کد خبر: ۲۲۱۵۵۰
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۲

آخرین اظهار نظر مسئولان در مورد رفع فیلتر فیس‌بوک: فعلا رفع نمی‌شود

در آخرین اظهارات مطرح شده از سوی مسئولان در زمینه رفع فیلتر شبکه اجتماعی فیس‌بوک، سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد که فیلتر فیس‌بوک ادامه دارد و فرمانده نیروی انتظامی نیز از حضور برخی مسئولان در این شبکه اجتماعی خارجی انتقاد کرد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در پنجاه و ششمین نشست خود با خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص رفع فیلتر فیس‌بوک و اختلاف میان ناجا و قوه قضائیه در این باره اظهار داشت: اختلافی بین نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در این باره وجود ندارد و فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده موارد مجرمانه‌ای دارند که این موضوع از سوی کارگروه مربوطه و یا مراجع ذیصلاح دیده شده و درباره آن اقدام شده است. در فضای فیس‌بوک اقدامات ضدامنیتی، خلاف عفت و فحشاء و آموزش‌های ناصحیح داده می‌شود که تا این اقدامات غیرقانونی در آن وجود داشته باشد این روند ادامه خواهد داشت اما اگر مسئولان این شبکه‌ها مسایل مجرمانه را حذف کنند تصمیم دیگری گرفته خواهد شد.

 

برخی آرام آرام در حال عبور از خطوط قرمز هستند

در همین حال فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به استفاده برخی مسئولان دولتی از شبکه‌های اجتماعی و فیس‌بوک گفت: این روش که برخی مسئولان آرام آرام شروع به عبور از خط قرمز کرده و وارد فضاهایی می‌شوند که استفاده از آن برای شهروندان ممنوع است، چیز خوبی نیست و همه باید در این زمینه رعایت کنند.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم امروز در حاشیه سومین نشست روسای پلیس فتا کشور افزود: نگاه ما به بحث اینترنت و استفاده از شبکه‌های اجتماعی، نگاهی مبتنی بر فرصت‌محوری است ولی برخی مسئولان باید به خاطر داشته باشند که با زیر پا گذاشتن قوانین راه را بر تخطی از قوانین هموار نسازند.

فرمانده ناجا، ساز و کار فعلی شورای عالی فضای مجازی در بحث فیلترینگ را کافی دانست و تاکید کرد: وقتی بحث فیلتر برای یک سایت و صفحه اینترنتی بوجود می‌آید خود دارای بار حقوقی است و این در حالیست که ممکن است نسبت به این قضیه صراحت قانونی وجود نداشته باشد.

وی جرایم سایبری را جرایمی نوظهور دانست و با اشاره به پیشرفت فضای مجازی در کشورمان گفت: همزمان با پیشرفت فضای مجازی، جرایم سایبری نیز رشد داشته است که خوشبختانه ما به موقع پلیس فتا را تشکیل دادیم.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه در دنیا حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد جرایم فضای مجازی کشف می‌شود، ادامه داد: این در حالیست که در کشور ما حدود ۸۰ درصد از جرایم کشف می‌شود.

فرمانده ناجا درباره مصادیق جرم در فضای مجازی نیز گفت: حضور در فضای مجازی جرم نیست، اما ابزار و نحوه استفاده از آن ممکن است به گونه‌ای باشد که منجر به عمل مجرمانه شود، همانطور که خرید اینترنتی عملی مجرمانه نیست، اما ممکن است از طریق همین سامانه، برداشت غیرمجاز اینترنتی صورت گیرد که این یک جرم است و پلیس با آن برخورد می‌کند. ممکن است عده‌ای نظیر هکرها بسترهایی را برای اقدامات مجرمانه فراهم کنند که این افراد نیز مشمول جرم‌اند و با آنان برخورد می‌شود. با این حال فکر نمی‌کنم که در بحث قوانین فضای مجازی نقصی داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین