آفتابنیوز : آفتاب: بنا بر این گزارش، ارزش بازار نیز به واسطه همین امر از 430 هزار میلیارد تومان عبور کرد و 6 شاخص منتخب بازار نیز با چراغ سبز در بازار خودنمایی میکند.
طبق گفته فعالان بازار، عرضههای خصوصیسازی با توجه به روند هفتههای گذشته، به طور چشمگیری کاهش یافته و یکی از دلایل بازگشت شاخص به کانال 88 هزار واحد به شمار میرود.
بر همین اساس طی یک یا دو روز معاملاتی گذشته عرضههای خصوصیسازی که بیشتر در نمادهای بانکی انجام میشد، با کاهش روبهرو شده است.
امروز در حالی پتروشیمیهای بورسی با افزایش قیمت و بعضاً صف خرید همراه هستند که چند روز پیش منابع رسمی مجلس و دولت از تصویب نرخ خوراک 18 سنتی برای پتروشیمیهای گازی خبر داده بودند.
پالایش نفت بندرعباس، هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین، گسترش نفت و گاز پارسیان، هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیجفارس، هلدینگ سرمایهگذاری غدیر و بانکهای اقتصاد نوین و پارسیان، پاسارگاد و تجارت بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص دارند، اما در مقابل فولاد خوزستان، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سرمایهگذاری البرز، سرمایهگذاری خوارزمی و گروه صنعتی بارز با کاهش قیمت تأثیر منفی بر شاخص گذاشتند.
در معاملات امروز گروه مپنا، ایران خودرو، گسترش سرمایهگذاری ایران خودرو، خدمات انفورماتیک، بانک پارسیان، سرمایهگذاری توکا فولاد، هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین، داروسازی زهراوی، داروپخش و فرآوردههای نسوز پارس برترین تقاضای بازار را به خود اختصاص دادند اما در مقابل فولاد خوزستان، سرمایهگذاری ملت، پلیاکریل، کیمیادارو، داروسازی جابربنحیان، البرزدارو، کارخانجات تولیدی شیشه رازی، کمباینسازی، مس شهید باهنر برترین عرضه را به خود اختصاص دادند.
به گزارش فارس، در فرابورس نیز شاخص با افزایش 12 واحدی به 878 واحد رسیده که بیشترین تأثیر مثبت را پتروشیمی جم، پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی خراسان و بانک سرمایه گذاشتهاند.