آفتابنیوز : آفتاب: رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه همه کسانی که در موضوع کنترل جمعیت دخیل بودهاند، باید توبه کنند، گفت: هر وقت ما از قرآن فاصله گرفتهایم، سیلی خوردهایم و یکی از راههای مهجوریت قرآن این است که با معانی الفاظ بازی میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی در همایش توجیهی آموزشی روحانیون مسئول احیای زکات کشور که در مجتمع یاوران مهدی (عج) جمکران برگزار شد با اشاره به مسئله غدیرخم، گفت: نام 356 نفر از روایان اهل سنت در مسئله غدیر بیان شده است که برخی به آن اذعان کردهاند.
وی افزود: هیچ انسان با وجدانی باور نمیکند که پیغمبر تا 70 روز به رحلت خود، اصول دین را بیان نکرده باشند.
این مفسر قرآن با بیان اینکه امامت از اصول دین است، تصريح كرد: اهلسنت مولا را به معنای دوستی میدانند؛ اما آیا دوستی بیعت میخواهد؟ شما که فرزندان خود را دوست دارید با آنان بیعت میکنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور تاکید کرد: مسئله غدیر خم جز بیان ولایت امیرالمومنین (ع) چیز دیگری نیست.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در ادامه با اشاره به مسئله زکات و تاکید قرآن بر آن، بیان داشت: نگاه به زکات باید بر اساس وظیفه شرعی باشد.
وی خطاب به روحانیون و مبلغان افزود: بهترین زمان برای تبلیغ زکات، ماه محرم است و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
این مفسر قرآن یادآور شد: اگر همه زکات خود را بپردازند، فقیری در روی زمین پیدا نمیشود.
حجتالاسلام و المسلمین در بخش دیگری از سخنان خود به سياستهاي اعمال شده کنترل جمعیت اشاره کرد و گفت: زمانی که موضوع کنترل جمعیت مطرح شد، اساتید زیادی با من تماس گرفتند که در تلویزیون در رابطه با این موضوع صحبت کنم، گفتم اگر یک آیهای در این زمینه در قرآن پیدا کردید من صحبت میکنم.
وی با بیان اینکه همه کسانی که در موضوع کنترل جمعیت دخیل بودهاند، باید توبه کنند، ادامه داد: هر وقت ما از قرآن فاصله گرفتهایم، سیلی خوردهایم و یکی از راههای مهجوریت قرآن این است که با معانی الفاظ بازی میشود.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه بعد از 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، همایش روحانیون زکات برگزار میشود، گفت: نام زکات 34 بار در قرآن بیان شده است و ما بعد از 34 سال همایش برگزار کردهایم، این کار باید خیلی زودتر برگزار میشد و این تاخیر اصلا شایسته نیست.
وی خطاب به مبلغان افزود: در تبلیغ خود از تفسیر قرآن استفاده کنید، خطبههای امام حسین(ع)، حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) را بیان کنید، تا این نهضت راه بیافتد.
حجتالاسلام و المسلمین قرائتی با بیان اینکه رمز موفقیت روحانی این است که وارد مباحث سیاسی نشود، گفت: هیچ زمانی به اندازه امروز برای نشر اسلام آمادگی وجود نداشته است.
وی بیان كرد: روحانیون تا زمانی که وابسته به حوزه هستند در بین مردم احترام دارند، چون تا زمانی که مردم ما را به عنوان روحانی میشناسند به حرفهایمان گوش میدهند.
بنابر اعلام پايگاه اطلاعرساني حوزه، رییس ستاد اقامه نماز کشور خاطرنشان کرد: زکات و خمس نباید دولتی شود؛ امسال 100میلیارد تومان زکات جمعآوری شده است؛ بنابراین باید بسیج شویم مسئله مسجد را حل کنیم و هویت آن را حفظ نماییم.
وی در پایان با بیان اینکه اگر کار جمهوری اسلامی هدفمند و بر مدیریت ولایت فقیه باشد، زیباست، خاطرنشان کرد: یکی از خطراتی که دین را تهدید میکند، دولتی شدن آن است و ما نباید هیچ وقت دولتی شویم.
من و امثال من در تولید جمعیت براتون کم نمیزاریم
با ضمانت اجرایی ..
كه خودشون و اون بچه رو بيچاره كنن، اما به جاش برن بهشت!
اشتغال و مسكن و تغذيه همين تعداد آدم هم كلا تعطيله، بعد بيايم بيشترشون هم بكنيم؟!
شما چي فكر كردين واقعا؟!
اين مردم رو چقد احمق فرض كردين؟
الان نسل دهه ٦٠ كه بيشترين بخش جوان كشور هستند يا تحصيل كرده بيكارند، يا تحصيل كرده در حال فرار از كشور و يا درگير اعتياد....
پس انداختن بچه راحته ولی تربیت کردن و تهیه امکانات اولیه برای آنها سخته البته اگر درامد مملکت فقط خرج یک عده خاص که فقط حرف میزنند نشود و عادلانه تقسیم شود امکانش هست و خوبه
یکسان و درآمدهای یکسان بگیرند و مثل بقیه زندگی کنند و بعد از این شعارها بدهند .
آقای محترم و بیشتر مسئولینی که اینچنین فکر می کنید ، از این کودکان کار ، کودکان خیابانی ، مردان شرمنده زن و بچه و خانواده ، و خیلی از افراد جامعه که هشتشان ، گرو نهشان است ، باید شرمنده باشید و بدون اطلاعات و آمار ، اینچنین نظر ندهید.
خیلی خوب است که بیشتر مسئولین ، به طور ناشناس به اجتماع رفته و فجایع را از نزدیک ببینند . چون شناخته شده که می روید ، بعضی از مردمان چاپلوس و دورو ، و متظاهر و مجیز گو با شمابرخورد می کنند .
درسته که مشکلات تو جامعه وجود داره ، در بعضی موارد هم خیلی ناجور هستش ولی به طور مطلق منفی نگاه کردن هم کار درستی نیست.
روی صحبت من با کسانی هست که میگن جوونای دهه 60 یا با سواد بیکارن ، یا معتاد ، یا فراری.
پس این اختراعها و اکتشافاتی که کم و بیش دیده میشه رو چه کسانی انجام میدن؟
درسته که تعدادی از جوانها به هر دلیلی معتاد میشن ، اما هستن کسانی که به جامعه هم خدمت میکنن.
بهتره واقع بین باشیم و نه خیلی آرمانی فکر کنیم و نه خیلی منفی گرایانه.
آقای قرائتی می توانند لیستی از اموال خود را کامل و شفاف به مردم ارائه دهند؟