کد خبر: ۲۰۳۰۵۴
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴

نژادحسینیان: چرا در10 روز آخر در دولت احمدی نژاد سمت گرفتم؟ / دولت نهم و دهم صنعت نفت را شخم زده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: گفت وگو با سیدهادی نژادحسینیان، معاون اسبق امور بین الملل وزارت نفت و عضو هیات مدیره سازمان مدیریت صنعتی

 آذرجزایری: "من بازنشسته نشدم بازنشانده شدم" به این جمله در نفت معروف است. ابتدای دولت نهم بود که از سمت معاونت امور بین الملل وزارت نفت برکنارشد. خودش می گوید یک روز صبح وقتی به دفتر خود در ساختمان وزارت نفت می آید با حکم بازنشستگی زودهنگام خود مواجه می شود. وی از آنزمان تا کنون یکی از منتقدان اصلی سیاست های مدیران دولت نهم و دهم بالاخص در حوزه نفت محسوب شده است. با اینحال هفته گذشته یک خبر روی خروجی های خبرگزاری ها قرارگرفت. سیدهادی نژادحسینیان به سازمان مدیریت صنعتی رفت. گرفتن پست توسط وی در روزهای اخر دولت دهم با توجه به مخالفت وی با سیاست های این دولت مورد تعجب همگان شد. سیدهادی نژادحسینیان در گفت وگویی کوتاه با خبرآنلاین که مشروح آن را در ادامه می خوانید به چگونگی گرفتن چنین تصمیمی انهم در 10 روز پایانی دولت دهم پاسخ می دهد.

 آقای نژادحسینیان،هفته پیش اعلام شد جنابعالی به عضویت هیئت مدیره سازمان مدیریت صنعتی منصوب شده اید.چرا در روزهای آخر دولت دهم چنین تصمیمی گرفتید؟

 حدود 14 ماه پیش آقای شافعی مدیریت سازمان گسترش را پذیرفت و وی سعی کرد نیروهای جدیدی را برای مدیریت های سازمان های تحت پوشش آن جلب کند از جمله برای سازمان مدیریت صنعتی؛نام بنده و آقای شفتی را بردند و همچنین آقای ترکان برای بخش های دیگر بود. صورتجلسه مربوط به این موضوع جهت امضاء به واحد مربوطه در تشکیلات دولت دهم ارسال شد. ولی به دلیل حساسیتی که افراد مربوطه نسبت به ما و آقای ترکان  داشتند، متن صورتجلسه را امضاء نکرده و وضعیت ما به زمان حاضر موکول شد. که در هفته گذشته همانطور که در جریان هستید این حکم امضاء شد.

چطور شد که این سمت را پدیرفتید؟

 به نظرم یکی از مهمترین مشکلات دولت آینده، مشکل مدیریت و آموزش کارکنان است. اگر بخواهیم دولت آینده با موفقیت وظایف خود را به انجام برساند باید نیروهای آموزش دیده و با تجربه کافی در اختیار داشته باشد وگرنه کارها یا انجام نمی شود و یا با کیفیت مطلوب به اتمام نمی رسد.

سازمان مدیریت صنعتی وظیفه ای مهم را در بخش صنعت کشور به صورت عام به عهده دارد و محل مناسبی برای انجام پروژه های مدیریتی صنعت کشوراست. بنده در مدت زمانی که تصدی وزارت صنایع سنگین را به عهده داشتم از نزدیک با توانمندی ها و چالشهای این سازمان آشنا بوده و برنامه های مفصلی را برای کاراتر کردن این سازمان به کار گرفته ام. از جمله برگزاری چندین دوره مدیریت استراتژیک که برای اولین بار در ایران با همکاری دانشگاههای کانادا اجرا شد و مورد استقبال بخش صنعت کشورقرار گرفت.

منظورتان این است که وظیفه شما در این سازمان تعیین استراتژی های صنعت است؟

در واقع وظیفه بنده در هیئت مدیره سازمان مدیریت صنعتی، سیاست گذاری و برنامه ریزی جهت اجرای آنها است؛ و شاید در ماه حدود ده تا پانزده ساعت از وقت من را نگیرد. لذا وقتی این پیشنهاد شد با توجه به اهمیت این سازمان با کمال میل آن را پذیرفتم و امیدوارم در هر بخش صنعت از جمله صنعت نفت کشور که مشغول شوم این وظیفه را هم بتوانم به نحو احسن انجام دهم. اهمیت و ارزش کار هر شرکت بستگی به اهمیت و ارزش تولیدات آن دارد نه به تعداد کارکنان.

آقای دکتر نظرتان در مورد عملکرد دولت نهم و دهم در بخش صنعت کشور چیست؟

پیش از این هم بارها در مصاحبه های خود اعلام کرده ام که دولت نهم و دولت دهم، ضربه بزرگی مخصوصاً به پروژه های صنعت نفت کشور وارد کرده اند و اگر بخواهیم به تعبیر رئیس دولت نهم و دهم و با اصطلاح مدیریتی ایشان سخن بگوییم، صنعت نفت را شخم زده اند و سال ها کوشش و تلاش نیاز است تا صنعت نفت و گاز بتواند جای پای صحیح اولیه خود را پیدا کند.

پیشنهاد شما برای حل این مشکلات در دولت یازدهم چیست؟

به نظر من بعد از تشکیل دولت یازدهم باید اتاق های فکر متعددی در بخش های مختلف صنعت تأسیس شود تا بتوانند طرح های مناسب برای فعال کردن مجدد صنعت کشور با استفاده از همه امکانات موجود را تهیه کنند و از هر نیرویی در هر جائی که لازم باشد به صورت موقت یا دائم استفاده لازم به عمل آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین