آفتابنیوز : آفتاب: روانشناسان بر این باورند که انسانها به هنگام جعل عدد، به نحو ناشیانهای از اعداد پشت سر هم استفاده میکنند و اعدادی چون ۷۴۵۶ یا ۳۵۴۵ جعل میکنند! از این بدتر آن که کسی که پنج ماه پیش به رحمت خدا رفته، نمیتواند به رئیسجمهور نامه نوشته باشد!
کمی پس از نیمروز دوشنبه (۲۳ اردیبهشت ماه) خبری منتشر شد که بنا بر آن ۷۴۵۶ حقوقدان در نامهای به شورای نگهبان، نظر خاصی درباره صلاحیت آقایان هاشمی رفسنجانی و مشایی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرده بودند، حال آن که ۴۳ ساعت از نامنویسی این آقایان در آخرین ساعات مهلت برای انتخابات گذشته بود و اگر تهیه کنندگان نامه حتی اگر این تعداد حقوقدان همفکر با خود پیدا میکردند و آنها همه راضی میشدند که این نامه را امضا کنند، در هر ساعت نزدیک دویست تن آن را امضا کرده باشند و حتی با پذیرفتن ادعای امضا گرفتن توسط پنج گروه گوناگون، باز هم عدد داده شده چندان باورپذیر نیست.
پس از این نامه پر امضا که به سرعت به فراموشی سپرده شد، پس از انتخابات نیز یکی از همین نامههای پر امضا منتشر شده است؛ نامهای با امضای ۳۵۴۵ نفر از اساتید دانشگاهها که در آن دغدغهها و انتظارات اعضای هیأت علمی دانشگاهها به رئیسجمهور منتخب بیان و هشدار و اندرزهایی درباره انتخاب وزیر علوم مناسب هم داده شده است.
پس از انتشار این نامه ـ که باز هم شمار امضاکنندگان آن عددی با شکل خاص مورد علاقه ناشیانه جاعلان عدد است ـ شمار بسیاری هستند که در تماس با رسانهها از این که نامشان در این فهرست است، شگفتزده شدهاند.
گفتنی است، فهرست بلندی از این افراد به تابناک نیز رسیده است؛ البته اینها در کنار کسانی قرار دارند که احتمالا هنوز نمیدانند این نامه را امضا کردهاند!
به گزارش تابناک، افزون بر این، دلیلی برای تحیر و البته تأسف بیشتر این است که در این لیست، نام اساتیدی به چشم میخورد که متأسفانه چندین ماه است به رحمت ابدی پیوستهاند. هر بهانه و توجیهی که برای پذیرفتن شمار اساتید امضاکننده نامه و درستی امضای آنها آورده شود، این یک مسأله دیگر پذیرفته نخواهد بود که استاد دانشگاهی که در اسفند ماه سال ۹۱ به رحمت ایزدی پیوسته، نامهای را در مرداد ۹۲ امضا کرده باشد!