آفتابنیوز : 
اين روزنامه با اشاره به اين ادعا كه مقامات عالیرتبه سابق روسيه به عنوان واسطه ميان ايران و كره شمالی عمل كردهاند تا ايران به فناوری موشكی پيونگ يانگ دست يابد كه اين كشور را قادر میسازد به سيستمهای قابل اصابت به فرانسه دست يابد افزود: افشای اين مساله خشم واشنگتن و لندن را نسبت به حمايت روسيه از دستيابی به آنچه كه غرب آن را يكی از خطرناكترين رژيمها می خواند به سلاحهای هسته ای و ابزارهای پرتابیشان بيشتر خواهد كرد.
اين گزارش افزود: موضع رسمي روسيه اين است كه در كمك به يك متحد برای توسعه نيازهای انرژی هيچگونه اشتباهی صورت نمیگيرد.
اين روزنامه افزود: در واقع در بحبوحه بن بست ميان واشنگتن و تهران در تابستان گذشته درباره اينكه ايران برنامه پنهانی توليد بمب هسته ای را در اختيار دارد مسكو اعلام كرد كه ممكن است به ايران در ساخت شش نيروگاه هسته ای علاوه بر راكتور هسته ای بوشهر كمك كند.
تلگراف ادامه داد: تامين فناوری هسته ای ايران تجارت خوبی برای روسيه است. قرارداد ساخت بوشهر ارزشی بالغ بر يك ميليارد دلار دارد.
اين روزنامه افزود: همكاری در زمينه فناوری برتر روسيه با ايران به برق هسته ای محدود نمیشود. روسها ژانويه گذشته اعلام كردند كه قراردادی را برای ساخت ماهواره ارتباطاتی زهره با تهران منعقد كردهاند كه قرار است اواسط سال 2007 ميلادی پرتاب شود.
اين روزنامه انگليسی ادامه داد: قصد مسكو برای حفظ روابط تجاری با ايران، اكراه روسيه را از گزارش پرونده هسته ای ايران به شورای امنيت سازمان ملل توجيه میكند. اگر ايران به شورای امنيت گزارش شود، واشنگتن ممكن است به سرعت اعمال تحريمهای سخت اقتصادی عليه تهران را خواستار شود كه عواقب مالی بسيار بدی برای مسكو خواهد بود. و روسها بايد علاوه بر لغو قراردادهای چند ميليارد دلاری با ارزش با تهران جريمه سنگينی را نيز پرداخت كنند.
اين روزنامه نوشت: اما تجارت تنها انگيزه مسكو برای حفظ روابط با تهران نيست. اين كشور اين امر را محافظی در برابر گسترش نيروی نظامی واشنگتن در آسيای ميانه و خاورميانه میداند.