آفتابنیوز : آفتاب: وی تاکید کرد: با توجه به آماده بودن سند توسعه محیط زیست استان باید نسبت به مطرح کردن آن جهت تصویب اقدام لازم و سریع به عمل آید.
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار افزود: با توجه به اینکه استان هرمزگان یک استان ساحلی و در معرض توسعه شدیدی واقع شده است با توجه به فقدان سند آمایش استان لازم است اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان در اسرع وقت نسبت به تعیین مناطق مجزا ، فعالیت و توسعههای آتی اقدام کرده و نقاطی که از نظر زیست محیطی به عنوان نقاط حساس محسوب می شوند، مشخص شود.
ابتکار اظهار کرد: در خصوص قاچاق سوخت باید تمام ارگانهای مرتبط با دریا از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی ، اداره کل شیلات ، فرماندهی مرزبانی و استانداری همکاری تنگاتنگی برقرار کرده تا به شکل اصولی و مطلوب بتوان معضل قاچاق سوخت وآلودگی ناشی ازآن مدیریت کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به آماده بودن سند توسعه محیط زیست استان باید نسبت به مطرح کردن آن جهت تصویب اقدام لازم و سریع به عمل آید.
ابتکار حوزه محیط زیست استان هرمزگان را بسیار مهم برشمرد و لزوم اتخاذ تدابیر لازم جهت مدیریت بهینه دریاها وسواحل از سوی این اداره کل را امری ضروری دانست و عنوان کرد: با تصمیم دولت، برنامه کاهش آلودگی هوا به مرحله نهایی خود خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه این برنامه حاوی تصمیمات و برنامه ریزی در حوزه های مختلف برای کاهش آلودگی هوا است، تصریح کرد: بنزین استاندارد به هشت شهر که در آنها بحران الودگی هوا وجود دارد از جمله تهران و اراک ارسال می شود و این کار با همکاری مطلوب وزارت نفت هم اکنون در تهران و اراک در حال انجام می باشد و در سایر شهرهایی که با معضل آلودگی هوا روبرو هستند نیز دنبال خواهد شد.
ابتکار با بیان اینکه بر اساس قانون همه نقاط کشور باید از سوخت استاندارد برخوردار باشند که نوع این سوخت فرقی ندارد چه بنزین یا گازوییل و دیگر سوختها، اضافه کرد: با تلاش دولت تمامی نقاط کشور از سوخت استاندارد برخوردار باشند.
معاون رییس جمهوری با اشاره به اینکه اراده و عزم دولت تدبیر و امید جلوگیری از تخریب محیط زیست و کاهش آلودگی هوا است، خاطرنشان کرد: با توسعه صنایع مختلف به شرط رعایت این الزامات و صدمه واردن نکردن به محیط زیست مشکلی نداریم.