کد خبر: ۲۲۹۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

سید حسن خمینی: مسابقه حزبی نباید آلوده به دروغ و تهمت باشد

یادگار امام با انتقاد از رواج دروغ و تهمت در جامعه، گفت: جامعه ای که یاد خدا در آن طنین انداز است نباید نسبت به دروغ و آبروی رقیب بی تفاوت باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با اعضای حزب مردمسالاری با اشاره به تعابیر حزب الله و حزب الشیطان در قرآن کریم، اظهار داشت: در دو آیه شریفه قرآن تعبیر «حزب الله» به کار رفته است که یکبار خداوند در سوره مجادله می فرماید«رضی الله عنهم و رضوا عنه اولئک حزب الله الا ان حزب الله هم المفلحون» و در آیه دیگری نیز آمده است که «و من یتول الله و رسوله والذین امنوا فان حزب الله هم الغالبون». در این زمینه، یعنی خصوصیات حزبی که برای خدا گام برمی دارد، امیرالمؤمنین(ع) در کتاب غرر الحکم ویژگی هایی را بیان می کنند که برگرفته از نکات همان دو آیه شریفه است؛ حضرت در این روایت می فرمایند که خوب باش و خوبی کن و خداوند با کسانی است که تقوا دارند و خوبی می کنند؛ ویژگی دوم که در قرآن و حدیث ذکر شده آمده است، تولی و محبت نسبت به رسول(ص) و مؤمنین، برای خداست و در واقع خلاصه آن دو آیه در این حدیث آمده است.

یادگار امام با اشاره به سخنان دبیرکل حزب مردمسالاری، گفت: شما سرمایه خود را محبت امام قرار داده اید و توانایی خود را در این راه قرار داده اید که یک حزب الله باشید؛ برای تحقق این امر، ویژگی های ذکر شده از سوی امیرالمؤمنین(ع) لازم است. تقوا و نیکی کردن به این است که بدانید روش فردی و جمعی نباید آلوده به گناه باشد و خدای نکرده در عمل نباید هدف وسیله را توجیه کند.

سید حسن خمینی یادآور شد: کار حزبی مسابقه ای برای بدست گرفتن صحیح قدرت است و اعمال آن در مسیری است که انسان فکر می کند مفید به حال جامعه است. اما این تلاش نباید آلوده به گناه، دروغ و تهمت باشد؛ متأسفانه مشی ای در جامعه ما شکل گرفته که از آن با عنوان جنگ روانی تعبیر می کنند و در واقع، جنگ روانی با دروغ و تهمت اشتباه گرفته می شود. جامعه ای که یاد خدا در آن طنین انداز است نباید نسبت به دروغ و آبروی رقیب بی تفاوت باشد.

وی ادامه داد: در یک رقابت سالم سیاسی و حزبی، همانطور که از یک دروغ که به ضرر ما و به نفع رقیب است ناراحت می شویم، باید از دروغی که به نفع ما و به زیان دشمن است هم ناراحت شویم.

یادگار امام با تأکید بر موضوع تقوا در کار سیاسی، گفت: محیط شخصی و حزبی را دیندارانه و آمیخته به تقوا کنید و طبق نکته بعدی فرمایش حضرت امیر(ع) احسان و خوبی کنید؛ غرض این است که خوبی مردم را بخواهید و اگر تلاش می کنید، به گونه ای باشد که حتی رقیب ما تعالی پیدا کند. ما در احادیثمان داریم که می فرماید «هل الدین الا الحب» یعنی دین آیا جز صفا و صمیمیت چیز دیگری است؟

وی با بیان اینکه نقطه مقابل حزب الله حزب الشیطان است، گفت: خداوند در آیه دیگری در خصوص حزب الشیطان می فرماید «فانساهم ذکر الله اولئک حزب الشیطان». یعنی کسانی که در حزب الشیطان هستند ذکر خدا فرمواششان می شود؛ لذا «من» و «منیت» محور شرارت ها و بدی هاست. وقتی ذکر خدا به میان آمد، منیت از جمع برداشته می شود. از آن سو، هرچقدر به من بها دادیم ذکر خدا و محبت مؤمنین-که خانواده خدا هستند- هم فراموش می شود.

سید حسن خمینی با بیان اینکه بزرگی یا کوچکی یک جمع مهم نیست و کارهای بزرگ از نقاط کوچک آغاز می شود، افزود: در صورت اشتباه در کارهای کوچک، کار بزرگ به سرانجام نمی رسد و قرار است این مجموعه ها برای این باشد که یک گام بهتر شویم. زیرا با دستمال کثیف نمی توان شیشه را تمیز کرد، بلکه در این صورت شیشه کثیف تر خواهد شد.

وی تأکید کرد: حزبی که می خواهد جامعه را اصلاح کند باید ابتدا از درون خود را اصلاح کند، زیرا هیچ کس بدون اصلاح درونی به جایی نرسیده است و باید دانست که این اصلاح همواره باید تداوم داشته باشد.

یادگار امام یادآور شد: بحمدالله شرایط اجتماعی کشور از سال گذشته خیلی بهتر است و باید تلاش کرد تا مجموعه هایی چون شما نیز بهتر تلاش و فعالیت کنند و ان شاء الله بتوانید جلسات بیشتری را در میان خود داشته باشید و این تجمعات را تبدیل به جمعی برای یاد خدا کرده تا یکی از مصادیق و زیر مجموعه های حزب الله باشید. 

در ابتدای این دیدار مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری گزارشی را از کنگره این حزب و برنامه آن برای انتخابات مجلس آینده بیان کرد.

وی تأکید کرد: عشق به امام در قلب یکایک اعضای حزب مردمسالاری نهفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین