آفتابنیوز : آفتاب: معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز گفت: اگر حضور روحانیت در حوزه سیاست احساس نشود، فضای سیاسی به مثابه میدانی برای لغزش، فساد و انحراف باز میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی بعدازظهر امروز (شنبه) در دیدار با علما و روحانیون کرمانشاه به نسبت روحانیت و انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود که روحانیت در آن نقش اساسی داشت؛ نباید از یاد برد که انقلاب ما با نام خدا به پیروزی رسید و حکومت ما نیز به نام دین رقم خورد. به عبارت دیگر دین و روحانیتی که مبلغ دین است، هم علت موجبیه و هم علت مبقیه انقلاب اسلامی است.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریحکرد: به کوشش هر چه بیشتر روحانیون در جهت ایستادن و اصرار بر سر اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی، امروزه کار روحانیت به مراتب مشکلتر از اوایل انقلاب است؛ چراکه امروزه نمیتوان در حوزه فرهنگ بیتفاوت بود.
*حضور روحانیت در صحنههای نبرد فرهنگی، باعث رفع خطرها میشود
وی با تأکید بر حضور روحانیت در عرصههای فرهنگی یادآور شد: علما و روحانیون باید با تمام توان در حوزه فرهنگ حضور داشته باشند، چرا که بیشترین تهدیدها، فتنهها و توطئهها در حوزه فرهنگی رخ میدهد و بیشترین انحرافها نیز در زمینههای فرهنگی بروز و ظهور پیدا میکند؛ به همین دلیل حضور روحانیت در صحنههای نبرد فرهنگی، باعث رفع این خطرها میشود.
حجتالاسلام پورمحمدی با یادآوری نظریه برخورد تمدنهای ساموئل هانتینگتون و همچنین ادعای فرهنگی و تمدنی غرب در مورد تمدن ایرانی و اسلامی اظهار داشت: ایالات متحده مدعی است که در قله تمدنی دنیا قرار دارد و تمدن و فرهنگ این کشور، برترین تمدنها و فرهنگها است؛ آنها در این ادعای خود، به ما به عنوان خرده فرهنگ و یا تمدنهای حاشیهای و مزاحم مینگرند و به ما این اتهام را وارد میآورند که مقابل روند پیشرفت تمدن و مباحثی نظیر حقوق بشر غربی ایجاد مزاحمت میکنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: غرب به این خاطر که مخالف جدی فرهنگ و تمدن ما است، از ما چهرهای در دنیا ارائه میدهد که مخالف پیشرفت بشری است؛ این در حالی است که غرب با بهانه کردن مباحثی نظیر حقوق بشر و انرژی هستهای، میخواهد فرهنگ انقلابی ما را نشانه بگیرد.
*روحانیت سربازان فرهنگی و نشان دهنده قدرت فرهنگی نظام است
وی با بیان اینکه غرب، جمهوری اسلامی را معارض تمدنی خود میداند، گفت: دشمن که ما را مورد تحریم اقتصادی قرار میدهد، با اقتصاد ما مشکلی ندارد، بلکه فرهنگ و تمدن ما را تهدیدآمیز دیده است؛ مشکل آنها با پیام و آرمان انقلاب اسلامی است. آرمانی که همان اتفاق معنوی است که در درون دلها رخ میدهد و امروزه این پیام به مرزهای غرب نیز رسیده است.
حجتالاسلام پورمحمدی اظهار داشت: این آرمان و هدف که در فرهنگ ما حضور دارد، نیاز به مراقبت، پرورش و گسترش دارد و روحانیت سرباز این عرصه است؛ همه ما سربازان جبهه فرهنگی و نشان دهنده قدرت فرهنگی نظام هستیم، عجیب نیست که روحانیت به عنوان پیشتاز تمدنی ما مطرح است، چه اینکه تمدن ما یک تمدن معنوی و فرهنگی است.
به گزارش فارس،عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پایان سخنان خود با اشاره به حضور روحانیت در سیاست پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: اگر حضور روحانیت در حوزه سیاست احساس نشود، فضای سیاسی به مثابه میدانی برای لغزش، فساد و انحراف باز میشود و باید خدا را شکر کرد که هماره سایه امام خمینی و مقام معظم رهبری بر عرصه سیاسی کشور حضور داشته است.
همچنین در ادامه این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی به پرسشهای روحانیون پاسخ گفت.
بر منکرش صلوات
لذا روحانیت مبارز و عدالت گرا هم در این مبارزه پابه پای مردم ، به صحنه آمده و همه قشرها ، با همکاری یکدیگر و ازخودگذشتگی کلیه شهیدان عزیزمان ، انقلاب را به نتیجه رساندیم .
متاسفانه بعد از انقلاب ، خیلی از اهداف فراموش شده و بعضی از مسئولین ، مراجع و مردم ، اسلام ناب محمدی را که ریشه در ساده زیستی ، رفاه همگانی ،عدالت گرایی و برابری حق و حقوق مسئولین و مردم بوده است را زیر پا گذاشته و زندگی های توام با تجملات ، زیاده روی ها ، ظلم ها ، ستم ها را در پیش گرفته اند .
ما مردم ایران طرفدار روحانیت و مسئولینی هستیم که
با ایمان به پروردگار جهان و عدالت گرایی و حق جویی ، طالب
اسلام ناب محمدی هستند که مارا یادآور زندگی های پیامبر
بزرگ و ائمه اطهار (ع) بیاندازند .
از حضرت علی (ع) ، نقل شده است :
فقر از هر دری تو برود ، ایمان از پنجره فرار می کند .
و بر یک پیشوا و مسئول واجب است ، که مانند فقیرترین قشر
جامعه خود غذا بخورد ، لباس بپوشد و زندگی کند ، تا فقیر از
فقر خودشرمنده نشود و غنی از مال خود مفتخر نگردد .
ما مردم ، منتظر روحانیت طرفدار حضرت محمد (ص) و احقاق برقراری اسلام ناب محمدی هستیم . انشاءالله .