کد خبر: ۲۰۷۱۲۲
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

تباهي دختر ۱۷ ساله با پيامک تبليغاتي

ختر ۱۷ ساله اي که با مشاهده پيامک تبليغاتي روي گوشي تلفن همراهش، با ارسال کننده پيام ارتباط تلفني برقرار کرده بود پس از فرار از منزل در دام خلافکاران گرفتار شد تا اين که پليس طرقبه و شانديز او را در يک منزل که محل رفت و آمد افراد ناباب بود دستگير کرد. تحقيقات کارآگاهان آگاهي نشان داد دختر مذکور در ماجراي زورگيري از يک طلافروش نيز نقش داشته است. بررسي هاي بيشتر در اين باره ادامه دارد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دختر ۱۷ ساله اي که در پي يک رابطه تلفني با پسر جوان، از منزل فرار کرده بود در دام خلافکاران گرفتار شد.

به گزارش خراسان، دختر ۱۷ ساله اي پس از آن که يک پيامک تبليغاتي را روي گوشي تلفن همراهش مشاهده کرد با آن شماره تماس گرفت و بدين ترتيب رابطه تلفني بين او که در يکي از شهرهاي نزديک مشهد زندگي مي کرد با پسر جوان در مشهد آغاز شد. تا اين که چند روز بعد دختر مذکور که فريب چرب زباني هاي پسر را خورده بود، بدون اطلاع خانواده اش از منزل فرار کرد و به مشهد رفت.

او که نمي دانست چگونه آينده خود را به خطر انداخته است با پسر جوان ارتباط برقرار کرد و در دام خلافکاران گرفتار شد. پسر جوان با سوء استفاده از علاقه دختر جوان او را به دوستانش سپرد و بدين ترتيب دختر مذکور به منطقه طرقبه منتقل شد او که ديگر راه بازگشت خود را بسته مي ديد در منزل زني شب ها را سپري مي کرد که افراد نابابي به منزل وي رفت و آمد داشتند.

فرمانده انتظامي طرقبه و شانديز درباره دستگيري خلافکاران و اعضاي اين باند به خراسان گفت: در پي اطلاع شهروندان به مرکز پليس ۱۱۰ مبني بر رفت و آمدهاي مشکوک به منزلي در منطقه طرقبه، ماموران انتظامي تحقيقات نامحسوس خود را در اين باره آغاز کردند و در يک عمليات موفق شدند اعضاي اين باند خلافکار را دستگير کنند.

سرهنگ صارمي ساداتي افزود: بررسي هاي پليس آگاهي مشخص کرد که دختر فريب خورده در ماجراي زورگيري از يک طلافروش نيز نقش داشته است که تحقيقات در اين باره همچنان ادامه دارد. رئيس پليس پيشگيري خراسان رضوي نيز درباره آسيب هاي اجتماعي فرار دختران از منزل به خراسان گفت: فرار از منزل به عنوان يک مکانيسم دفاعي به منظور فرار از محرک هاي آزاردهنده و دستيابي جوان يا نوجوان به خواسته هاي موردنظر و يا آرزوها و روياي دور و دراز انجام مي شود.

سرهنگ عباس چالاکي افزود: حرکت رو به رشد فرار از خانه طي سال هاي اخير بر نگراني خانواده ها و جامعه افزوده است که پيامدهاي منفي آن تاثير بسيار نامطلوبي ايجاد مي کند. وي تصريح کرد: با وجود آن که در سال هاي اخير مراکزي براي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي دختران فراري تاسيس شده است اما هنوز شاهد برخي ناهنجاري ها هستيم که بايد در اين باره تصميمات جدي از سوي مسئولان اتخاذ شود. اين مقام انتظامي به خانواده ها توصيه کرد: عقايد مذهبي و ديني محکم براي نوجوانان از عوامل مهم کاهش فرار از منزل است که بايد مورد توجه خانواده ها قرار گيرد و آنان بايد فرزندان خود را به رعايت اصول مذهبي و انجام فرايض ديني تشويق و ترغيب کنند چرا که مقيد بودن به اين فرايض سد محکمي در پيش گيري از آسيب ها و معضلات اجتماعي است. وي خاطرنشان کرد: همچنين خانواده ها بايد نحوه رفتار با فرزندان خود را از طريق رسانه ها يا مراجعه به مراکز مشاوره فرا گيرند. سرهنگ چالاکي همچنين به دلايل ديگر فرار از منزل اشاره کرد و گفت: از جمله مهم ترين عوامل فرار دختران مي توان به بي احترامي، آزار و اذيت آنان، محدوديت و محروميت شديد، سردي روابط و کم محبتي، تبعيض قائل شدن بين فرزندان، آشفتگي خانواده، طلاق، روابط دوستي ناسالم به ويژه با جنس مخالف، اصرار بر ازدواج اجباري، ماهواره، ناآگاهي والدين از خصوصيات دوران نوجواني و بلوغ، اشاره کرد. رئيس پليس پيشگيري خراسان رضوي تصريح کرد: به خاطر اين که دختران در خانواده هاي آشفته و پريشان نمي توانند به خواسته هاي متعارف خود برسند و از طرفي محبت والدين را هم احساس نمي کنند، استعدادشان در زمينه انحراف بالا مي رود و پس از خروج از خانه، به راحتي فريب سودجويان را مي خورند بنابراين خانواده ها بايد مراقب باشند تا هيچ دختري در جست وجوي محبت به خارج از خانه کشيده نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین