آفتابنیوز : آفتاب: محمدتقی حسنزاده در گفتوگو با ایسنا، افزود: براساس سرشماری سال 90 حدود 24 میلیون نفر از جمعیت ایران در سنین 15 تا 29 سالگی قرار دارند. بیشترین آنها 25 تا 29 سال هستند و سایر جوانان در سنین 20 تا 24 و پایینتر به سر میبرند البته ملاک ما برای جوانان آماده به ازدواج، افراد در سن 20 تا 24 سال هستند.
وی افزود: لازم است خانواده از جوانان برای ازدواج حمایت کند. علاوه بر آن نهادهای مسئول باید زیرساختهای مطلوب برای اشتغال آنان را فراهم کنند.
رئیس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: اگر جوان حس کند که نگرش مثبتی به او وجود دارد، قطعا برای مسوولیتپذیری و کاریابی اقدام میکند. علاوه بر آن لازم است که به جوانان برای شناخت همسر هم کفو کمک شود چرا که یکی از موانع ازدواج فراهم نبودن زمینه به منظور دستیابی به این شناخت است.
وی با بیان این که در حوزه ازدواج وضعیت بدی نداریم، اظهار کرد: نباید سیاهنمایی کنیم و روانشناسان و جامعهشناسان باید تلاش کنند که درباره راهها و روشهای شناخت همسر هم کفو و راهکارهای برخورداری از زندگی مشترک مطلوب به جوانان آگاهی دهند و معیارهای صحیح همسرگزینی را به آنان بیاموزند.
حسنزاده در پایان با تاکید بر نقش خانواده در ازدواج فرزندانشان گفت: آنان خط مقدم ازدواج جوانان هستند و باید از فرزندشان برای آغاز زندگی مشترک حمایت کنند. چرا که بررسیهای انجام شده نشان داده است که مراکز مشاوره و همسریابی کارایی لازم را به منظور کمک به جوانان برای انتخاب همسرمناسب ندارند.