آفتابنیوز : 
خبر چنین بود که پنجمین مجتمع فرهنگی، تربیتی و آموزشی کمیته امداد در لبنان گشایش یافت. در مراسمی در این ارتباط، اعلام شد که با گذشت 2 دهه از تاسیس کمیته امداد در لبنان، از طریق 11 دفتر بیش از 130 هزار نفر از خدمات حمایتی، فرهنگی، اجتماعی، درمانی و آموزشی این کمیته بهره مند شده اند.
به گفته سرپرست کمیته امداد، با اقدامات آموزشی این کمیته از ترک تحصیل دانش آموزان محروم لبنانی جلوگیری شده است.
سوال این است که حال که قرار است سرمایه ایرانی ها در خدمت دیگران قرار گرفته و برای بالا بردن سطح زندگی، معیشتی و آموزشی آن بکار گرفته شود چه کسی و یا چه سازمان و ارگانی باید به داد ایرانی ها برسد و باری از روی دوش آنها بردارد؟
نگاهی به برخی آمار و اطلاعات درباره کشورمان ما را در جریان بحرانی قرار می دهد که این کشور را فرا گرفته ولی از آنجا که عده ای می خواهند خود را حامی جهانیان نشان بدهند بدون توجه به این واقعیت های ملموس سرمایه و امکانات ایرانی را در خارج از کشور هزینه کرده و دیگران را زیر پرو بال خود می گیرند در حالی که در کنار آنها، افرادی وجود دارند که در بد ترین شرایط قرار داشته و به قولی محتاج نان شب خود هستند.
بطور مثال اعلام شده که نرخ تورم در ایران به 6/14 درصد رسیده و معاون اشتغال جهاد دانشگاهی می گوید که بیش از 300 هزار فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد. در همین ارتباط باید به فرار مغزها و سرمایه ها اشاره کرد که در هفته های گذشته شدت گرفته و سبب بحرانی شدن وضعیت بازار سرمایه شده است.
آنچه عنوان شد در حقیقت مشتی از خروار است اما از آنجا که قرار نیست گامی اساسی در راه رفع مشکلات مردم برداشته شود لذا سرمایه ها و امکانات ایرانی ها باید در اختیار دیگران قرار بگیرد.
این سرمایه ها و امکانات عراق را بازسازی کرده، اقتصاد افغانستان را رونق بخشیده. بورس و بازار سرمایه امارات و بحرین را به شکوفایی رسانده و یا در کشورهایی نظیر امریکا، انگلیس و آلمان گره گشا بوده است.
در حالی که ایران ما به مراتب بیش از دیگران به این سرمایه ها و امکانات محتاج است و نداشتن یک استراتژی خاص در این رابطه مشکل آفرین گردیده است.
حال باید از مسئولین کمیته امداد پرسید آیا ایرانی ها مستحق آموزش هستند یا لبنانی ها؟! آیا فارغ التحصیل ایرانی نیازمند شغل است یا عراقی، لبنانی و افغانی؟! بهتر است این سازمانها و ارگانها، توجهی هم به داخل بکنند و بدانند که این امکانات در اختیار آنها قرار نگرفته تا دیگران را به نوا برسانند بلکه برای بهبود شرایط مردم در داخل کشور باید هزینه شود.
1- امروز جهان حد ومرز ندارد وبقول خود امريكائيها يك دهكده شده است لذا روابط بين لبنان وايران يك روابط استراتيژيك است وبايد به همديگر برسيم على رغم همه دردها.
2- لبنان امروز يك بايگاه خط مقدم عقيدتي سياسي نظامى براى جمهورى اسلامى ايران ومردم عزيز ايران است وهمه جهان ميداند كه همانطوريكه مردم ايران ودولتش در كنار لبنانيها وخصوصا" شيعيان بودند لبنانيها ايران را هرگز در مبارزه با ظلم وستم أبرقدرتها تنها نخواهند گذاشت وامروز عمل بارتيزانى حزب الله از جنگ مستقيم كشورها فعالتر است.
3-99٪
4-لبنان امروز خط مقدم ايران است وايران مدافع لبنان است وامريكا واسراييل غاصب هدفي جر ظربه زدن ونابودي مردم شيعه ايران ندارند همانطوريكه در عراق نمونه ان را مي بينيد
5-مردم شيعيه لبنان در روزهاد جنگ تحميلي كنار ايران وخمس وكمكهاي مالي علي رغم مخاطر ميفرستادند ودرمقابل ايران لبنانيها را ترك نكرد همانطوريكه 19 مذهب وطاظفه لبناني ديگر با فرانسه وارمنستان وروسيه وتركيه وحتي عراق وسوريه وامارات وامريكا وعربستان وكويت وانكلستان روابط بسيار خوب ومحكم دارند وكمكهاي كه به هر كدام ازاين مذاهب واحزاب وارگانهاي انها ميرسد 37 برابر رسيدگي مالي ايران است
ما درد عزيزان با برهنه را ميدانيم وليكن سياست اين است كه ازبايگاه اصل ايران دفاع كنيم ونسل مدافع در خارج وداخل داشته باشيم وخيلي از كمكها با اعتماد به ايران وولايت محترم فقيه ومديريت خوب از داخل لبنان ومهاجرين لبناني در خارج تامين ميشود
y_kassir@yahoo.com
البته اينجانب يك خادمي است براي حكةمت الله در ايران بيش نيستم ودانشجوي فارغ التحصيل ايران در سال 1983 ميلادى