آفتابنیوز : آفتاب: بر اساس گزارش "ولث-ایکس و یو.بی.اس بیلیونر سنسوس ۲۰۱۳" که نخستین تحقیقات جامع درباره میلیاردرها به شمار میرود، آسیا با نرخ رشد فعلی ظرف پنج سال آینده به آمریکای شمالی میرسد.
آسیا شاهد بالاترین نرخ رشد جمعیت میلیاردرها (۳.۷ درصد از سال ۲۰۱۲) و مجموع ثروتشان (۱۳ درصد) در سال ۲۰۱۳ بوده است که نشان میدهد این منطقه در حال تغییر الگوی ثروت جهانی است.این گزارش نشان میدهد که ۸۱۰ نفر از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۹ به این سو میلیاردر شدهاند.
مجموع ثروت میلیاردرهای جهان از ۳.۱ تریلیون دلار در سال ۲۰۰۹ به ۶.۵ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۳ افزایش یافت که این پول برای تامین کسری بودجه آمریکا تا سال ۲۰۲۴ کافی بوده و بزرگتر از تولید ناخالص داخلی هر کشوری به جز آمریکا و چین است.طبق یافتههای کلیدی این گزارش، جمعیت میلیاردرهای جهان ۰.۵ درصد و ثروتشان ۵.۳ درصد در سال گذشته افزایش یافت.
اروپا میزبان بیشترین میلیاردرها (۷۶۶ نفر) و آمریکای شمالی مکان تجمع بیشترین ثروت میلیاردرها (۲.۱۵۸ میلیارد دلار) است.آسیا بزرگترین سهم را در شمار میلیاردرهای جدید (۱۸ نفر) در سال جاری داشته و پس از آن آمریکای شمالی (۱۱ نفر) قرار دارد.آمریکای لاتین کمترین نرخ رشد را از نظر ثروت میلیاردرها داشت که تنها ۲.۳ درصد در سال گذشته افزایش یافت.همچنین متوسط ثروت خالص میلیاردرهای جهان تا سال جاری میلادی سه میلیارد دلار است.
در سطح جهانی ۱۱۱ نفر وجود دارند که هر یک ثروت خالص بیش از ۱۰ میلیارد دلار دارند و مجموع ثروتشان بیش از ۱.۹ تریلیون دلار است که بیشتر از تولید ناخالص داخلی کاناداست.بر اساس گزارش سی.ان.بی.سی، پس از آمریکا و چین، آلمان، انگلیس و روسیه بیشترین تعداد میلیاردرها را داشتند و به ترتیب در رتبه سوم، چهارم و پنجم قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا، طبق این گزارش که به بررسی جمعیت میلیاردرهای جهان از ژوییه سال ۲۰۱۲ تا ژوئن سال ۲۰۱۳ پرداخته است، ۸۷ درصد از میلیاردرها مرد و ۸۶ درصد متاهل هستند.همچنین ۶۰ درصد از مردهای میلیاردر خود ساخته هستند و ۴۰ درصد ثروتشان را به ارث برده یا ثروت به ارث بردهشان را افزایش دادهاند.تنها ۱۷ درصد از میلیاردرهای زن خودساخته هستند و ۷۱ درصد ثروتشان را ارث بردهاند.