عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تجربه موفقیتآمیز برخی کشورهای جهان در مدیریت عوارض زلزله گفت: وقتی کشورهایی همچون ژاپن، میتوانند بهرغم زلزلهخیز بودن، بناهای خود را در مقابل زلزلههای شدید مقاوم بسازند، ایران نیز میتواند از تجربه این کشورها در مناطق پرخطر خود کمک بگیرد.
روحانی در ادامه سخنانش، رسیدگی به نیازهای واقعی مردم را مهمترین دغدغه یک دولت خواند و برخورداری همگان از حقوق اولیه انسانی مانند مسکن مناسب، شغل و امکانات اولیه رفاهی را از جمله این حقوق برشمرد و از این منظر، عملکرد و مسئولیت افراد حقیقی و حقوقی فعال در حوزه عمرانی و تأسیسات زیربنایی کشور را بسیار مهم ارزیابی کرد.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک، با اشاره به اهمیت نقش امور زیربنایی و عمرانی در توسعه کشور، بر لزوم حمایت جدی از این حوزه تأکید کرد و گفت: برای ایجاد فضای مناسب کاری، باید با مدیریت صحیح، تلاش کرد تا فعالان این بخش بتوانند برنامههای عمرانی را تداوم بخشند و از نظر تأمین منابع مالی مشکلات آنها رفع شود. وی در این خصوص، پرداخت مطالبات بخش خصوصی از دولت را در روند تأمین معیشت چند میلیون نفر از فعالان مستقیم و غیرمستقیم مؤثر دانست و تکمیل سریع پروژههای عمرانی را ضروری دانست.
به گفته وی، عدم تزریق به موقع منابع مالی در بخش بودجههای عمرانی از سوی دولت، باعث طولانیشدن اجرای پروژهها میشود که بدیهی است ضرر و زیان ناشی از آن، کشور را دچار مشکل کرده و به جز مشکلات اقتصادی، از نظر اجتماعی نیز اعتماد به توانایی متخصصان ایرانی را خدشهدار میسازد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین از کمتوجهی برخی نهادهای دولتی به رتبهبندیهای فنی در واگذاری پروژهها انتقاد کرد و گفت: کشور وقتی توسعه مییابد که هر کاری را به اهل فن آن سپرده شود و مسائلی مانند وابستگیهای سیاسی، ملاک تصمیمگیری در حوزههای فنی نباشد. در توسعه کشور، همه باید در یک رقابت آزاد و عادلانه مشارکت داشته باشند و از ظرفیتهای موجود در کشور به نحو احسن استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه تقویت کارآفرینان امور عمرانی و زیربنایی، نقش مهمی در اشتغالزایی خواهد داشت، به جایگاه صدور خدمات فنی و مهندسی در درآمدهای ارزی کشور اشاره کرد و ضمن برشمردن مزایای این امر، گفت: دولت باید تسهیلاتی برای حضور بخش خصوصی در دیگر کشورها فراهم کند. صادرات خدمات فنی و مهندسی میتواند درآمد ارزی مناسبی برای کشور به همراه داشته باشد. جای تأسف است که در سال گذشته محدودیتهایی برای بخش خصوصی کشورمان در این حوزه فراهم شد و روند صادرات خدمات فنی - مهندسی دچار اشکال و گاهی متوقف شد.
نمیدانم پیامم را منتشر میکنید یا نه ولی متوجه نیستم چرا اقای روحانی را که روحانی است باید دکتر خطاب شود نه حجت الاسلام!!!!!!
برای رای گرفتن از قشر خاکستری جامعه است یا....