کد خبر: ۱۷۴۸۹۶
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۳

مشوقهای ‌جدید‌ اقتصادی ‌برای ‌افزایش ‌زاد و ولد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: این مصوبه که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است برای اجرا به مجلس شورای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری ـ مرکز مدیریت حوزه علمیه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش ـ وزارت راه و شهرسازی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری ابلاغ شده است.

به گزارش فارس،این مصوبه در چارچوب تصویب نقشه مهندسی فرهنگی و براساس تحلیل وضعیت فرهنگی کشور، موضوع تحولات جمعیتی کشور بررسی و راهبرد کلان، راهبردها و اقدامات ملی مرتبط با آن، به شرح مواد ذیل است:

ماده1ـ راهبرد کلان

جلوگیری از کاهش نرخ باروری کل و ارتقای آن متناسب با آموزه‌های اسلامی، اقتضائات راهبردی کشور، مطالعات جمعیت‌شناختی، آمایش و پایش مستمر جمعیتی

ماده2ـ راهبردهای ملی

1ـ فرهنگ‌سازی برای دستیابی به جمعیت مطلوب و اصلاح بینش و نگرش مسئولان و مردم نسبت به پیامدهای منفی کاهش باروری به ویژه زیرحد جانشینی؛

2ـ تدوین سیاست‌ها، برنامه‌ها و قوانین و مقررات حمایتی و تشویقی برای دست‌یابی به نرخ باروری مناسب، جمعیت مطلوب و لغو سیاست‌ها، برنامه‌ها و قوانین و مقررات مشوق کاهش باروری؛

3ـ تدوین الگوی سبک زندگی و ترویج آن به ویژه فعالیت‌های اجتماعی، آموزشی و اشتغال زنان متناسب با معیارهای اسلامی و هماهنگ با مصالح خانواده به منظور ایفای هر چه کامل‌تر نقش مادری و همسری؛

4ـ ایجاد و استقرار نظام مدیریت فرابخشی و جامع جمعیت کشور؛

5 ـ آمایش مستمر جمعیتی کشور و تدوین سیاست‌های مهاجرتی به منظور جهت‌دهی به جابجایی‌های جمعیتی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی؛

6 ـ اهتمام به ارتقاء کیفی جمعیت کشور از طریق متناسب ساختن نرخ باروری خانواده‌ها با شرایط و اقتضائات سلامت، معیشت و فرهنگ آنها.

ماده3ـ اقدامات ملی متناسب با هر یک از راهبردهای ملی موضوع ماده (2) به شرح ذیل است:

1ـ تهیه طرح جامع تولید و اجرای انواع برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، اطلاع‌رسانی، نمایشی، تبلیغی و غیره در رسانه‌های جمعی به ویژه صدا و سیما و شبکه‌های استانی آن با هدف گفتمان‌سازی و ترویج فواید فرزندآوری و تبیین آثار منفی کاهش نرخ باروری با رعایت شرایط و مقتضیات راهبردی. (1و 6)

2ـ تبیین نظریه جمعیتی اسلام و ترویج آن توسط روحانیت برای اصلاح نگرش مسئولان و مردم نسبت به فواید باروری و افزایش نرخ آن. (1، 3و 6)

3ـ تدوین و اجرای برنامه‌های ترویجی، آموزشی، پژوهشی و خدمات پزشکی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت اصلاح نگرش عمومی. (1و2)

4ـ برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی در تسهیل ازدواج، کاهش سن ازدواج و استحکام خانواده. (1، 2و 3)

5ـ حمایت از گسترش شبکه‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد حامی کاهش سن ازدواج جوانان و استحکام خانواده. (1و2)

6 ـ آمایش و برنامه‌ریزی استانی و منطقه‌ای جمعیت با در نظر گرفتن مقتضیات اساسی و راهبردی مربوط. (1و5)

7ـ اصلاح نگرش‌ها و برنامه‌های درسی در سطوح آموزش و پرورش و آموزش عالی نسبت به جمعیت مطلوب و فرزندآوری و استفاده از ظرفیت‌های آنها در این زمینه. (1، 3و 6)

8 ـ بازنگری سیاست‌ها، برنامه‌های توسعه و قوانین و مقررات کشور با تأکید بر اصلاح قوانین و مقررات تنظیم خانواده. (2)

9 ـ تدوین و تصویب برنامه‌های هوشمند برای ارتقاء باروری. (2و 6)

10ـ تدوین و اجرای الگوها و برنامه‌های حضور اجتماعی مطلوب و تنوع‌بخشی به مشاغل زنان متناسب با مسئولیت‌های خانوادگی (همسری و مادری). (3)

11ـ ایجاد بانکهای اطلاعاتی جامع جمعیتی ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و رصد مستمر تحولات جمعیتی در جهت اهداف و سیاست‌های جمعیتی کشور. (4)

12ـ سیاستگذاری توزیع و بازتوزیع جمعیت و اعمال آن در طرح‌ها و برنامه‌های توسعه ملی و منطقه‌ای. (4و 5)

13ـ بازنگری و وضع قوانین و مقررات حمایتی و تشویقی فرزندآوری به صورت پلکانی با رعایت سه معیار سن ازدواج، فاصله موالید و تعداد فرزندان از طریق پیش‌بینی الزاماتی همچون: (2، 3و 6)

13ـ1ـ پوشش بیمه اجباری درمان رایگان مادر و کودک از ابتدای بارداری تا پایان دو سالگی کودک برای کسانی که فاقد پوشش بیمه درمانی است.

13ـ2ـ اختصاص سبد تغذیه رایگان ماهانه به صورت بن کالا شامل؛ پروتئین، لبنیات، برنج و حبوبات به میزان یک تا دو میلیون ریال به مادران باردار و دارای فرزند زیر 2 سال حداقل برای 3 دهک درآمدی پایین و نیازمندان براساس ارزش ریالی سال 1390 به عنوان سال پایه.

تبصره ـ اقلام سبد تغذیه رایگان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین می‌شود.

13ـ3ـ اختصاص بسته بهداشتی ـ درمانی رایگان شامل؛ مکمل‌های غذایی، دارو، آزمایش‌های دوره‌ای و موردی و معاینه‌های ماهیانه به مادران باردار و دارای فرزند زیر 2 سال برای حداقل 3 دهک درآمدی پایین و نیازمندان.

تبصره ـ اقلام بسته بهداشتی درمانی رایگان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین می‌شود.

13ـ4ـ پوشش کامل بیمه‌ای برای درمان ناباروری‌های اولیه و ثانویه.

13ـ 5 ـ افزایش مدت مرخصی استعلاجی زایمان به 9 ماه و مرخصی بدون حقوق به 21 ماه و جمعاً به مدت 30 ماه به ازای هر فرزند و در مجموع 10 سال به صورت شناور با حفظ شغل برای همه شاغلان بخش دولتی و غیردولتی.

تبصره ـ مرخصی استعلاجی و بدون حقوق قابل بازخرید نمی‌باشد و حداکثر تا 6 سالگی کودک قابل استفاده است.

13ـ6 ـ اختصاص مرخصی استحقاقی 2 هفته‌ای تولد فرزند به پدر.

تبصره ـ این مرخصی قابل بازخرید نیست.

13ـ7ـ اجرای کامل طرح آتیه فرزندان با مبنا قرارگرفتن ارزش ریالی سال 1389 به عنوان سال پایه.

13ـ 8 ـ پرداخت هدیه تولد فرزند به مادر به صورت سکه بهار آزادی به صورت ذیل است:

برای فرزند اول والدین زیر 25 سال نیم سکه، برای فرزند دوم یک سکه، فرزند سوم یک و نیم سکه، برای فرزند دوم والدین 25 تا 29 سال نیم سکه، فرزند سوم یک سکه و فرزند چهارم یک و نیم سکه، برای فرزند سوم والدین 30 تا 39 سال نیم سکه، فرزند چهام یک سکه؛

13ـ 9ـ افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مادر به ازای هر فرزند تا 4 نیم‌سال و کاهش سقف واحدهای درسی در هر نیم‌سال تا سقف 8 واحد.

13ـ10ـ متناسب‌سازی نظام آموزشی کشور با ملاحظات جنسیتی و سیاست‌های جمعیتی در ساختار، محتوا و طول مدت تحصیل.

13ـ11ـ مراکز آموزش عالی موظفند در توزیع و تخصیص وام دانشجویی، وام ودیعه مسکن و همچنین تخصیص خوابگاه‌های دانشجویی، دانشجویان متأهل دارای فرزند را در اولویت قرار دهند.

13ـ12ـ دانشجویان مادر دارای فرزند زیر 3 سال می‌توانند تا 50 درصد واحدهای درسی نظری دوره تحصیلی خود را به صورت نیمه حضوری یا مجازی بگذرانند.

تبصره ـ دستورالعمل اجرایی مربوط توسط وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و ابلاغ خواهد شد.

13ـ13ـ فراهم آوردن امکان حضور منعطف و کاهش ساعات کار موظف، ایجاد امتیازات خاص و تسهیلات لازم در طرح دورکاری و نیمه حضوری و سایر شیوه‌های مناسب اشتغال برای زنان باردار و مادران دارای فرزند زیر 5 سال.

13ـ14ـ حق عائله‌مندی در کلیه قوانین‌و مقررات استخدامی به دو برابر افزایش می‌یابد.

13ـ 15ـ پرداخت پاداش اولاد به صورت ماهانه و به صورت پلکانی در کلیه قوانین و مقررات استخدامی کشور

ـ 16ـ اعطای مشوق‌های مالیاتی به خانواده متناسب با تغییرات در بُعد خانوار از طریق تغییر در واحد مالیاتی از فرد به خانواده.

13ـ17ـ حمایت از طراحی، ساخت و واگذاری مسکن‌های چند نسلی به خانواده‌های گسترده.

13ـ 18ـ احتساب خانه‌داری به عنوان شغل و کمک به بیمه بازنشستگی زنان متأهل خانه‌دار با پرداخت بخشی از حق بیمه توسط دولت متناسب با درآمد خانواده.

13ـ 19ـ مادران شاغل دارای 3 فرزند و بیشتر می‌توانند با داشتن هر میزان سابقه کار، علاوه بر میزان سنوات خود به ازای هر فرزند با یک سال افزایش سنوات بازنشسته شوند.

13ـ20ـ مادران شاغل می‌توانند با هر میزان سابقه کار با همان میزان سنوات بازنشسته شوند.

13ـ21ـ پرداخت وام قرض‌الحسنه «فرزند» به مبلغ یکصد میلیون ریال به خانواده‌ها برای فرزندان سوم تا پنجم با بازپرداخت 10 ساله و بدون الزام به سپرده‌گذاری توسط بانک‌های عامل بر مبنای نرخ پایه سال 1391.

تبصره ـ این تسهیلات به خانواده‌هایی که سن مادر حداکثر 39 سال باشد، اختصاص می‌یابد.

1ـ22ـ کاهش مدت خدمت سربازی متناسب با سن ازدواج و تعداد فرزندان و افزایش حقوق و تسهیلات آنها با رعایت ضوابط و مقررات مورد عمل ستاد کل نیروهای مسلح.

14ـ ارتقاء آمادگی‌های جسمی و روحی جوانان برای تربیت نسل و بارداری از طریق: (2)

14ـ1ـ درج عناوین و سرفصل‌های مربوط به آماده‌سازی دختران و پسران از نظر سلامت جسمی و روحی و روانی برای عهده‌داری مسئولیت اداره خانواده و پرورش فرزندان در متون آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش.

14ـ2ـ افزایش اعتبارات، امکانات، ساعات درسی و فعالیت‌های ورزشی دختران و پسران در مدارس و دانشگاه‌ها.

14ـ3ـ ایجاد رشته‌های تحصیلی متناسب با جایگاه و نقش خانواده و زن براساس فرهنگ اسلامی، همچون مدیریت خانه و خانواده در مقاطع مختلف توسط وزارتین آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری.

14ـ4ـ اجرای مستمر طرح غربالگری سلامت دختران و پسران در مدارس و دانشگاه‌ها.

15ـ ترویج زایمان طبیعی و بدون درد و مقابله هدفمند با سزارین‌های غیرضروری و سودجویانه.

16ـ خانواده‌های دارای 4 فرزند و بیشتر براساس نتایج آمایش جمعیتی و در دهک‌های پایین درآمدی جامعه می‌توانند حسب مورد از یکی از دو امتیاز زیر بهره‌مند شوند:

16ـ1ـ دریافت وام خرید مسکن به میزان دو برابر سقف وام‌های اعطایی بانک مسکن، با باز پرداخت 30 ساله و حداقل سود بانکی بخش مسکن.

16ـ2ـ دریافت یک قطعه زمین مسکونی به مساحت 200ـ 150 مترمربع در شهرستان محل سکونت به شرط ساخت و حداقل 15 سال سکونت در آن به استثناء کلان شهرهای کشور.

ماده3ـ به منظور راهبری، برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی کلان جمعیتی، نهاد تخصصی مدیریت جامع جمعیت کشور ظرف مدت سه ماه توسط دولت تشکیل و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، نسبت به تهیه برنامه عمل با تقسیم کار ملی و دستورالعمل‌های لازم اقدام و گزارش عملکرد را هر شش ماه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌نماید.

ماده4ـ در صورت لزوم، قوانین و مقررات متناظر با هر یک از اقدامات ملی، حسب مورد از سوی مجلس شورای اسلامی و هیأت وزیران به تصویب می‌رسد.

ماده5 ـ این مصوبه در 5 ماده و 6 تبصره در جلسات 709، 710، 711 و 712 مورخ 22/1/1391، 5/2/1391، 19/2/1391 و 2/3/1391 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
ببخشید اگر دولت بعدی زد زیر همه این قوانین چه میشود . اصلا همین حساب 10.000.000 ریالی نوزادان سال 1389 را اجرا کنید بعد به مردم وعده و وعید بدهید . بنده در حال حاضر 1 فرزند دارم با اینکه خیلی دلم میخواهد بچه دوم و سوم داشته باشم ولی با این اوضاع اقتصادی در همین یکی هم ماندم . مردم دیگه بااین وعده و وعید ها اشتباه پدرانشان را تکرار نمیکنند چون این نسل مشکلات فرزند زیاد را با پوست واسخوان درک کرده است .
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
میشه بفرمایید این خانه ها و محله های زیبایی که روح لطیف کودکان باید در آنها پرورش یابد اکنون در کجای این سرزمین یافت میشود؟؟؟؟؟ هنگامی که حکومت در میدانهای شهر آدم بالای دار میبرد چه کسی میخواهد بچه داشته باشد و بچه اش چنین صحنه هایی را ببیند؟ آن برنامه های صدا و سیما که قرار است کودکان مردم را سرگرم کند کدامند؟ کودکان آینده ایران باید با کدام محصولات فرهنگی و هنری به ملیت خود افتخار کنند و روحی بالنده داشته باشند؟؟ سر انجام در حالی که جوانان این کشور هر روز هزار هزار از کشور کوچ میکنند و در به در بدنبال اقامت و پاسپورت سایر کشورها هستند چرا فکر میکنید اگر کودکان آینده به جایی برسند آنها نیز از این کشور کوچ نمی کنند؟ مسئلین در کدام کهکشان زندگی میکنند؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
بالا بردن رشد جمعیت از طریق کوپنهای دهه 60 و پایین آوردن نرخ رشد جمعیت با قطع مشوقها و دوباره بالا بردن نرخ رشد جمعیت با مشوقهای 13گانه نشان از نبود یک سیاست معقول و مدون درازمدت در کشور دارد. شاید جناب آقای مرندی وزیر بهداشت سابق بهتر از هر کس توضیح دهد که بحران رشد جمعیت اواسط دهه 60 چه مشکلاتی برای دولت بوجود آورده بود و رهنمودهای امام باعث شد تا اقدام به کنترل رشد فزاینده جمعیت شود.
یکی از فاکتورهای کلیدی، بالا بردن رشد جمعیت ، دادن امید به نسل های حال و آینده است و آن ایجاد کار و تولید است. در کشوری که هر روزه هزاران کارگر بیکار می شوند و حقوق کارگران پرداخت نمی شود افزایش جمعیت یک مقدار مضحک به نظر می رسد.
متاسفانه در این مشوقهای 13گانه حتی به طور گذرا در باره ایجاد کار و تولید اشاره نشده است.
آیا بهتر نیست به جای صرف هزاران ساعت کار و میلیارد ها تومان هزینه از کیسه بیت المال برای ارائه طرحهای غیرکارآمد و غیر عقلانی و احساسی به مدت یک ماه در باره ارائه طرحی کاربردی و قابل اجرا و درازمدت اندیشیده شود. در کشور کسانی هستند که توان بالای ارائه طرحهای عملی و ماندگار دارند. لطفا استفاده کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
ملت ما در این سالها همش مرگ بر و مرگ بر شنیده است چگونه می خواهید دلخوشیب داشته باشد که به زندگی فکر کند. مشکل ما اینجاست که از نشاط جامعه غافل شده ایم . و برای حفظ بقای خود ، بسیاری از ارزش ها را کمرنگ کرده ایم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
شما برای همین جمعیت فعلی رفاه و آسایش و اشتغال ایجاد کنید برای جمعیت بیشتر پیشکش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
بابا شما ديگه آخرشين. يكي ميمرد زدرد بينوايي يكي ميگفت بالام زردك مي خواهي.
چنين تفكري مي خواهد در فرهنگ انقلاب ايجاد كند؟!!!!!
عرضه دارين مردم را از زير خط فقر بياريد بالا مسائل بقيه اش حل ميشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
شما شغل ایجاد کنید ما زن میگیریم بچه دار میشم جمعیت زیاد می شه . اینکه صغرا کبرا و ماده تبصره نمی خواد .
(یک مهندس بیکار و همکاران بیکار تر)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
رفاه یعنی چه ؟ در سنقر یکی از شهر های استان کرمانشاه شهرداری پیاده رو نزدیک دفتر امام جمعه (بلوار فلسطین خیابان روبری سپاه) را بعلت کمبود بودجه فروخته.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
لطف بفرمایید همین موجود را نگهدارید بقیه پیشکش. من جزء حقوق بگیرهای متوسط هستم و علی رغم صرفه جویی با یک خانواده 6 نفره 70درصد کسر بودجه جاری دارم. در بیمارستان سازمان خودمان برای یک دندان دخترم 450 هزار تومان هزینه کردم و بیمه فقط 50 هزار تومان آن را بعد از چند ماه و اقدامات اداری و اسناد و ... داد. شعار راحت است، 300میلیون جمعیت معتاد و بیکار و علاف و ... چه افتخاری دارد؟ اقتصاد و فن آوری سوئیس 7 میلیونی با 20درصد غیر سوئیسی در جهان بسیار بیش از تعداد جمعیت و زمینش می باشد. فرانک سوئیس از 0.37 در مقابل دلار در سال1364 اکنون بالاتر از دلار شده است. آنها ثروتمندترین مردم جهانند در حالی که نه نفت و نه گاز و نه معادن و نه هیچ چیز دیگر ندارند. مالیات مواد غذایی شان 2.6 درصد بوده در حالی که ما هم اکنون 5درصد مالیات مواد غذایی داریم. در بودجه آنها سالانه یک سوم برای تامین اجتماعی در نظر گرفته می شود و .... و ما؟
شعار و شعار و شعار، شمارا بخدا بس کنید، همین جونها را حفظ و تامین کنید تا ببینید کشور گلستان می شود یا نه. جوانانی با اکثریت مایوس و پرخاشگر و بلاتکلیف و چشم به آنسوی مرزها، این نیست آنچه که ما عمر و سلامتی و جان برایش در طبق اخلاص گذاشتیم. این درد دل یک پیر راه انقلاب و دفاع مقدس و مرید امام و معتقد به ولایت فقیه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
0
0
شغل چیه ؟زن کدامه ؟ خیلی ساده ای مهندس جان ! اینا شرایط ایجاد می کنند تا بعنوان وظیفه شرعی وانقلابی خودشان 4 زن بگیرند. شیر فهم شد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
تو این زمونه
ازدواج اشتباه هستش
بچه دار شدنم یگ اشتباه بزرگتر هستش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
واقعا که دیگه مردم با این وعده و وعیدها اشتباه گذشتگانشون رو تکرار نمیکنند!!
بچه که اومد راحت میشه زد زیر همه چیز بعد که نمیشه بچه رو گذاشت پست در خونه میشه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
لطف بفرمائید برای همین جمعیت فعلی شغل و رفاه ایجاد کنید افزایش را بعد صحبت می کنیم . داشتن جمعیت کمتر و رفاه بیشتر به از جمعیت بالای کور و کچل و گرسنه به کشورهای همسایه نگاه کنید پاکستان.. هند ... آقایان نفسشان از جای گرم در میاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
سکه و پول و بقیه مشوقهایتان.... آخر چطور بگویم کیفیت جمعیت مهم است نه کمیت لابد گدا گشنه میخواهید زیاد کنید پاکستان را ببینید ملتش در شهرهای ایران گدایی میکنند آدم حالش از نگاه کردن به این پاکستانیها بهم میخورد برای هر خانواده یک بچه کافیست ... و سرزمین ایران متناسب است برای بیست میلیون جمعیت تا همه در رفاه باشند و سواد عالیه داشته باشند بدانید جمعیت زیاد باعث فراوانی جرم و جنایت و همچنین باعث فقر و فحشاء و فسادهای فراوان دیگری میشود و این را هم اضافه نمایم مردم ایران دیگر آگاه شده اند فریب این نوع از مشوقها را نمیخورند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
من در سال 59 ازدواج کرذه ام والان با 3 فرزندبه علت تورم متقاضی طلاق می باشم فشار زندگی طاقت فرساست هر چه التماس می کنم خانم به دادگاه نمی آید می خواهم به خوبی وخوشی ازهم جدا شویم چه کنیم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
0
0
صنعت خودروي ايران به تنهايي مي تواند با تغيير سياست سالانه 26 هزار نفري که مفت و مجاني در اين جاده‌ها کشته مي شوند به زندگي بازگرداند. لطفا به داشته هاي خود ارزش و اهميت بدهيد آن وقت مردم خودشان تصميم مي گيرند که چند تا بچه داشته باشند
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین