آفتابنیوز : آفتاب: دیوید فورمان رئیس بخش اطلاعات سرطان سازمان بین المللی تحقیقات سرطان در سوئیس به عنوان گروهی که اطلاعات جهانی را درباره سرطان برای سازمان بهداشت جهانی سازمان ملل جمع می کند اعلام کرد که افزایش ابتلا به سرطان تاحد زیادی در نتیجه افزایش تعداد زنانی است که یا سرطان سینه آنها تشیخص داده شده و یا براثر این سرطان جان خود را از دست داده اند.
براساس اعلام این سازمان، حدود 1.7 میلیون زن مبتلا به سرطان سینه هستند که این میزان 20 درصد نسبت به سال 2008 افزایش یافته است.
فورمان اظهار داشت: تغییر در سبک زندگی کشورهای صنعتی شده منجر به افزایش بار سرطانهای مختلف می شود. تغییر در سبک زندگی موجب افزایش میزان بروز بیماریها می شود و پیشرفتهای بالینی برای مبارزه با این بیمار در زنانی که در مناطق دور افتاده زندگی می کنند به کار گرفته نمی شود. از این رو سرطان سینه هنوز هم درکشورهای کمتر توسعه یافته زنان بسیاری را گرفتار می کند.
نرخ بروز بیماری در میان مناطق توسعه یافته در بالاترین سطح است اما نرخ مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه به علت فقدان تشخیص اولیه و دسترسی به تسهیلات درمانی نسبتا بالا است.
این سازمان با بررسی اطلاعات 28 نوع سرطان در 184 کشور به این نتیجه رسیده است که متداول ترین سرطانهایی که در سراسر دنیا زنان و مردان به آن مبتلا می شوند سرطانهای ریه، سینه و کلون است.
به گزارش مهر، شایع ترین مرگ براثر سرطان در نتیجه ابتلا به سرطانهای ریه، کبد و معده رخ می دهد.