کد خبر: ۱۹۰۳۹۷
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷

منتقدان «بانوی آهنین» مرگ وی را جشن گرفتند

نخست‌وزیر اسبق انگلیس به خصوص در اولین دوره‌اش سیاست‌های اقتصادی در پیش گرفت که به بروز بیکاری گسترده و رکود اقتصادی در انگلیس منجر شد. همچنین برخورد تند وی با اتحادیه‌های کارگری موجب تنفر عمیق جامعه کارگران انگلیس از وی شده بود.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جوامع کارگری و مردم ایرلند که بیشترین آسیب‌ها را از سیاست‌های «مارگارت تاچر» دیده بودند، روز دوشنبه خرسندی خود از مرگ «بانوی آهنین» را ابراز کردند.

به گزارش فارس به نقل از شبکه «اسکای‌نیوز»، مرگ «مارگارت تاچر» با استقبال و ابراز خرسندی منتقدان این نخست‌وزیر سابق انگلیس روبرو شده است. این افراد وی را «سنگ‌دل» خوانده و می‌گویند او بخش‌هایی از کشور را «نابود» کرده است.

در حالی که سران سیاسی جهان بلافاصله پس از مرگ تاچر در روز دوشنبه، سیلی از پیام‌های تسلیت را روانه انگلیس کردند، محکومیت‌های گسترده‌ای نیز به خصوص در شبکه‌های اجتماعی علیه ماترک و آنچه که به عنوان یادگار از تاچر به جا مانده، منتشر شده است.

اغلب انتقادات و گلایه‌هایی که علیه رهبر سابق حزب محافظه‌کار مطرح شده، در مورد موضوعاتی چون رفتار وی با معدن‌چیان در دهه 1980، حذف وعده شیر دانش‌آموزان انگلیسی، واکنش وی به فاجعه ورزشگاه «هیلزبورو» و طرح جنجالی مالیات سرانه است.

تظاهرات‌های زیادی در زمان نخست‌وزیری علیه تاچر شکل گرفت

منتقدان وی همچنین به صحبت‌های تاچر در مورد «نلسون ماندلا» اولین رئیس‌جمهور سیاه پوست آفریقای جنوبی اشاره کرده‌اند. تاچر، ماندلا را «تروریست» خطاب کرده بود. جنگ بر سر جزایر «مالویناس» (که البته بسیاری آن را نقطه قوت وی می‌دانند)، حمایت دولتش از «آگوستو پینوشه» دیکتاتور سابق شیلی و پشتیبانی‌اش از «پول پت» دیکتاتور کامبوج از دیگر مواردی است که موجب انتقاد گسترده از تاچر شده است.

امروز پایگاه انگلیسی isthatcherdeadyet.co.uk (به معنی آیا او مرده است؟) با تیتر «بله» به استقبال مرگ «تاچر» رفت و در زیر آن نوشت: حالا چطور جشن می‌گیرید؟

صفحه‌ای در فیس‌بوک با عنوان «ساحره مرده!» به راه افتاده و مرگ نخست‌وزیر اسبق انگلیس را جشن گرفته است.

«دیوید هاپر» دبیر کل انجمن معدنچیان «دورهام» به اسکای‌نیوز گفته است که حالا که 70 ساله‌ است و تمام عمرش را در کار معدن گذرانده، مرگ تاچر را جشن می‌گیرد. تاچر در سال 1984 در جریان اعتصاب سراسری معدنچیان انگلیسی هیچ نرمشی در برابر آن‌ها نشان نداد و به هیچ‌یک از خواسته‌های آنان عمل نکرد.

هاپر در مورد مرگ تاچر می‌گوید: این بهترین تولدی است که من تا به حال داشته‌ام. من جشن می‌گیرم. او زنی سنگ‌دل بود که جامعه معدنچیان شمال را از بین برد. او مصیبتی برای کارگران کشور بود. البته خوب پولدارهایی مثل کسانی که در کابینه «دیوید کامرون» (نخست‌وزیر کنونی انگلیس) هستند، او را دوست دارند.

وی افزود: تاچر حتی بیشتر از هیتلر و جنگ جهانی دوم به جامعه ما خسارت وارد کرد. ما چطور می‌توانیم به کسی که این کارها را کرد ابراز احترام کنیم؟

نخست‌وزیر اسبق انگلیس به خصوص در اولین دوره‌اش سیاست‌های اقتصادی در پیش گرفت که به بروز بیکاری گسترده و رکود اقتصادی در انگلیس منجر شد. همچنین برخورد تند وی با اتحادیه‌های کارگری موجب تنفر عمیق جامعه کارگران انگلیس از وی شده بود.

«گری آدامز» رئیس حزب جمهوری‌خواه ایرلند هم امروز طی بیانیه‌ای، نوشت: «مارگارت تاچر» در دوران نخست‌وزیری‌اش بر انگلیس آسیب زیادی به ایرلندی‌ها و بریتانیایی‌ها زد. سیاست‌های او جوامع طبقه کارگر بریتانیا را ویران کرد.

وی افزود: حمایت او از پینوشه دیکتاتور شیلی، مخالفتش با اعمال تحریم علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی و حمایتش از «پول پوت» در کامبوج، نشان می‌دهد که او در سیاست خارجی هم مواضع مداخله‌جویانه‌ای داشته است.

مارگارت تاچر صبح روز دوشنبه بر اثر سکته در سن 87 سالگی درگذشت. وی یکی از شاخص‌ترین سیاستمداران انگلیسی در قرن بیستم به شمار می‌رفت. او از سال 1979 تا 1990 نخست‌وزیر انگلیس بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۶
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
0
15
به امید روزیکه شاهد مرگ خفقان درجهان باشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
1
11
منتقدین تاچر یه سری چپ اند که بهتره راجع به خسارت و جنایت و اینا حرف نزنن.. کارنامه خودشون سیاه تره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
1
3
سیاست پدر و مادر نداره وقتی وارد شدی مجبوری در مقابل یه سری جنایتکار کنار بیای ٰبا بعضی هاشون همکاری کنی و یه سری جنایت هم انجام بدی همینطور یه سری کار خوب هم انجام میدی تو همین جامعه خودمون یه سری از پاکترین افراد سیاستمدار شدند و الان می بینیم که چه ... هستند
پاسخ ها
سيد ابراهيم كراماتي
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
اين واقعيت دنياي سياست است.
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
0
0
مخالفان آن مرده ، در کنار سفارت خانه های انگلیس " شیرینی و گل " هم پخش کردند ، همانطور که در کشور ما در مقابل سفارت عربستان از پول بیت المال شیرینی و شکلات پخش کردند ؟
سهند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
0
0
ضعیف تر از قشر کارگر هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟همیشه ظلم و فشار برای این طبقه وجود داره ، حالا هرجای دنیا که باشه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین