعات منفی در بازار داشته باشد و نه تنها به بهبود شرایط اقتصادی نینجامد، بلکه التهابات بازار را نیز بیشتر کند.
*این تردیدها، از یک منظر که ممکن است، شرایط اقتصادی را ملتهبتر کند، قابل تامل است اما ای کاش اصولگرایان مجلسنشین به این سوال پاسخ میدادند که چرا امروز به این شرایط و وضعیت رسیدهایم؟ در شرایطی که گلایهمندی از گرانیها و تورم به اوج خود رسیده و دولت هم سکوت معناداری اختیار کرده، چرا باید در خصوص سوال از رئیسجمهور و نتیجه بخش بودن آن تردید کرد؟ آیا این تردید، محصول سکوت اصولگرایان در سالهای گذشته در برابر همه نقصها و اقدامات غیرکارشناسی شده نیست؟
*اگر نظارت مجلس اصولگرا از دولت احمدینژاد از همان ابتدا فارغ از نگاههای سیاسی بود، امروز به جایی میرسیدیم که یک تردید عمومی در بین طراحان سوال از رئیسجمهور در خصوص میزان نتیجهبخش بودن این اقدام وجود داشته باشد؟بنابراین میتوان رفتار امروز دولت و بیتوجهیاش به انتقادات گسترده از وضع گرانی را محصول رفتار چند ساله کل جبهه اصولگرایان دانست.
چه اصلاح گرا ، چه اصول گرا ، و هر حزب دیگری ، باید به اهداف بزرگ زمان انقلاب توجه کنند و بیراهه نروند . و متاسفانه طوری بیراهه رفته و آرمانهای زمان انقلاب را فراموش کرده اند و به مسائل حاشیه ای چسبیده اند .که
خودشان هم باور ندارند .
طبق خواسته ما مردم ، امام خمینی و تمامی شهیدان ، ایران یکپارچه شدند ، برای عدالت خواهی و کمک به مردم و مستضعفین . لذا تمامی قوانین و خواسته ها ، باید بر این اساس باشد:
احیا و خودکفایی در شغل مقدس کشاورزی ( که بیشتر کشاورزان از مهاجرت به شهرهای بزرگ منصرف شده و به دنبال آن ، آمار ازدحام در شهرهای بزرگ کم میشود ، و گرانی ها ، احتکارها ، دلال بازی ها ، قاچاقها و علی الخصوص قاچاق مواد مخدر ، دزدی ها ، تکدی گری ها ، حاشیه نشین شدن در کنارشهرها و خیلی از معضلات دیگر که از عواقب جدی نگرفتن شغل کشاورزی است ، کم میشود ) .
پس احیای کشاورزی ، دامپروری ، صنعت و تولیدات داخلی
از مهمترین ساختارهای یک کشور مستقل و بدون ضعف
می باشد .
همچنین آزادی رسانه ها ، اعم از رادیو و تلویزیون ، مطبوعات و آزادی مشروط احزاب ( با نقطه اشتراک اهداف اولیه انقلاب)
می باشد ، چون با آزادی این رسانه ها ، دزدی از بیت المال ،
اختلاس ها ، خیانت به حق الناس ، زیر میزی رفتن ها و خیلی
از موارد دیگر رو می شود و کسانی که مخالفت با این آزادی
رسانه ها می کنند ، همان دزدان و محتکران و اختلاس کنندگان می باشند ، چون میدانند که دستشان رو میشود .
مهمترین اهداف تمامی ما مردم و احزاب مختلف با هر اسمی
، باید ایمان به خداوند و امور کارهای درست و خیر(عملوالصالحات ) باشد ، که خشنودی خداوند در رضایت و
خدمت به خلق می باشد . انشاءالله .
مجلسیان منتظر باشند و ببینند که چطور رئیس جمهور در جلسه سوال شما رو سنگ روی یخ کنه و شما چطور آبروی مجلس رو تو دنیا ببرید!
آدم وقتی به تاریخ مجلس نگاه میکنه از عملکرد این مجلس عرق شرم می کنه!
مجلسی که در تاریخ افتخاراتش به توپ بسته شدن رو می بینید.
مجلسی که در 7 تیر افتخار آفرید.
مجلسی که شهید داد.
مجلسی که بنی صدر رو استیضاح کرد.
مجلسی که حضرت امام خمینی اون رو راس همه امور نامید.
و... و... و...
.......