آفتابنیوز : آفتاب: آینده صدا و سیما و رابطه آن با دولت امروز هم مورد توجه چند روزنامه قرار گرفته است. اعتماد در پاسخ به این سوال که «چه كسي جانشين ضرغامي مي شود؟» نوشته: به هر روي كمتر از پنج ماه به پايان رياست يك دهه يي ضرغامي بر صدا و سيما باقي مانده است و هرچند كه به نظر مي رسد بي توجهي اين سازمان در ماه هاي پيش رو نسبت به دولت دو چندان شود اما ضرغامي بر اساس رويه گذشته رفتني است و داستان نمي تواند خيلي استمرار داشته باشد. همين امر يعني ماه هاي پاياني رياست ضرغامي بر صدا و سيما و نقدهاي مكرر دولت از عملكرد اين سازمان سبب شده است گمانه زني بر سر رياست اين سازمان زودتر از گذشته كليد بخورد. تا پيش از اين محمدحسين صفار هرندي، علي دارابي، غلامعلي حدادعادل، علي سرافراز و در اين ميان عبدالرضا رحماني فضلي جديدترين گزينه براي جانشيني ضرغامي است كه نامش ديروز رسانه يي شد.
اما بر اساس گزارشی قرار است عبدالرضا رحماني فضلي، وزير كشور و عضو كابينه حسن روحاني سكان هدايت رسانه ملي را به عهده بگيرد. از سوابق رحماني فضلي مي توان به رياست ديوان محاسبات كشور، نماينده دوره چهارم مجلس شوراي اسلامي از شهرستان شيروان و قائم مقام دبير شوراي عالي امنيت ملي ومعاونت امور استان هاي اين سازمان در زمان رياست علي لاريجاني بر صدا وسيما اشاره كرد.
بر اساس اخبار منتشر شده اما محمدحسين صفار هرندي جدي ترين گزينه براي رياست بر سازمان صدا و سيماست. او در دوران وزارتش بر وزارت فرهنگ و ارشاد دولت نهم مشهور شده است و داراي سوابق فرهنگي در حوزه رسانه و روزنامه نگاري نيز است. صفارهرندي كه سابقه حضور در سپاه پاسدران انقلاب اسلامي را دارد. در دهه 70 در روزنامه كيهان به عنوان سردبير و معاون مدير مسوول به فعاليت رسانه يي و روزنامه نگاري مشغول بوده است. وي در سال 1384 با انتخاب شدن محمود احمدي نژاد به جايگاه رياست جمهوري توانست وزير فرهنگ و ارشاد دولت نهم شود.
اما حداد عادل را مي توان گزينه هميشگي رياست سازمان صدا و سيما دانست. نام وي از ابتداي انقلاب تا به حال مطرح بوده و همواره با تغيير و تحول در رياست اين سازمان بر سر زبان ها افتاده و يكي از گزينه هاي هميشگي رسانه ها بوده است. در كنار گزينه هاي مذكور محمد سرافراز مهم ترين گزينه داخلي سازمان صدا و سيماست كه مي تواند جانشين ضرغامي باشد. وي در كارنامه خود معاونت برون مرزي صدا و سيما و رياست شبكه پرس تي وي را بر عهده داشته است.
محمدرضا مخبر دزفولي را نيز مي توان از گزينه هايي دانست كه شانس بالايي در نشستن بر صندلي رياست ساختمان شيشه يي دارد. وي از سال 1384 دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي است و تلاش دارد تا چهره يي فرهنگي از خود نشان دهد.
علي دارابي نيز ديگر گزينه مطرح براي جانشيني ضرغامي است. وي قائم مقامي رييس سازمان صدا و سيما و معاونت سيما و به جاي ميرباقري را در كارنامه دارد. خاستگاه فكري و سياسي علي دارابي جمعيت ايثارگران است.
در حالی که روزنامههای اصلاحطلب تلاش صدا وسیما در سانسور تصویر هاشمی رفسنجانی در افتتاحیه اتحادیه بینالمجالس اسلامی را به باد انتقاد گرفتهاند، وطن امروز در گزارشی با عنوان « آوانس ضرغامی به روحانی» از نامه صدا و سیما به درخواست نمایندگان برای پاسخ به رئیسجمهور خبر داده و نوشته: پس از آنکه حسن روحانی، رئیسجمهور در جمع تعدادی از اساتید دانشگاه منتقدان توافق ژنو را به بیسوادی متهم کرد؛ تعدادی از نمایندگان مجلس طی نامهای به سید عزتالله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما خواستار اختصاص وقت به آنها برای پاسخ به اظهارات رئیسجمهور شدند. با این حال
ضرغامی که این روزها فشار شدیدی را از ناحیه حامیان دولت احساس میکند؛ طی نامهای به این نمایندگان اعلام کرد مشی صداوسیما در موضوع مذاکرات هستهای، حمایت از دولت است و در شرایط فعلی به چالش کشیدن این موضوع به صلاح نیست.
منبع: تابناک