آفتابنیوز : 
در جامعه ما متاسفانه بعضی از مسئولین بدون توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی با استفاده از تریبون هایی که در اختیار دارند مسایل تنش آفرینی را مطرح می کنند که اوضاع کشور را آشفته می سازد.
برخورد احساسی و غیرمعقولانه با مسایل در طول این سال ها مشکلات بسیاری را در زمینه های داخلی و خارجی به وجود آورده است که در این ارتباط می توان به فرار مغزها، فرار سرمایه و تهی شدن جامعه از افراد متفکر و صاحب فکر اشاره کرد. این وضعیت سبب گردیده دیگران از سرمایه و متفکران ایرانی بهره گرفته و بر مشکلاتشان غلبه کنند درحالی که کشورمان که صاحب اصلی این سرمایه هاست نتوانسته کوچکترین بهره ای از آنها ببرد.
برخوردی که با شرکت های ترکیه ای در ارتباط با اپراتور دوم تلفن همراه و فرودگاه امام (ره) صورت گرفت و یا شعارهایی که علیه خصوصی سازی داده شد سبب سلب اعتماد عمومی داخلی و خارجی گردید و از دو جهت به ایران لطمه وارد آورد.
در زمینه خارجی مشخص شد که با وجود برگزاری مناقصه و رعایت کلیه اصول و قواعد، هرگاه دست اندرکاران مایل باشند می توانند با تمسک به بهانه های وای قراردادها را لغو کرده و برای برنده مناقصه مشکل ایجاد کنند.
در زمینه داخلی، اراده افراد بر ضوابط حاکم بوده و می تواند همه امور و مسایل را تحت الشعاع قرار دهد. جوسازی هایی که درباره بورس و خصوصی سازی صورت گرفت همراه با تغییراتی که در برنامه چهارم به عمل آمد نشان داد که سلیقه ها بر بازار سرمایه و روابط اقتصادی حاکم بوده و به هیچ وجه نمی توان نسبت به یک موضوع و مسأله خاص اعتماد داشت. به طوری که یک روز از بورس تعریف و تمجید می شود اما روز دیگر علیه آن موضعگیری می شود.
آنچه این روزها بر بازار سرمایه و روند اقتصادی کشور حاکم است نشان از حاکمیت سلیقه ها دارد. سلیقه هایی که به فرار سرمایه و سقوط بورس منجر شده و جامعه را دچار عدم اطمینان نسبت به سرمایه گذاری و آینده سرمایه کرده است. جالب توجه است که امروزه همان جناح ها و افرادی که علیه بورس و بازار سرمایه داد سخن سرداده بودند درصدد توجیه قضیه برآمده اند ولی به قول معروف آب رفته را نمی توان به جوی بازگرداند.