کد خبر: ۲۲۰۸۶۱
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸

کره جنوبی یک نیروگاه اتمی خود را تعطیل کرد

کره جنوبی روز پنجشنبه از تعطیلی یک راکتور هسته ای در نیروگاه برق اتمی ˈکوریˈ این کشور به دلیل نقص در سامانه های برق راکتور خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:  عمر این نیروگاه اتمی کره جنوبی در سال 2007 میلادی پس از 30 سال به پایان رسید، اما بار دیگر 10 سال فعالیت برای آن تمدید شد و اخیرا پس از تعمیر مجددا راه اندازی شده بود.
 
به گزارش ایرنا، روزنامه ˈکوریا تایمزˈ روز پنجشنبه نوشت: اپراتورهای نیروگاه می گویند که نقایصی در سامانه های برق راکتور پیدا شد و باید این راکتور هسته ای تعطیل می شد ، اما فعلا خطر نشت مواد رادیواکتیو از راکتور وجود ندارد.
 
این روزنامه کره ای نوشت: این راکتور که 58 هزار کیلووات برق تولید می کرد قدیمی ترین راکتور کره است . این راکتور از سال 1978 میلادی فعال بوده است.
 
حدود 23 نیروگاه برق هسته ای معادل 30 درصد از برق مصرفی کره جنوبی را تامین می کند و از این میان تاکنون شش راکتور به دلیل نقص فنی بسته شده است.
 
نیروگاه هسته ای ˈشین کوریˈ کره جنوبی پس از یک سال تعطیلی به خاطر تعویض سیم کشی و تعمیر سیستم خنک سازی آبان ماه امسال مجددا بازگشایی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
 
این نیروگاه هسته ای از سال گذشته به علت کابل کشی و افزایش ارتقای ایمنی تعطیل شده بود. نیروگاه هسته ای شین کوری یکی از قطب های تولید نیروی برق کره می باشد و قرار بود طی چهار ماه تعطیلی در فازهای سه و چهار آن کابل گزاری شده و با انجام آزمون کیفیت کل مجموعه مجددا راه اندازی شود.
 
ایجاد خسارت های مالی از یک سو و عدم توانایی تامین برق از سوی دیگر دو عامل فشار دولت کره بر اپراتور این نیروگاه بوده برای راه اندازی مجدد بوده است.
 
براساس نتایج یک پژوهش مطالعاتی در کره جنوبی، وجود فساد در صنعت انرژی هسته ای و همچنین هراس از بروز یک حادثه مصیبت بار شبیه نیروگاه اتمی فوکوشیمای ژاپن، دو عاملی است که نشان می دهد وابستگی کره جنوبی به انرژی هسته ای باید کاهش یابد.
 
وزارت انرژی کره جنوبی نتایج این پژوهش را که از 60 نماینده صنعت انرژی هسته ای، موسسات دانشگاهی و هیات های مدنی استخراج شده، منتشر کرده است. این پژوهش در مجموع پیشنهاد می دهد میزان برق تولید شده از انرژی هسته ای کره جنوبی باید به 22 تا 29 درصد کاهش یابد.
 
این میزان برق تولیدی از انرژی هسته ای، در برنامه بلندمدت دولت کره برای سال 2030 حدود 41 درصد تعیین شده است.
 
کره جنوبی چهارمین اقتصاد بزرگ آسیاست و یک سوم از برق خود را از انرژی هسته ای تامین می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین