آفتابنیوز : آفتاب: دکتر سید سمیه طباطبایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در این عارضه انگشتان شماره 4 و 5 (انگشت کوچک و انگشت حلقه) دچار گزگز و مورمور و بیحسی میشوند و دلیل این مشکل نیز فشاری است که روی اعصاب دست وارد میشود.
وی افزود: برخی افراد نیز هنگام خوابیدن عادت دارند که دست خود را به صورت خم شده نگه دارند که در نتیجه این حالت، دچار این سندروم میشوند که توصیه میشود افراد دست خود را خم نکرده و مدت زیادی در این حالت نگه ندارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیحسی انگشتان شست و سبابه و انگشت وسط می تواند به دلیل کار کردن زیاد با مچ دست و خم کردن آن باشد.
وی ادامه داد: شایعترین علایم بالینی سندروم ناوگان آرنجی، از خواب بیدار شدن و بیحس شدن انگشتان است. در مرحله اولیه ممکن است با چند بار خم و راست کردن مچ دست مشکل رفع شود ولی ممکن است بعدها بیحسی مداوم ایجاد شود.
طباطبایی تصریح کرد: برای درمان این مشکل در مراحل اولیه میتوان از آتل مخصوص استفاده کرد و داروهای آسپرین و کورتون نیز مفید است ولی اگر این عارضه در مراحل بعدی باشد، بیحسی مداوم ایجاد می شود که تنها میتوان با درمان جراحی آن را رفع کرد. در این جراحی، کانال کوبیتال باز شده و عصب دچار مشکل، آزاد میشود.