«جودیث کرول»، استاد مطالعات روانشناسی، زبانشناسی و زنان در این رابطه گفت: در گذشته دانستن دو زبان ارزش چندانی بشمار نمیرفت اما در بررسیها تازه متخصصان دریافتهاند که دو زبانه بودن میتواند تاثیر مثبتی روی توان مغزی داشته باشد و به تقویت مهارتهای ذهنی کمک کند.
زمانی که فرد به طور مرتب زبان صحبت خود را تغییر دهد باعث میشود تا مغز تقویت شود و عملکرد آن بهبود پیدا کند.
در این بررسی متخصصان از 27 فرد که به دو زبان اسپانیایی و انگلیسی صحبت میکردند، خواستند تا متنی را که به این دو زبان نوشته شده بود، قرائت کنند. زبان این متن، هر دو خط در میان تغییر میکرد. شرکتکنندگان در این مطالعه باید جملات را برای خود میخواندند تا اینکه به لغات قرمز رنگ میرسیدند. این لغات به نظر شبیه هم بودند و در هر دو زبان معنی مشابهی داشتند. داوطلبان همچنین باید سعی میکردند این لغات را با صدای بلند و با دقت قرائت کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، همچنین از گروه دوم درخواست شد تا متن دیگری را که تنها به یک زبان نوشته شده بود به همین شیوه قرائت کنند. از آنجایی که نتایج آزمایش دوم با مورد اول مشابه بود محققان دریافتند که متن در شناخت لغات تاثیری نمیگذارد. در حقیقت در افراد دو زبانه نوعی کنترل مکانیسمی وجود دارد که افراد تکزبانه فاقد آن هستند.