آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش انتخاب»، با به قدرت رسیدن دولت میانهروی جدید و ورود برخی از چهرههای آن مانند وزیر امور خارجه کنونی، محمدجواد ظریف به فیسبوک، امید به رفع فیلتر از سایت فیسبوک در بین ایرانیان فزونی یافت.
المانیتور نوشت: علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد ایران در نوامبر گذشته گفته بود: "من خودم عضو فیسبوک هستم. فیسبوک یک شبکه اجتماعی است و من آن را جزو مصادیق مجرمانه نمی دانم."
غلامحسین محسنی اژهای، دادستان کل ایران نیز در ستامبر همین سال از امکان رفع فیلتر فیسبوک در صورت نفی فعالیتهای مجرمانه در آن خبر داده بود. علاوه بر این اظهارات، تعدادی از شخصیتهای سیاسی ایران دارای صفحه رسمی در فیسبوک هستند. اکبر هاشمی رفسنجانی، بیژن نامدار زنگنه و محمد جواد ظریف از معروفترین آنها هستند.
فیسبوک در حال گسترش روزافزون در بین طلاب حوزه است. تعداد وسیعی از طلاب از این شبکه اجتماعی برای نشر افکار و دیدگاههای دینی و اجتماعی و سیاسی خود استفاده میکنند. در بین صفحات فیسبوک طلاب میتوان به طیف وسیعی از اختلاف آراء و دیدگاهها برخورد.
سید اکبر موسوی، دانشآموخته حوزه قم در یادداشتی درباره گسترش استفاده از فیسبوک نوشت: "توسعه اینترنت و پیشرفت گوشی های همراه همه را با فیسبوک آشنا کرده است. فیس بوک فارسی پنج شش سال پیش را می توان فیس بوکی فرهیخته دانست، اما فیس بوک الان فیس بوک یک جامعه است."