آفتابنیوز : آفتاب: سردار تقی مهری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه انسانها هر چقدر میزان آگاهیشان بیشتر باشد، بصیرت و توان تصمیمگیریشان نیز افزایش مییابد، گفت: یکی از سیاستهای کلانی که پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در پیش گرفته است، اقدامات فرهنگی در راستای پیشگیری از وقوع جرم است.
وی با اشاره به فعالیتهای علمی پلیس در حوزه پیشگیری از وقوع جرم، گفت: 60 استاد برجسته کشور در زمینه پیشگیری از جرم، تحقیقات گستردهای را انجام دادند که این دستاوردها در قالب فصلنامهای ارائه شده است.
رییس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به حضور مشاوران و مددکاران انتظامی در کلانتریها، گفت: در هشت ماهه نخست امسال، 160 هزار پرونده در حوزه اختلافات خانوادگی و ... پیش از تشکیل پرونده داخل کلانتری حل و فصل شده است.
مهری با بیان اینکه یکی از وظایف مددکاران اجتماعی مستقر در کلانتریها، تعیین مشکلات محلات است، گفت: این افراد موظف هستند مشکلات محلات را به صورت ماهانه در محدوده حوزه استحفاظی خود استخراج کنند که این مسئله سبب شده که این گزارشات به عنوان منبع تحقیقاتی در زمینه شناسایی و ارائه راهکارهای کاهش جرم، مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به نقش رسانههای گروهی در فرهنگسازی مناسب در حوزه پیشگیری از جرم، گفت: پلیس پیشگیری ناجا اقدامات موثری در این زمینه انجام داده است؛ به گونهای که 40 طرح تحقیقاتی در این زمینه را به پایان رسانده و در حال حاضر نیز 15 طرح تحقیقاتی در دست اجرا دارد.
مهری با بیان اینکه پلیس پیشگیری ناجا آمادگی دارد که در زمینه کارهای تحقیقاتی، پژوهشی و پایان نامهای دانشجویان، اساتید و ... به آنان کمک کند، گفت: نقطه نظرات پلیسی در این زمینه میتواند بسیار تعیینکننده باشد.