آفتابنیوز : آفتاب: عبدالحسن مقتدایی در جلسه شورای اداری استان خوزستان با اشاره به برگزاری چهار مانور در زمینه مبارزه با مواد مخدر تا پایان سال در استان، اظهار کرد: سازمانهای مردم نهاد در توسعه بخشهای مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نقش مهمی برعهده دارند و این در حالی است که متاسفانه در کشور سازمانهای مردمی عمدتا با توجه به شرایطی که ایجاد میشود به گرایش سیاسی و بخشی نیز به گرایشهای اجتماعی روی میآورند و لازم است نگاه در این زمینه تغییر کند.
وی افزود: با توجه به سرمایهها و استعدادهایی که در استان خوزستان وجود دارد، لازم است نگاه به این استان تغییر کند و مثبت نگر باشیم. خوزستان در همه زمینهها با استعداد، دارای نیروی لایق بومی، سرفراز از دوران دفاع مقدس، پشتیبان اقتصادی کل کشور در همه زمینههای کشاورزی، صنعتی، نفت و گاز و پتروشیمی و دارای بهترین ترکیب جمعیتی و دارای وحدت و انسجام است، در نتیجه باید با این نوع نگاه به مسایل استان خوزستان پرداخت و راه احقاق حقوق را نیز قانون مشخص کرده است.
مقتدایی با اشاره به برگزاری مانور مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: برگزاری این مانور در قالب یک طرح تحقیقاتی به نتیجه رسیده است و لازم است همه ادارهها و سازمانها به صورت شناسنامه دار و مشخص در تجمع روز شنبه حاضر شوند.
استاندار خوزستان با اشاره به لزوم توجه مردم به اهمیت مبارزه با مواد مخدر، ادامه داد: این مانور در همه شهرستانهای استان برگزار خواهد شد. مردم باید بدانند که جامعه با وجود مواد مخدر با چه مشکلاتی مواجه می شود و برگزاری این مانور میتواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.
وی اظهار کرد: خوزستان ارزش و نعمتی برای کشور است که چهره آن را غبار گرفته و این استان همچون الماسی است که برای درخشان شدن باید غبار از چهره آن زدوده شود.
مقتدایی، فرهنگ سازی را هدف اصلی از برگزاری مانور مبارزه با مواد مخدر، عنوان و تصریح کرد: این مانورها به صورت تخصصی برگزار میشوند و در صورت موفقیت طرح، پیشنهاد درج در تقویم ارائه خواهد شد.
وی گفت: انتظار این است که همه رسانههای خبری شامل رسانههای مکتوب و تصویری در زمینه مبارزه با مواد مخدر یاریگر ما باشند و در یک هفته برگزاری مانور فعالیت خود در این زمینه را افزایش دهند.
به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان همچنین در نشستی خبری که پس از شورای اداری برگزار شد، شرایط فعلی را اورژانسی، تلقی و اظهار کرد: با توجه به اینکه هدف از اجرای این برنامهها و برنامه ریزی در این جهت، آگاهی بخشی به همه مردم جامعه است، لذا باید از هر طریق که میتوان در جهت آگاهی بخشی به جامعه اقدام شود. قصد این است که به هر طریق ممکن جامعه را آگاه کنیم، چرا که ما موظف به اطلاع رسانی هستیم و قطعا طرح مانور مبارزه با مواد مخدر نیز موفق خواهد بود.
وی با اشاره به همکاری 70 سازمان مردم نهاد با شورای مبارزه با مواد مخدر، ادامه داد: شناسایی محلهای آلوده به توزیع و یا مصرف مواد مخدر، آگاه سازی جامعه در خصوص اهمیت توجه به هشدارها در این زمینه از جمله مواردی است که در این طرح پیشبینی شده است. جامعه باید بداند که حتی ممکن است عطاریها، اغذیه فروشیها و مکانهایی که محل تردد عمومی هستند نیز از مکان های آلوده باشند.
به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان تاکید کرد: با توجه به اهمیت مشارکت سازمانهای مردم نهاد در این بخش، از جمله وظایفی که به معاونتهای استانداری محول شده این است که تا دو سال آینده حداقل 200 سازمان مردم نهاد را راه اندازی و به جامعه تحویل دهند.