آفتابنیوز : آفتاب: محمد فیاض ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: این دومین کارخانه استحصال برق از زباله است که تفاوتش با کارخانه آبعلی، در نوع زباله هایی است که از آنها برق تولید می شود. کارخانه واقع در آرادکوه از زباله های خشک برق تولید خواهد کرد اما کارخانه واقع شده در آبعلی که دوماه پیش به بهرهبرداری رسید از زبالهتر، برق تولید میکند.
وی روش تولید برق از زباله خشک را روش برنینگ خواند و افزود: در این روش زباله های خشک داخل کوره هایی سوزانده شده که در نتیجه آن و گازی با حرارت حدودا ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد از آن متصاعد می شود. سپس این گاز به سمت بویلرها یا مخازنی پراز آب که لوله های متعددی در آن قرار دارد هدایت می شود.
گاز در این لوله ها حرکت کرده و آبی که اطراف این لوله ها قرار دارد به بخار تبدیل می شود. بخار ایجاد شده با سرعت به سمت توربین ها حرکت می کند و آنها را به گردش درمیآورد که بر اثر حرکت آنها ، انرژی الکتریکی تولید خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران به استاندارد بودن دستگاه های زباله سوز نیز اشاره کرد و گفت: زباله سوزها به تجهیزات ویژه ای مجهز هستند تا آلودگی زیست محیط به همراه نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، خروجی ناشی از سوزندان زباله نیز فیلتراسیون میشود. فیاض در خصوص کارخانه استحصال برق از زبالهتر نیز گفت: دراین روش، زبالههایتر طی فرایند تخمیر، گاز متان از خود متصاعد کرده که با وزاندن این گاز، الکتریسیته تولید می شود.