آفتابنیوز : آفتاب: احمد كریمی اصفهانی با اشاره به انتخابات آینده ریاست جمهوری تاكید كرد: جامعه اسلامی اصناف و بازار همواره همراه جبهه پیروان خط امام و رهبری بوده و از اتخاذ تصمیمات مستقل در مورد انتخابات پرهیز میكند.
وی ادامه داد: در جبهه پیروان خط امام و رهبری جلسات متعددی داشتیم و تقریبا سند راهبردی برای انتخابات تكمیل شده است. تلاش میكنیم تا كارها را نیز بر مبنای آن پیش ببریم البته كارهای مقدماتی تا حد زیادی انجام شده و در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
دبیركل جامعه اسلامی اصناف و بازار با اشاره به تعدد نامزدها در جریان اصولگرایی تصریح كرد: یقینا این مساله در صورت ادامه برای جریان اصولگرایی مشكل زا خواهد شد. البته بحث حداقل شدن تعداد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اگرچه خواست ما است، اما تنها بخشی از آن بر عهده ما قرار دارد و نیم دیگر بستگی به تشخیص خود افراد دارد.
وی افزود: متاسفانه پس از دوره نهم و دهم انتخابات ریاست جمهوری فرهنگ نادرستی ایجاد شد كه افراد به خود اجازه میدهند حتی در صورت نداشتن ظرفیتهای لازم در انتخابات شركت كنند.
كریمی اصفهانی در تشریح پیش بینی خود از آرایش سیاسی گروهها، عنوان كرد: قطعا جبهه پیروان خط امام و رهبری و جبهه پایداری دو طیف اصلی این انتخابات خواهند بود، گروه دیگر اصلاحطلبان هستند كه هنوز مشخص نیست با چند گروه در انتخابات حاضر میشوند، اما مساله اصلی طیف دولت است كه لیدر آنها نیز مشایی خواهد بود، چرا خود در جایی عنوان كرده است، من قصد حضور در انتخابات را نداشتم تا اینكه احمدی نژاد من را متقاعد كرد و گفت اگر لازم باشد شهر به شهر برای رای آوری تو خواهم رفت.
وی با تاكید بر اینكه ۴ گروه نامبرده برای حضور در انتخابات به هیچ عنوان با یكدیگر جمع نخواهند شد، گفت: البته ممكن است در ادامه مسائلی پیش آید كه جبهه پایداری نیز به دولت نزدیك شود.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینكه حمایت احمدی نژاد از مشایی به منزله استفاده از امكانات دولتی برای مقاصد انتخاباتی است، گفت: طیف دولت رقیبی جدی برای اصولگرایان است كه تلاش می كند تا برخی مسائل غیرقانونی را در انتخابات دخیل كند و این كار را به گونه ای تنظیم خواهد كرد كه چندان مشخص نشود.
كریمی اصفهانی همچنین در مورد اصلاح قانون انتخابات نیز یادآور شد: این حق مجلس است كه بتواند در قوانین دخل و تصرف داشته باشد و هرگاه در این مورد به تشخیص نهایی رسید تصمیم بگیرد. بنابراین اینطور نیست كه رئیس جمهور بگوید مجلسیها تنها نماینده بخشی از مردم هستند، چرا كه در مجلس تصمیم گیرنده یك نفر نیست و كل آرا نتیجه را مشخص میكند.
به گزارش ایلنا، وی افزود: آرای نمایندگان مجلس از آرای رئیس جمهور بالاتر است چرا كه آنها خرد جمعی را در تصمیمات خود اعمال میكنند و او خرد شخصی خود را در نظر میگیرد، پس نباید به خود اجازه اظهارنظر در این مورد را بدهد، بنابراین اگرچه ممكن است احمدی نژاد از اصلاح قانون انتخابات رضایت نداشته باشد، اما نباید تصور كند كه كل مردم است، چراكه در نهایت نمایندگان مجلس در این مورد تصمیم خواهند گرفت.
1- قانون حذف یارانه هارا علیرغم مخالفت چند باره مجلس به تصویب رساند .
2- هرجور خودش خواست اجرا کرد
3- دولت را خط قرمز اعلام کرد
4 - در پاسخگویی به سوءالات نمایندگان مجلس (بار اول)هرچه خواست گفت
5- وضع اقتصاد را به این وضع درآورد
6- به سوالات افکار عمومی ومجلس در ا ین خصوص اهمیتی نداد
.....
و نهایتا" مشایی را ریس جمهور خواهد کرد
یا خاتمی یا هیچکس