آفتابنیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه قانون تشكيل شوراها در مجلس شوراي اسلامي و در زمان دفاع مقدس به تصويب رسيد، گفت: هرچند به دليل مشكلات و مضيقههاي كشور، اجراي اين قانون تا سال 77 تحقق نيافت، ولي با انجام سه دوره انتخابات شوراهاي اسلامي، اكنون شاهد نقشآفريني خوب و مؤثر اين شوراها به عنوان يكي از اركان مردمسالاري در قانون اساسي هستم.
به گزارش آفتاب، ايشان با اشاره به سابقه قديمي كارهاي شورايي در كشور حتي در مناطق روستايي، يكي از راههاي تحقق تفكر شورايي را تشكيل شوراهاي اسلامي شهرها در سراسر كشور خواند و گفت: تشكيل شوراهاي شهر ياري نيز به منظور كمك به تصميمات شوراهاي اسلامي و مشاركت آحاد مردم در تصميمگيريهاي شهري، يكي ديگر از آثار و بركات عملكرد شورايي است كه براي كشور تاكنون مؤثر و كارگشا بوده است.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در تبيين اهميت و جايگاه مشورت از ديدگاه اسلام، به آياتي از قرآن كريم كه پس از شكست اوليه مسلمانان در جنگ اُحد نازل شد، اشاره كرد و گفت: در بحبوحه جنگ كه نفرات زيادي از سپاهيان اسلام حتي حضرت حمزه به دليل غفلت برخي براي حفاظت از تنگه اُحد به شهادت رسيده و خود پيغمبر نيز مجروح شده بودند و شرايط سختي براي مسلمانان و پيامبر پيش آمده بود، آيهاي بر پيامبر نازل شد كه رحمت خداوند شامل حال تو شد، چون نرمش نشان دادي و خشونت به خرج ندادي و همان جا خداوند توصيه ميفرمايد: كساني را كه به غفلت پشت جبهه را خالي كردند، ببخش و حتي با آنان مشورت كن.
ايشان با اشاره به همزماني انتخابات شوراهاي اسلامي با رياست جمهوري گفت: از هماكنون برنامهريزيها و تشريك مساعيها براي انجام خوب انتخابات شوراها همراه با انتخابات رياست جمهوري در دستور كار باشد تا اين موضوع مورد غفلت و تحتالشعاع قرار نگيرد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، قانون كنوني انتخابات و تشكيل شوراهاي اسلامي را خوب توصيف كرد و گفت: چنانچه نياز به تغييراتي در اين قانون احساس ميشود، بايد به صورت لايحه و در زمان مناسب كه منتج به نتيجهگيري مفيد شود به مجلس شوراي اسلامي ارائه شود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در سؤال يكي از حاضرين در مورد نقش و تكليف مردم در شرايط كنوني كشور بهويژه انتخابات گفت: مردم متمدن، بافرهنگ و متدين ايران اسلامي همواره با درك شرايط و مقتضيات كشور به تكليف خود به خوبي عمل كردهاند و همانگونه كه مردم تكليف دارند در صحنههاي انقلاب حضور داشته باشند، مسئولان نيز تكليف دارند زمينه حضور و مشاركت فعال مردم را در عرصههاي مختلف از جمله انتخابات، به صورت قانوني و آزاد فراهم كنند.
در ابتداي مراسم سركار خانمها، دكتر ابتكار و نجفيان از شوراهاي اسلامي تهران و همدان و آقايان مهندس معين و فقيه عبداللهي از اصفهان و مازندران در سخنان جداگانهاي با برشمردن مشكلات و مضيقههاي شوراهاي اسلامي در سراسر كشور به بيان عملكرد و برنامهها و نقش مؤثر و مفيد شوراها پرداختند و خواستار ارائه راهحل از سوي آيتالله هاشمي رفسنجاني براي كمك به مشكلات اين شوراها شدند.
امیدوارم روزی مانیز در کشورمان شاهد تحقق آنها باشیم
مسئولین ما بهتر است باور کنند که آزادی و انتخاب حق خدشه ناپذیر مردم است و کسی حق ندارد آنها را از مردم سلب کند این به نفع خود آنها هم هست
خود بزرگ بینی و خود محوری از رذایل اخلاقی و نماینگر افرادی نافرهیحته است . افرادی که علی رغم وانمود به بزرگ بودن بر اساس علم روانشناسی افرادی حقیر و کوچکند و برای آنکه بر احساس حقارت خود سرپوش بگذارند ناچار به نمایش خود بزرگ بینی هستند . کاش این گونه افراد کمی از علوم رفتاری و روانشناسی سر در می آوردند تا می دانستند آنچه آنان بدان وانمود می کنند نمایشی است که مدتهاست لو رفته است!!
بی طرفی مسئولین نشانه ضعف نیبست بلکه نشانه خردمندی و احترام به رآی واقعی مردم است
حذف و طرد و طرف کشی تا کنون چه به بار آورده است ؟؟!!
مردم این امور را می فهمند به مردم و جوانان اعتماد کنیم و آنها را خودی و غیر خودی نکنیم که هرکس چنین کند صراحتآ قانون اساسی را زیر پا گذاشته است زیرا مردم در مقابل قانون برابر و مساویند.
آیا مسئولین جوانانی را که در کنکور از دروس ریاضی و فیزیک و زیست شناسی و شیمی و ...... بالای 90 از صد می آورند باور ندارند؟ اینها نخبگان کشور و مایه ی افتخارند آنهارا باور کنیم و به آنها احترام بگذاریم و از همه ی مردم خردمند استفاده کنیم !! وقتی که مدیران کارکشته و نخبه را طرد و بایگانی می کنیم آیا انتظاری غیر از این وضعیت رقت بار کنونی را داریم؟؟؟!!!