آفتابنیوز : آفتاب: خبرگزاری مهر نوشت: غلامحسین محسنی اژهای عصر سه شنبه در نشست خبری در پاسخ به اینکه در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار جزئیاتی از پرونده مداح تهرانی محمود کریمی مبنبی بر رضایت شاکی و تیراندازی این مداح منتشر شده است گفت: این روزنامه را خواندم و باعث تعجب است که هنوز ابعاد پرونده روشن نشده ولی در مورد آن قلم فرسایی شده است باید بگویم که این اتفاق در پنجم دیماه سال جاری در ساعات بعد از نیمه شب رخ داده است که محل حادثه بزرگراه شهید بابایی از سمت شرق به غرب بوده است.
وی افزود: دو دستگاه پژو 206 و یک دستگاه مزدا 40 در بزرگراه در حال حرکت بودند که براساس اظهارات رانندگان بعد از اینکه خودروها وارد تونل می شوند یکی از خودروها سبقت گرفته و بقیه خودروها پشت این خودرو در حال حرکت بودند. خودروی حامل محمود کریمی همراه با راننده و دو نفر از اعضای خانواده وی پشت این خودرو در حال تردد بوده است. راننده ای که از محمود کریمی شکایت کرده در اظهارات گفته خودروی آقای کریمی چند بار چراغ زد که من کنار بروم و من از خط وسط گذشتم ولی فکر کرد که می خواهم مانع حرکت آنها شوم برای همین چند تیر هوایی شلیک کرده و یک تیر هم به رکاب خودروی من برخورد کرد.
سخنگوی دفتر قضا گفت: خودروی که مورد اصابت تیر قرار گرفته حامل راننده و همسرش بوده است که به کنار جاده آمده و با راننده و آقای کریمی صحبت می کند و وقتی مداح تهرانی را می شناسد خداحافظی کرده و می رود. آن دو ماشین دیگر هم متوقف می شوند و به سمت آقای کریمی می آیند و وقتی وی را می بینند با خوبی و خوشی عذر خواهی کرده و از هم جدا می شوند. نکته قابل توجه این است که راننده ای که مورد اصابت گلوله قرار گرفته خطاب به محمود کریمی می گوید من اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم می گویند که تیر خورده است برای همین قرار می گذارند که به کلانتری رفته و این اظهارات را ثبت کنند.
دادستان کل کشور گفت: رانندگان مزدا و 206 در اظهارات خود گفته اند ما صدای تیر نشنیده ایم و فکر کردیم صدای موتور است و وقتی آقای کریمی را شناختیم خواستیم سر به سرش بگذاریم و به او راه ندادیم.
دادستان کل کشور در مورد آخرین وضعیت پرونده گفت: پرونده توسط معاون و جانشین دادستان تهران پیگیری شد . شاکیان گفتند ما اصلا شاکی نبودیم و آن راننده هم گفت من به دنبال خسارت ماشین بودم ولی چون تیراندازی رخ داده بود تحقیقات مفصلی انجام شد و سرنشین ماشین و خود آقای کریمی و راننده مورد تحقیق قرار گرفتند.
راننده آقای کریمی گفته است من تیراندازی کرده ام
محسنی اژه ای اظهار داشت: راننده آقای کریمی گفته است من تیراندازی کرده ام و مجوز تیراندازی هم برای من است چون آنها راه را بسته بودند و چند بار خودرو را به سمت گارد ریل و نزدیک تریلی برده بودند.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: در این مورد اقدامات غیر محسوسی انجام شده ولی قرار نهایی صادر نشده است و شاید به زودی تا هفته آینده نتیجه نهایی باز پرسی اعلام شود. اگر آن فرد مجوز اسلحه داشته باشد و شرایط تیراندازی را رعایت کرده باشد پیگیری پرونده به نحو دیگری خواهد بود.
دادستان کل کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در رسانه ها آمده است که محمود کریمی گفته من مجوز اسلحه دارم گفت: مشکل از همین رسانه ها است چرا که آنها نمی گذارند تحقیقات تمام شود.
سوال شبکه الجزیره کاملا جهت دار ، تحریک کننده و علیه قوه قضاییه بود
دادستان کل کشور در پاسخ به این پرسش که علی جنتی وزیر ارشاد طی مصاحبه با تلویزیون الجزیره اظهار داشته است قوه قضاییه باید خودش را با تحولات جدید همراه کند و عموم مردم می توانند بر رای قوه قضاییه تاثیر داشته باشند گفت: طی رصدی که کردیم به نظر می رسد جریان سازمان یافته مدتی در خارج از کشور توسط فراریهای فتنه 88 و ضد انقلاب شکل گرفته تا علیه قوه قضاییه فضا سازی کند و مردم را به این سمت تحریک کند. من این مصاحبه را خواندم و سوال شبکه الجزیره کاملا جهت دار و تحریک کننده و علیه قوه قضاییه بود . به اعتقاد من اگر مسئول هوشمند و زیرکی در مقابل این سوال شبکه خارجی قرار گیرد نباید چنین پاسخی را بدهد.
وی در مورد اینکه در این مصاحبه گفته شده دستگاه قضا باید خودش را با مردم همراه کند گفت: نمی دانم که مطلب همانطور که نوشته شده یا نه ولی با آقای جنتی تماس گرفتیم و گفتند مطلب تحریف شده است. اگر این باشد باید آقای جنتی به سرعت این مطلب را تکذیب، اصلاح و اعتراض شدید خود را به این شبکه اعلام کند. البته نکته مهم این است که مصاحبه برای 40 روز قبل از است و تا کنون سه نوبت پخش شده و باید سوال کرد چه انگیزه ای پشت این شبکه وجود دارد. آیا برای تحریک نیست.
دادستان کل کشور گفت: اگر مطلب صحیح باشد که انشاءالله صحیح نیست بیان این مطلب در جواب سوال شبکه بیگانه حدس قضیه را از یک عنصر سیاسی مذهبی و دارای سن بالای 60 سال پایین آورده و قابل توقع نیست در ضمن در سطح علی جنتی نیست که برای قوه قضاییه تعیین تکلیف کند چرا که قوه قضاییه در چارچوب قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام حرکت می کند و نه تابع جریان روز و نه تابع جریانات سیاسی است و نباید سیاست زده باشد . این گفته یعنی اینکه قوه قضاییه باید قانون را زیر پا گذاشته و سلیقه ای عمل کند که این صحیح نیست.
وی افزود: اگر قانون زیر پا گذاشته شود دیکتاتوری می آورد. فشار فتنه و ضد انقلاب یعنی اینکه قوه قضائیه با اقتدار و ضابطه مند عمل کرده است.