آفتابنیوز : آفتاب: دکتر بذرافشان در گفتوگو با ایسنا، افزود: در این شیوهنامه تعداد داوطلبان، اعضای شورای صنفی، شرایط داوطلبان و سایر شرایط قید شده است و کمیتههای اجرایی، نظارت و حسن اجرای انتخابات پیشبینی و مباحث لازم برای تبلیغات شورای صنفی تعیین شده است.
وی با بیان اینکه در هر دانشگاه یک شورای صنفی وجود خواهد داشت، در خصوص امکان وجود شورای صنفی در خوابگاهها نیز گفت: به تناسب موضوعاتی که در دانشگاه یا خوابگاه رخ میدهد، شوراهای صنفی میتوانند در مباحث مربوطه ورود پیدا کنند.
وی در خصوص تعداد اعضای شورای صنفی در دانشگاهها، تصریح کرد: اگر دانشگاهی زیر 4000 نفر دانشجو داشته باشد، میتواند حداقل شش کاندیدا برای انتخاب شدن در شورای صنفی، در قالب سه عضو اصلی شورای صنفی و دو عضو علیالبدل داشته باشند.
وی افزود: اگر میزان جمعیت دانشگاهی 4001 نفر تا 8000 نفر باشد، حداقل داوطلب این دانشگاه میتواند 10 نفر باشد که در نهایت 5 عضو شورای صنفی و 2 عضو علیالبدل تعیین شدهاند.
بذرافشان با بیان اینکه اگر میزان جمعیت دانشجویان 8001 تا 12 هزار نفر در دانشگاه باشد، حداقل داوطلب 14، تعداد عضو اصلی شورای صنفی 7 و تعداد اعضای علیالبدل 3 نفر در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: همچنین دانشگاههایی که دارای بیش از 12 هزار نفر دانشجو هستند، حداقل داوطلبان آنها 18، تعداد اعضای اصلی 9 و تعداد عضو علیالبدل 3 نفر در نظر گرفته شده است.