آفتابنیوز : آفتاب: «محمدرضا باهنر» روز سه شنبه در نخستین نشست با خبرنگاران پس از انتخاب به عنوان رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری، در پاسخ به سوالی درباره تذکرات و سوالات نمایندگان مجلس به تیم مذاکره کننده اظهارداشت: تضعیف تیم مذاکره کننده به مصلحت نیست.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در این زمینه اظهارداشت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند طرف های مذاکره قابل اعتماد نیستند.
باهنر مذاکرات و توافق اخیر با گروه 1+5 را یک آزمون مهم دانست و گفت: ما به دنبال یک بازی برد برد بوده و به تعهدات خود هم پایبند هستیم، اما لحظه به لحظه اقدامات طرف مقابل را رصد کرده و بارها اعلام کرده ایم که اعتمادی به طرف غربی برای عمل کردن به تعهدات نداریم.
وی اظهار داشت: عزل، استیضاح و چنین اقداماتی تیم مذاکره کننده را تضعیف می کند اما در عین حال نمایندگان می توانند با تذکر و هشدار دادن به تیم مذاکره کننده از آنان بخواهند بیشتر مراقب باشند.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه طرفین مذاکره باید موقعیت یکدیگر را درک کنند، تاکید کرد: ما با حسن ظن اشتباهات و اشکالات سخنان رییس جمهوری و وزیرخارجه آمریکا یا برخی از سران کشورهای اروپایی را بر این احتمال می گذاریم که این حرف ها مصرف داخلی دارد.
باهنر تاکید کرد: می دانیم آمریکا تحت فشار سنگین لابی صهیونیست ها است ولی آنها باید نشان دهند که چقدر در برابر لابی صهیونیستی مقاومت می کنند.
نایب رییس مجلس با اشاره به توافق صورت گرفته در ژنو گفت: این توافق و تعهدات آن مبتنی بر «یا همه یا هیچ» است و هر کدام از بندهای این توافق شکسته شود گویا همه مذاکرات باطل است.
باهنر با اشاره به مواضع وزیر امورخارجه درباره این توافق، گفت: ما دیدگاه ظریف را قبول داریم و نمی گوییم که توافق با 1+5 تمام شده و به بن بست رسیده است.
وی افزود: البته سنگ اندازی زیاد می شود. سران اروپا و آمریکا باید مراقب رفتار و کردار خود باشند زیرا در عمل چنین عذرهایی پذیرفته نیست.
وی درباره ایده برخی از نمایندگان برای غنی سازی 60 درصد در داخل ایران در پاسخ به برخی کارشکنی های کشورهای غربی در توافق ژنو، گفت: اگر توافق ژنو به هم بخورد همه چیز ممکن است؛ اکنون غنی سازی 20 درصدی داریم و بالاتر هم ممکن است.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم تهران در مجلس افزود: اگر مذاکرات درست پیش برود و آنها به گفتار و کردار خود عمل کنند بارها اعلام شده که ایران استفاده از سلاح کشتار جمعی را حرام می داند؛ البته آنها اعلام حرام بودن استفاده از سلاح های کشتار جمعی آن هم از سوی بالاترین مرجع تقلید دینی را می فهمند، اما می خواهند خود را به نفهمی بزنند.