آفتابنیوز : آفتاب: توسعه همکاری های بین المللی، نگاه جهانی به معضلات منطقه ای ، ادامه حمایت های منطقه ای وبین المللی از مسایل زیست محیطی و کاهش معضلات گرد و غبار منطقه ای و دریاچه ارومیه، از مواردی بود که در این دیدار درباره آن بحث و گفتگو شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست ، توسعه همکاری های بین المللی، نگاه جهانی به معضلات منطقه ای ، ادامه حمایت های منطقه ای وبین المللی از مسایل زیست محیطی و کاهش معضلات گرد و غبار منطقه ای و دریاچه ارومیه، از مواردی بود که در این دیدار درباره آن بحث و گفتگو شد.
در این ملاقات که روز سه شنبه شانزدهم مهرماه به درخواست آقای گری لوییس "Gary Lewis” نماینده مقیم سازمان ملل متحد در تهران با خانم دکتر معصومه ابتکار، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و در محل این سازمان بر گزار شد، پیرامون توسعه همکاری های بین المللی در زمینه محیط زیست صحبت شد.
دکتر ابتکار در ابتدا تاکید کردکه مسایل محیط زیست را نمی توان تنها به صورت منطقه ای دید: باید نگاه به بحران ها و مسایل محیط زیست مانند معضلات گرمایش جهانی و گازهای گلخانه ای جهانی باشد. پس باید با همکاری جوامع مدنی بیش از پیش به حفاظت از محیط زیست کمک کنیم
وی در ادمه بر حمایت های جدی «یو ان دی پی» و کشورهای منطقه ای در موضوع های حفاظت و مدیریت تابلابها و آب های مرزی و گرد و غبار تاکید کردند.
اجرای فازهای دوم پروژه حفاظت از تالابهای ایران و پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیا و ادامه آن، از دیگر مواردی بود که در این دیدار مورد بحث قرار گرفت.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین بر ضرورت حمایت های فنی و درس های آموخته شده جهت احیا و حفاظت از تالابها و دریاچه های ارومیه و هامون و کاهش اثرات معضل منطقه گرد و غبار تاکید کردند.
آقای گری لوییس هم در ادامه بر استمرار و توسعه این همکاری ها با توجه به شرایط جدید دولت و بسط همکاری های منطقه ای برای حل مسایل محیط زیست تاکید کردند.
نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در ادامه به حضور ریاست جمهوری کشور در سازمان ملل و مواضع محیط زیستی ایشان اشاره کرد: پس از حضور دکتر روحانی در سازمان ملل و سخنان ایشان درباره مسایل زیست محیطی از جمله بحران دریاچه ارومیه، این مواضع از سوی سازمانهای مدنی و نمایندگان دولت های حاظر مورد استقبال زیادی قرار گرفت.
گری لوییس ابراز امیدواری کرد که این نگاه های جدید و کارشناسی، بتوانند هر چه زودتر راه را برای حل مشکلات محیط زیست کشور، منطقه و جهان هموار کنند.