در نامه علي زادسر جيرفتي به محمود احمدينژاد آمده است:
نوشته خويش را با عنوان" به بهانه يك سوال" كه حمايت بيدريغ نگارنده از جناب عالي و دولت جمهوري اسلامي ايران را به تصوير ميكشاند، به همراه خبر ساعت 20:21 مورخ 24/7/84 پايگاه اطلاع رساني انتخاب كه با تيتر: اقدام بيسابقه پرويز داودي (معاون اول رييس جمهور) و هيات دولت، منتشر شده است را به حضور شريفتان تقديم داشته و مطالبي را متذكر ميگردد:
1- به اصطلاح رايج سايتهاي اينترنتي كه همان پايگاههاي اطلاع رساني رايانهاي الكترونيكي ميباشد، لاينقطع مطالبي از قبيل آنچه كه در پي ميآيد بر روي خروجيهاي خود ارسال ميكنند (البته بسياري از آنها):
الف - احمدينژاد خود را منتخب امام زمان-عليه السلام- ميداند
ب - احمدي نژاد از آيت الله مصباح يزدي دستور ميگيرد
ج - احمدينژاد حامي و مروج انجمن حجتيه ميباشد
د - احمدينژاد متحجرين را مورد توجه قرار ميدهد
ه - احمدينژاد مداحان خرافهپرور را پر و بال داده است
و مواردي ديگر از اين دست را كه مستقيم و غيرمستقيم طرح و القاء ميكنند و غالبا سعي ميكنند تا خوانندگان خود را به اين باور برسانند كه اميدشان به رييسجمهوري و دولت، اميدي«ابتر» است.
جدا تقاضا دارد كه به هر نحو كه صلاح ميدانيد يك بار و براي هميشه مواضع اعتقادي و مديريتي خود و دولت را راجع به چنين مباحثي به استحضار مردم برسانيد و اهل ايمان و اسلام را از تاثيرپذيري احتمالي را در برابر اين گونه شايعات انشاءالله بياساس برحذر داريد.
چنانچه مقامات ارشد قوه مجريه را نيز سفارش كنيد كه بهانههايي از اين نمونه به دست بهانهجويان ندهند، مطمئنا مفيد خواهد بود.
لازم
به ذكر است؛ نامه زادسرجيرفتي به احمدينژاد در واكنش به خبر زير نوشته شده است كه در تاريخ 24/7/84 و در پايگاه اطلاع رساني انتخاب منتشر شده است:
پيش از اين همواره در داستانها مرز خيال و واقعيت به هم ميريخت و حالا در هيأت دولت جمهوري اسلامي ايران. اين روزها خبرهايي از هيأت دولت به گوش ميرسد كه باور كردنش سخت است؛ اما واقعيت دارد.
چندي پيش در نشست هيأت دولت كه به رياست پرويز داوودي، معاون اول رييسجمهوري برگزار شده بود، ميثاق نامه اي با امام زمان تدوين و به امضاي وزيران رسيد.
در آغاز نشست، داوودي به وزيران پيشنهاد داد؛ همان گونه كه ميثاق نامه اي بين آن ها و احمدي نژاد تدوين و به امضا رسيد، بايد وزرا ميثاق نامه اي نيز با امام زمان بنويسند. اين پيشنهاد با موافقت اعضا? كابينه روبه رو شده و در همان نشست درباره مفاد آن مورد بحث قرار گرفت. در نهايت، ميثاق نامه اي تدوين شد و اعضاي هيأت دولت آن را امضا كردند. از آن جايي كه گفته شد هر ميثاق نامه دو طرف دارد، سپس اين پرسش پيش آمد كه امضاي آن حضرت(عج) چه مي شود؟
هيأت دولت در اين زمينه نيز تمهيدي انديشيد و صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي مأمور بردن نامه خدمت امام زمان شد. و? شب جمعه بعد نامه امضا شده اعضا? كابينه را به جمكران برد و در چاهي انداخت كه زائران نامه ها و حاجاتشان را مياندازند.
اين در حالي است كه به فاصله اندكي از تصميم گيري درباره اين ميثاق نامه هيأت وزيران، همزمان با نيمه شعبان-سالروز تولد امام زمان- دولت هفت ميليارد تومان براي اطعام زائران مسجد جمكران تصويب كرد.
روزي كه پيشنهاد اختصاص بودجه براي اطعام زائران مسجد جمكران در هيأت دولت مطرح شد، رحمتي وزير راه با ارائه گزارشي از وضعيت جاده منتهي به جمكران، آن جاده را پر خطر و خراب توصيف كرد و پيشنهاد داد از آن جا كه در صندوق نذورات مسجد جمكران به اندازه كاف? پول جمع آور? برا? هزينه اطعام زائران جمع آور? م? شود، اين بودجه به مصرف ساختن جاده منته? به جمكران برسد. بنا به گزارشهاي? كه همان زمان در يك? از خبرگزار? ها منتشر شد، پيشنهاد رحمتي با واكنش تند رييس جمهور روبه رو شد و به وي گفت: مثل اين كه رسوبات دولت هاي قبلي در ذهن شما مانده است.
احمدي نژاد تأكيد كرد كه ما براي جاده ساختن نيامده ايم و نبايد بودجه درباره امام زمان با واكنش هاي اين چنيني مواجه شود؛ و بعد اضافه كرد كه ما هرچه داريم از امام زمان داريم.
اما از همه اين ها تأمل برانگيزتر، آن است كه برخي از چهره هاي افراطي نزديك به رييس جمهور كه مدام از آماده شدن زمينه ظهور امام زمان سخن مي گويند، به صراحت اين زمينه سازي را به ماجراي پرونده هسته اي ايران مرتبط مي دانند. بنابر اخبار موثق، اينان در نشست هاي خصوصي مختلف به تأكيد م? گويند كه مقاومت در برابر فشارهاي جهاني و اصرار بر حق برخورداري از نيروي هسته اي، يكي از راه هاي فراهم كردن زمينه ظهور آقاست.
گفتمان رايج شده در دولت جديد در ارتباط با مقوله امام زمان را برخي تحليلگران به رابطه ويژه ميان رييس جمهور و مصباح يزدي و گرايش هاي مصباح و شاگردان او نسبت مي دهند. به ويژه آن كه اين گروه، به گونه اي بي سابقه در هيأت دولت و تيم مشاوران و مديران نهاد رياست جمهوري قرار گرفته اند.
زادسر جيرفتي در نامهاي ديگر خطاب به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، ازوي خواست تا يك فكر اساسي براي سايتهاي اينترنتي داخلي بكند.
درنامه نماينده جيرفت و عنبرآباد در مجلس هفتم آمده است: جناب آقاي وزير! به اصطلاح" سايتهاي اينترنتي" داخلي هم اينقدر زياد شدهاند و بعضا مطالب عحيب و غريبي را منتشر مي كنند كه جا دارد حضرتعالي براي انها يك فكر اساسي نماييد.
زادسر پيشنهاد داد تا يك اداره اختصاصي كه متشكل از متخصصين حرفه اي و به هنگام را در خود جاي ميدهد، تاسيس شود تا به موقع مطالب مختلف سايتهاي مذكور را بررسي كند و اقدام مقتضي صورت گيرد.
وي همچنين در نامهاي ديگر حطاب به مديرعامل ايرنا خواست تا به مقامات مسوول ايرنا در استان كرمان تذكر دهد تا از عنوان" اكثريت نمايندگان كرمان" و يا" رييس مجمع اكثريت نمايندگان كرمان" در تنظيم اخبار استفاده نكنند.
زادسر در ادامه گفته است: بنده كه يكي از نمايندگان استان كرمان هستم، در جلسات به اصطلاح مجمع شركت ندارم و بعضا در جريان امور آن هم قرار نگرفته و به طور كلي روند شكل گيري آن را قبول ندارم، بنابراين عنوان كلي" مجمع نمايندگان كرمان" نبايد عنواني جامع و مانع باشد.