آفتابنیوز : 
ایران به وقایع خوزستان به طور ویژه ای حساس است زیرا ذخایر نفتی کشور در این استان جای گرفته اند. خوزستان برخلاف مناطق دیگر ایران جمعیت قابل توجهی از اعراب را در خود جای داده که اکثرا وضعیت مالی خوبی ندارند.
تحلیلگران به این موضوع اشاره می کنند که تهران بیم دارد عاملان خارجی ممکن است بتوانند بخش هایی از این منطقه را تحت اختیار خود در آورده و به گسترش خشونت بپردازند.
در مقابل، سفارت بریتانیا در تهران هم در واکنش به این گزارش ها، با عصبانیت هرگونه نقشی را در ناآرامی های خوزستان تکذیب کرد. این سفارت خانه در بیانیه خود آورده است: نیروهای بریتانیایی هیچ دخالتی در امور داخلی ایران نداشته اند و بودجه چنین فعالیت هایی هم وجود ندارد.
بریتانیا هم خود، ایران را متهم به وارد کردن مواد منفجره و فناوری مربوط به آن به عراق کرده که در حملات اخیر علیه سربازان بریتانیا در بصره مورد استفاده قرار گرفته بود. از مقامات بریتانیایی نقل شده که عوامل سپاه پاسداران ایران در قاچاق این مواد به جنوب عراق نقش داشته اند.
ایران هم اتهامات دخالت در عراق را رد کرد و بریتانیا را مسئول ناآرامی ها و بحران های عراق داشت. این در حالی است که روابط ایران – بریتانیا اخیرا به علت موضع سخت بریتانیا در مورد برنامه هسته ای ایران به تیرگی بسیار گراییده است و بریتانیا خواستار ارجاع پرونده ایران است.